C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
4475
deci disar abea ajtept sam baje un nene sidiruaitaru si sa-m instaleze fotoshopu 7.
v-am mai spus ca nu mai munc pe anu asta incepand de cand plec azi de la munca? parca nu.
v-am mai spus ca nu mai munc pe anu asta incepand de cand plec azi de la munca? parca nu.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
buna ziua. tuturor.
imi pare rau daca v-am deranjat, m-am bagat ca am vazut discutii despre buricul pamantului si cele 4 piese pe care le bagau la club a.
pentru dana:
1. in primul rand sunt de sex feminin, in al doilea rand, nu pot sa-mi spun varsta deoarece sunt o doamna, si in al treilea rand sunt din pantelimon, deci, ma contrazic cu cele ce le-am spus la punctul doi.
2. ce e aia lulutzi?
3. noi ne-am mai intersectat pe un subiect pe aci pe la rock cand te-ai burzuluit la mine ca nu stiam cine e adi mihailov ... :-)
4. io creca buricii rulz. io mai merg la ei la concerte. si le=am facut si backing vocals la refrenul de la ultima piesa (faceam si io galagie pe acolo), asa ca le propun sa ma plateasca pentru aseara.
imi pare rau daca v-am deranjat, m-am bagat ca am vazut discutii despre buricul pamantului si cele 4 piese pe care le bagau la club a.
pentru dana:
1. in primul rand sunt de sex feminin, in al doilea rand, nu pot sa-mi spun varsta deoarece sunt o doamna, si in al treilea rand sunt din pantelimon, deci, ma contrazic cu cele ce le-am spus la punctul doi.
2. ce e aia lulutzi?
3. noi ne-am mai intersectat pe un subiect pe aci pe la rock cand te-ai burzuluit la mine ca nu stiam cine e adi mihailov ... :-)
4. io creca buricii rulz. io mai merg la ei la concerte. si le=am facut si backing vocals la refrenul de la ultima piesa (faceam si io galagie pe acolo), asa ca le propun sa ma plateasca pentru aseara.
piper1996
-

piper1996 - Junior Member
neai spus. breh baics, matale ejti biat? intreb sio asha ca prea vorbesti singur si uitzi ce spui
neatzo me o fuame de mor, nam mancat pana acum decat nejte salam cu paine si pateu si gugushari si covrigei si ciocolatzi si trei beri si nejte margarina sub salam, plus ceva omleta cu ciumperci si telemea. da imi trece ca vine cateringu imediat.
edit: sare (sau piper) pt clasa muncituare itz trebe aprobare speciala
si deci tre sa bagi CV si sa ai aprobarea la userii care este activi deci da
neatzo me o fuame de mor, nam mancat pana acum decat nejte salam cu paine si pateu si gugushari si covrigei si ciocolatzi si trei beri si nejte margarina sub salam, plus ceva omleta cu ciumperci si telemea. da imi trece ca vine cateringu imediat.
edit: sare (sau piper) pt clasa muncituare itz trebe aprobare speciala
si deci tre sa bagi CV si sa ai aprobarea la userii care este activi deci dasemnatura fara culori si nestridenta
- gaga
auz baicsule, matale muncesht cumva maine?
in urma atacului vijelios prin tactica de invaluire, clatita sa dat batuta. eo, ca un invingator adevarat, am badjocorit victima pintro dulciatza de vishine shi, manat de instincte perverse, am halit totz prizonerii. acum ie bine.
in urma atacului vijelios prin tactica de invaluire, clatita sa dat batuta. eo, ca un invingator adevarat, am badjocorit victima pintro dulciatza de vishine shi, manat de instincte perverse, am halit totz prizonerii. acum ie bine.
-

neatza - Mesaje: 5820
ie minciuna cu siviu care nuse vede deci nu se ian considerare. mai revenitz dumneavoastra cant otz fii pregatita.
a doa cerintza instituita adhoc ieste ca sa m
a doa cerintza instituita adhoc ieste ca sa m
-

nushtu de la ce vine pen cam uitat ceam vrut sa scriu acolo. deh... vrasta. shi trebe musai siviu. cu locur de munca anterioare, momentale, salar, hobiur, zone erogene shi alte alea
-

opserv cai inceput sa pierz shi shiru ideilor. pai nai vazut cam scris mai sus ca nushtu de la ce vine m pentru cam uitat ceam vrut sa scriu acolo? adica am uitat ezact in tinp ce scriam aia. probabel ca ie inceputu unui cuvamt care incepe cu litera m.
-

-

aaa, nui nevoie de asta, cercetatorii americani a descoperit ca femeile ie mai fericite singure decat barbatzii singuri deci nu-i neaparat nevoie de cineva.
si dupe cum stii, respectivele zone ie zone (plural) numa la gagici, la gagii ie o singura zona care nu puate fi ratata. asa ca pua sa descopere oricate zone pana la orice varsta ca ie medicamente.
(incoierentza se trage de la bombuanele cu lichior, nu de la shampania roshie pe care scrie ca ie cocteil de cireshe, asa sa stitzi)
afara mai ie suare?
si dupe cum stii, respectivele zone ie zone (plural) numa la gagici, la gagii ie o singura zona care nu puate fi ratata. asa ca pua sa descopere oricate zone pana la orice varsta ca ie medicamente.
(incoierentza se trage de la bombuanele cu lichior, nu de la shampania roshie pe care scrie ca ie cocteil de cireshe, asa sa stitzi)
afara mai ie suare?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
shtiu ca nui neapara nevoie, da macar ai cu cine sa vorbesht dupaia.
care suare? shi cuma adica mai e? cand a mai fost az?
ca eo ma uit pe giam shi vad o pacla daia de zile mici.
care suare? shi cuma adica mai e? cand a mai fost az?
ca eo ma uit pe giam shi vad o pacla daia de zile mici.
-

ete na, te uitzi la de 3 ori femeie daca ejti barbat si la un meci de folbal daca ejti fomeie si vorbeshti singur...
aaa, deci nu iera suare?
pot sa fac si eo ca pe tredu ala cu say whats on ur mind right now? ca simt nevoia sa impartasesc colectivului (format din neatza, neatza si neatza) ca eo in acest moment, cu egzceptzia acestei conversatzii laboriuase eo am in minte ctrl+c, paste special, shift+home, ctrl+ - (minus adica), ctrl+home, ctrl+page up shi de la capat de circa 180 de ori
aaa, deci nu iera suare?
pot sa fac si eo ca pe tredu ala cu say whats on ur mind right now? ca simt nevoia sa impartasesc colectivului (format din neatza, neatza si neatza) ca eo in acest moment, cu egzceptzia acestei conversatzii laboriuase eo am in minte ctrl+c, paste special, shift+home, ctrl+ - (minus adica), ctrl+home, ctrl+page up shi de la capat de circa 180 de ori
- gaga
ear eo in acest moment am in minte urmatuarele trebi: acas, pat, somn, somn, somn, paosa de masa, somn, somn, uischian, somn, somn. ce dracu mai caut la biuro?
-

copilotii astia e niste persoane rele care dup-aia ragiie si se culca asa ca am renuntat la colaboratori. si mai trebe si platiti, trebe sa semneze contracte, si nu de alta dar nu am stapila pentru ca sa.
nu la mine la birou nu este fereastra dar la ce mi-ar trebui ca sa-mi distraga soarele atentia de la munca?
nu la mine la birou nu este fereastra dar la ce mi-ar trebui ca sa-mi distraga soarele atentia de la munca?
piper1996
-

Initial trimis de piper1996
si mai trebe si platiti
pai shi mie numa acumam spunetz? adica eo puteam sa iau shi bani pe treaba asta? bagamiash! miam ratat vocatzia!
dup-aia ragiie si se culca
in cazu in care accepta sa te mai tzina in mashina dupa incheierea traseului.
-

hm este unii dragutzi care te tine in mashina ca sa te duce inapoi la locul de unde te-au luat, si este altii care te invita sa iesi cu cuvinte de genul: "marsh, fa, curvo, ca nu esti buna de nimic", sau "sper ca n-ai vreo boala venerica ca am facut economie la prezervative, am mers pe incredere etc." sau chiar : "sa nu uiti sa lasi pachetu ala de marasesti cand te cobori ca ti-am zis ca stii ce trebe sa faci, si tu te-ai apucat sa ma cauti prin buzunare de bani intii, si daca n-ai gasit nimic, ai zis ca sa te alegi si tu cu ceva din toata afacerea asta."
piper1996
-

eo creca voi greshitzi, nu copilotu ragaie ci persuana care a resuscitat ce era de resuscitat, de aici si expresia "curatzenie la locu' de munca"
noo de egzemplu ne cere mereu sa mentzinem locu de munca curat da' ar fi deontologic, de aia am hartiile imprastiate pe birou, ca sa acopar urmele.
din cauza vuastra fac alea cu ctrl da acu am in cap pat sex somn sex somn sex somn sex somn sex somn sex ... sa va fie rushine ca suntetzi nezimtzitzi
noo de egzemplu ne cere mereu sa mentzinem locu de munca curat da' ar fi deontologic, de aia am hartiile imprastiate pe birou, ca sa acopar urmele.
din cauza vuastra fac alea cu ctrl da acu am in cap pat sex somn sex somn sex somn sex somn sex somn sex ... sa va fie rushine ca suntetzi nezimtzitzi
- gaga
hm este unii dragutzi care te tine in mashina ca sa te duce inapoi la locul de unde te-au luat
cu conditzia ca din cand in cand, cat tzine iel motoru pe relantiu, sa te dai nitzel jos shi sa tragi nishte benzina din rezervor. asha zic eo ca ie corect.
shi chiar dacal vez ca atzipit nitzel, inloc sal dai cu capu de parbiz shi sa racnesht la iel shi sa uite omu unte trebe sa ajunga, mai bine pui matale o mana pe schimbatoru de viteze shalta pe volan shi tragi binishor shi cu duhu blandetzii pana se dezmeticeshte omu shi preia controlu traseului.
-

4476
deci nu mai tin minte daca v-am spus daca ca disar imi baga un nene in compu dacas sidiruaití£r si cam instaleaza adobfotoshopu shapte. deci v-am spus? si nu mai stiu sigur daca v-am adus la cunostinta ca az e ultima zi in care munc anu aista. v-am mai zis? nu cred, c-as fi tinut minte.
ANTI
-

auz baicsule, tu muncesht maine?
hmmmm..... suna a perspectiva.
m-am lins pe bot.
hmmmm..... suna a perspectiva.
-

4477
Initial trimis de neatza
auz baicsule, tu muncesht maine?
nu, nu ti-am mai spus?
ANTI
-