C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
4478
dar cand trebuia sa-tz spun?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
-

neatza - Mesaje: 5820
nu bre, nai intzeles, alea doo trebi de jos, nu ie neuroni, alfel se numeshte. shi nu gandeshte. face alte trebi. conduce.
shi chiar shi perspectiva unei prajitur cu frishca suna interesant.
shi chiar shi perspectiva unei prajitur cu frishca suna interesant.
-

ba pelanga faptul ca voi vorbiti numa porcherii de zici ca suntem la totul despre secs...mai si chiuliti de la munci. azi am fost un adevarat programator. si ca urmare am lucrat drept curier (carai caodoaie pe la diversi) si porma fui soferu la doi nemti sau olandezi sau pemeul masii ca vorbeau o limba de ziceai ca ragaie. deci acu sunt si io la pirou..
si sa nu o ascultati pe dana io nu;s un betiv....
edit mai leitar: duamna piper/sare: zici ca iejti over 30 si ca nu mai ai copilot da vorbesti fuarte porcos cu one stupid dogu fc-ului :yD
bre vorbind de piper imi pusera aia asara la piper in maria insangerata de o comandai....
si sa nu o ascultati pe dana io nu;s un betiv....
edit mai leitar: duamna piper/sare: zici ca iejti over 30 si ca nu mai ai copilot da vorbesti fuarte porcos cu one stupid dogu fc-ului :yD
bre vorbind de piper imi pusera aia asara la piper in maria insangerata de o comandai....
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
Initial trimis de piper1996
daca-ti adaog si ca avea un motz de frisca in chip de cireasa de pe tort, imi spui ce=ti inspira acu'?
haba-haba!
qpwofehqdjk: lacrima lu ovidiu ie fuarte buna!
-

Initial trimis de dana
cu "L" in loc de "H"
nu pot. am om!
shi iesht de cacao! ai intrerupt singura mea discutzie cu adevarat interesanta de pe zioa de az.
-

acu ceam mai facut? ;P
si daca ai om ce? una la vremea ei, stii tu... cei mult nu strica, etc, etc
tu ai o obsesie, sa muara tzak shi pak
si daca ai om ce? una la vremea ei, stii tu... cei mult nu strica, etc, etc
ca sunt 30+ deci iesita din targetu tinta
tu ai o obsesie, sa muara tzak shi pak
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
noroc cu dana, ca eo pasta no vazusem
deci nu sunt dacord.
Initial trimis de piper1996
30+ deci iesita din targetu tinta
deci nu sunt dacord.
-

ete ca io am venit la serviciu si am primit si cadou pentru ca am recitat o poezie.
am mai multe obsesii de fapt, asta cu varsta e minora.
pentru mneatza
lasa ca ajungi tu la 30 odata si -odata si vezi tu cum e ... nu esti de acord ca stii ca se apropie, nu?
gata, uite ca m-am descurcat! am facut precum mi-ai spus.
iete ca afara ninge umed si io creca nu mai are rost sa mergem acasa, asa ca stam frumos la caldurica acilea la serviciu.
am mai multe obsesii de fapt, asta cu varsta e minora.
pentru mneatza
lasa ca ajungi tu la 30 odata si -odata si vezi tu cum e ... nu esti de acord ca stii ca se apropie, nu?
gata, uite ca m-am descurcat! am facut precum mi-ai spus.
iete ca afara ninge umed si io creca nu mai are rost sa mergem acasa, asa ca stam frumos la caldurica acilea la serviciu.
piper1996
-

piper1996 - Junior Member
eo zic satz unesht posturile alea. sau shterge unu din iele. nu prea ie voie cu doo unu dupe altu.
in alta ordine de idei, eo vam pupat calduros shi afectos care maine numai vin shi nici poimaine decat prin eanoarie care mai ie vreme panatuncia. deci am plecat urandu-va salbautor fericitz shi an nou aseminea shi toate alte alea care este. mai stau zece min pacilea ca sam uratz shi voi mie.
LIBER!
in alta ordine de idei, eo vam pupat calduros shi afectos care maine numai vin shi nici poimaine decat prin eanoarie care mai ie vreme panatuncia. deci am plecat urandu-va salbautor fericitz shi an nou aseminea shi toate alte alea care este. mai stau zece min pacilea ca sam uratz shi voi mie.
LIBER!
-

sarbatori fericite neatzo
eo ii sterg tuate posturile lu piper ca eo am 30+ si nu ma simt iesita din nici un target, ba din contra, ie marpha la 30, unii zice ca ie cel mai marpha
eo ii sterg tuate posturile lu piper ca eo am 30+ si nu ma simt iesita din nici un target, ba din contra, ie marpha la 30, unii zice ca ie cel mai marpha
- gaga
lasale bre asha cum ie ca sa nu zica lumea dupaia ca vorbesc de unu singur despre discutzii cu tenta secsuala.
-

4479
Initial trimis de dana
baicsule, tu ai adobefotoshopu? ca daca nai poate til dau eo maine cand vii la munca
il am, da nue instalat. vine disar un nene la mine sa mil. nu cred ca v-am mai spus. sim baga si sidiruaití£ru. nici asta nu cred ca vam spus. si nu vam spus nici ca de maine anu asta nu mai munc, nu?
ANTI
-

ahap, shure, de ce nu, adica nu am nimic impotriva deci este posibil si in acest mod, daca nu vi se pare deosebit de greu
e 4
mai am o ora
baics, auz, da sidiraitar nai?
cinei hades?
e 4
mai am o ora
baics, auz, da sidiraitar nai?
cinei hades?
- gaga
4480
deci
unu) am sidiraití£r, da nu stiu sa-l montez. da vine un nene care o sa-l monteze el. si care o sa-mi instaleze si adobfotoshopu. v-am zis pana acum ca am adopfotoshop shapte si ca nu stiu sa-l instalez? sunt convins ca nu
doi) unu care i-a zis lu tanti prezidenta ca cica ca (citez) "ca tot comentai de pozele mele... cand itzi vedem sfecla aia de ratata pe fanclub???". n-am vrut s-o mai bag si p-asta acolo, la comentarii, ca si-asa imi ies vorbe prin targ ca ma bag aiurea in sama. 'pare rau ca n-am cum sa va demonstrez, da sunt convins ca cand au citit nijte unii cand m-am luat de postu lu hades s-au gandit ca cica "iauitel pí£sta ce-o pupa iar in rect/anus/partea dorsala a corpului pe asta".
ps: eu de maine nu mai munc anu asta. v-am zis ca? nu cred ca v-am mai adus la cunostinta.
ps1: cate greseli gramaticale (sau de ortografie?) am facut! cum de ma suport? nici eu nu stiu.
unu) am sidiraití£r, da nu stiu sa-l montez. da vine un nene care o sa-l monteze el. si care o sa-mi instaleze si adobfotoshopu. v-am zis pana acum ca am adopfotoshop shapte si ca nu stiu sa-l instalez? sunt convins ca nu
doi) unu care i-a zis lu tanti prezidenta ca cica ca (citez) "ca tot comentai de pozele mele... cand itzi vedem sfecla aia de ratata pe fanclub???". n-am vrut s-o mai bag si p-asta acolo, la comentarii, ca si-asa imi ies vorbe prin targ ca ma bag aiurea in sama. 'pare rau ca n-am cum sa va demonstrez, da sunt convins ca cand au citit nijte unii cand m-am luat de postu lu hades s-au gandit ca cica "iauitel pí£sta ce-o pupa iar in rect/anus/partea dorsala a corpului pe asta".
ps: eu de maine nu mai munc anu asta. v-am zis ca? nu cred ca v-am mai adus la cunostinta.
ps1: cate greseli gramaticale (sau de ortografie?) am facut! cum de ma suport? nici eu nu stiu.
ANTI
-

deci, dragi forumisti si cemeisti, eo in acest secund am sters-o si voi reveni in campu muncii abia la anul cand o sa o luam de la capat...
va doresc celor cunoscutzi, vechi si noi, numai bucurii, sarbatori fericite, brad bogat, carnatz si sarmale si numai fericire!
LIBER, I'm out
va doresc celor cunoscutzi, vechi si noi, numai bucurii, sarbatori fericite, brad bogat, carnatz si sarmale si numai fericire!
LIBER, I'm out
- gaga
4482
deci in foarte scurt timp o intind si eu ca tre sa ajunge repede-repede acasa casí£ imi instaleze un nene adobfotoshopu shapte si sa-mi bage sidiraití£ru in compiutatoru de acasa. nu stiu cand plec, dar stiu ca ma intorc pe 4 ianuarie. o sa mai intru pe forum, dar nu de la campu muncii. in concluzie, Sarbatori fericite si multa sanatate voua, familiilor voastre si celor dragi.
ps: pa
ps: pa
ANTI
-

si o incheiere: pt ca o sa mai fie duar un user, doi in campu' muncii, ca sa nu dea lutzele buzna iau decizia de inchidere a acestui subiect si de redeschidere a lui pe 5 ianuarie.
LA MULTI ANI!
LA MULTI ANI!
- gaga