C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
dana a inchis ca asa ie stilu iei sanchida ce nui convine noroc cu nashu carei deschizator in tuate cele
io duar ce voiam sa va salut si sa va zic cateva vorbe asa in ajun de craciun adicatelea ie duar 33 de grade, ie ora 10 seara si savurez una bere shing-ha dupa alte 4 si inca nu stiu cate va urma dupa cert ie ca ie bine , cald si lumean jur matuala si or sa fie si artificii si alte shing-ha si ... o sa va zic io mai incolo ...
hai craciun fericit la toti carcotasii care este (c.n.)
io duar ce voiam sa va salut si sa va zic cateva vorbe asa in ajun de craciun adicatelea ie duar 33 de grade, ie ora 10 seara si savurez una bere shing-ha dupa alte 4 si inca nu stiu cate va urma dupa cert ie ca ie bine , cald si lumean jur matuala si or sa fie si artificii si alte shing-ha si ... o sa va zic io mai incolo ...
hai craciun fericit la toti carcotasii care este (c.n.)
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Sa traiasca nashu lu aiu datorita lu care poci si io a ura cele bune cemeistilor (care n-au citit ce le-am urat la "ele bune sa s-adune" ca aci erea inchis). Eu am inceput sarbatorile abia acu 2 ceasuri cand mi-a plecat shefu inapoi in Canada... ioooi bine-i
Sa traitzi 100 de ani fara reparatzii si io sa va duc crucea! (la care poci pan sa nu fac hernie).
La multzean.
Si pentru toti truditorii va transmit un mesaj de la iubitul nostu conducator:
(schimbatzi extensia din .jpg in .mp3)
Sa traitzi 100 de ani fara reparatzii si io sa va duc crucea! (la care poci pan sa nu fac hernie).
La multzean.
Si pentru toti truditorii va transmit un mesaj de la iubitul nostu conducator:
(schimbatzi extensia din .jpg in .mp3)
- Fişiere ataşate
-
- lamultiani.jpg (338.57 KiB) Vizualizat de 3090 ori
human being/being human
-

basstard - Junior Member
4483
Sarbatori fericite lu toti cemeijtii care este si lu familiile lor si lu toti cei la care mai vrea cemeijtii.
deci v-am zis ca me-am luat sidiraití£r si ca am instalat pe compu meu propriu dar si personal d-acas adob fotoshopu numeru shapte? mi se pare ca nu v-am zis. e, va zis acum. me-am luat sidiraití£r si am instalat pe compu meu propriu dar si personal d-acas adob fotoshopu numeru shapte.
deci v-am zis ca me-am luat sidiraití£r si ca am instalat pe compu meu propriu dar si personal d-acas adob fotoshopu numeru shapte? mi se pare ca nu v-am zis. e, va zis acum. me-am luat sidiraití£r si am instalat pe compu meu propriu dar si personal d-acas adob fotoshopu numeru shapte.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
deci mam intrat la un net cafe (tzeapa ca naveasu cafea, noroc caveam nejte uischian la mine snatate aiule!) sa rezolv nejte trebi cu meilur de lamultzean care este shi zic ia hai sa vedem ce shi cum pacilea shi vad ca nimic cea cei bine ca nici eo dupe cum cred ca vam mai esplicat caream inceput de eri de dimineu shi inca namn apucat sa termen ca so iau de la cap deci ie bine cea ce va doresc shi voo deci shi mie adica sa fie bine shi chiar mai mult datata. sper ca neam intzeles!
qeifugqwef: aiule, ie bine bre?
qeifugqwef: aiule, ie bine bre?
-

neatza - Mesaje: 5820
sal'tare uameni buni care este
duar ceva vorbe sa va zic : ie bine, bre
saveti parte de ce vrea muschii vostri
peseu: nashule cu dana te poti pune rau si daca nu faci nica
duar ceva vorbe sa va zic : ie bine, bre
saveti parte de ce vrea muschii vostri
peseu: nashule cu dana te poti pune rau si daca nu faci nica
-

4487
o fi lucrat, dar gandeste-te ca trebuie sa faca sectoare, sa invete regulamentele militare sa invete consemnele particulare ale posturilor pentru perioada in care o sa intre in garda. are treaba multa aiu, dar probabil ca o sa se ocupe si de problema pe care i-ai propus-o.
ANTI
-

bre carcotasi io duar sa va zic ca ie fuarte bine paciulea numa ca mam cojit pa mecla ceea ce nu vadoresc si voo si daca va ruade pizma asa de tare veniti si voi la sighetu marmatiei
corcodusa : se lucreaza bre la treaba aia ce zisesi matale da cica nui deacolo ,ie mai profunda
baicsule : iesti tare bre cu threadu cu aiu in armata da nul mai bag pe caterinci ca iar il ia aia de la live sil baga ca productie proprie
nashule vinoti in fire bre cam glumit. futele matale pa tuate
corcodusa : se lucreaza bre la treaba aia ce zisesi matale da cica nui deacolo ,ie mai profunda
baicsule : iesti tare bre cu threadu cu aiu in armata da nul mai bag pe caterinci ca iar il ia aia de la live sil baga ca productie proprie
nashule vinoti in fire bre cam glumit. futele matale pa tuate
-

4489
Initial trimis de eyewitness
baicsule : iesti tare bre
hm. abea acu ti-ai dat seama? cam tarziu. asta este. oricum, in orice societate trebuie sa existe si oameni inteligenti.
ANTI
-

bre,care mai sunteti la munci.taman a fost gatita lucrarea cucopiii den cismigiu si io sunt bocna de inghetat(a).propun,si mai ales ca-s singur acasa 6,sa ma duc sa servesc suma de 1 sticla stalinskaya.pentru cei puternici?e bine?
-

SOD - Mesaje: 6035
servesc patria!
corcodusa, iar singurel cu stic(lutele)?
baicsule cica undeva pe la sfarsitu lu ianuarie se pregateste o aplicatie de fro 10 zile la rio de janeiro unde sunt solicitat ca puscas mitralior rang unu. sati ia nenea aiu in ranita un trico cu romario au ba?
corcodusa, iar singurel cu stic(lutele)?
baicsule cica undeva pe la sfarsitu lu ianuarie se pregateste o aplicatie de fro 10 zile la rio de janeiro unde sunt solicitat ca puscas mitralior rang unu. sati ia nenea aiu in ranita un trico cu romario au ba?
-

ce sa fac racane?imi traiesc batranetile cu stic(lutzele),mancale-ar tata sa le manance de prospaturi.tu tot asa chinuit esti?azi ce s-a intamplat?nu ai gasit loc liber pe plaja?sau a fost sezlongul alb si tu preferai rosu?mama lor de orezari.
ia vezi ,ca poate se lipeste de ranitza aia si un tricou cu sepultura,ca tot cu samba se ocupa.
ia vezi ,ca poate se lipeste de ranitza aia si un tricou cu sepultura,ca tot cu samba se ocupa.
-

SOD - Mesaje: 6035
dragii mei,
cu multa bucurie in glas nemerii az in internetu fanclubului spre a va ura tutulor meseriashilor din acest thread sanatate macsima shi vieatza definitiva in noul an care vine care numa maine nui poimaine. circumstantze atenuate posed indeplinind, care in luna cadourilor ma jur ca nam avut vreme sa mai daschid sa vad carei mersu paicia, care acum marem fu bucuria sa vad ca aiu ie inapoi bec in biznis la locu prestabilit shi ca sody ie intro scurta perioada intre banuri. va iubesc pe totzi caremi facuratz vieatza ushuara in anul ce fuse shi seduse shi va doresc sa fitz mandri shi la naltzime shin urmatoru.
hai sa traim! va pup supt vasc.
cu multa bucurie in glas nemerii az in internetu fanclubului spre a va ura tutulor meseriashilor din acest thread sanatate macsima shi vieatza definitiva in noul an care vine care numa maine nui poimaine. circumstantze atenuate posed indeplinind, care in luna cadourilor ma jur ca nam avut vreme sa mai daschid sa vad carei mersu paicia, care acum marem fu bucuria sa vad ca aiu ie inapoi bec in biznis la locu prestabilit shi ca sody ie intro scurta perioada intre banuri. va iubesc pe totzi caremi facuratz vieatza ushuara in anul ce fuse shi seduse shi va doresc sa fitz mandri shi la naltzime shin urmatoru.
hai sa traim! va pup supt vasc.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
4499
Initial trimis de eyewitness
sati ia nenea aiu in ranita un trico cu romario au ba?
aiule, tu ejt pe principiul, mananci calule ovaz? intrebare de baraj ce pui si tu. normal ca da.
iar si-a luat SODy premiu ala consistent? ma duc sa vaz. nu ca nu cred, da vreau sa vad motivele pentru care alea alea.
ANTI
-

deci baji matale un siviu icisia in care spui aptsolut tot ceai faciut mneavuaztra dea lungul vie-ti, inclusiv locul de munca in care prestezi in aceste momente si in cazul in care daca ie aprobat de í£ilalti cemeijt ejt primit in sanul nostru (ca avem acelasi san cu totii). deci zvidem cu ce apari la orizont. de antfel, daca nu ma-m esprimat prea clar, cetejte mneafuaztrí£ primul post din acest d-ei spune thread si-o sa fie mai limpede, cam cum ie apa marii plina de nisip, cand intra in ea puscasu marin nambí£r uan, aiu.
ANTI
-

frate cv am da nu vi-l dau ca nu ma incadrez in clasa muncitare....mai ashtept pan sa imi castig eu painea... ca deocamdata are cine sa "provide my suplies" asha ca daca ma acceptatzi fara carte de munca bine daca nu....
salutare shi
keep on rocking!!! ('cause that's what I do every day!!!)
salutare shi
keep on rocking!!! ('cause that's what I do every day!!!)
-

warangel - Junior Member
da sa fie una autentica si sa vedem si noi o buca de tzatzicí£, acolo, ca la cat muncim... sa se bucurí£ si ochi nostrii, in special al meu ala drept, care ie de sticla.
ANTI
-

la multz ani cemeistilor si fie ca anu asta sa va aduca salarii mai mari, mai multa bere/votci/techile si alte alea, lu aiu armata placuta, lu danei lasa ma ca trece si munca aia si la restu sper ca va trecu mahmureala...
tare articolu cu muzica roc. bre da ce satanist mi's. nu jtiam io decemi cade bisericilen cap cand intrun ele
tare articolu cu muzica roc. bre da ce satanist mi's. nu jtiam io decemi cade bisericilen cap cand intrun ele
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
alalo la truditorii care este
da, ma, vali, bine ca ej tu mai destept
la multzeani, ovcorz
da, ma, vali, bine ca ej tu mai destept
la multzeani, ovcorz
ANTI
-