C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde baixinho© » Mar Ian 06, 2004 5:11 pm

bine, uite:
electro gloto spectro grafie
e bine? mai vrei altele, da mai mici, de 23 de litere?

da ai vazut ca nu-mi mai numerotez posturile?

nenea anguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde memetshot » Mar Ian 06, 2004 5:11 pm

bre cemeistilor, in speranta ca pana mane o sa aflam cum si de ce se fut furnicile si de ce nenea bili gates si-o pus asemenea nume la companie (nevastasa stie) io va las ca pe mine ma asteapta acasa paica incalzita si deseara meciul
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde baixinho© » Mar Ian 06, 2004 5:13 pm

io mai vin peste aproximativ 43 de minute si 27 de secunde. daca intreaba cineva de mine, sa-i spuneti ca revin.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde vali » Mar Ian 06, 2004 6:21 pm

cu linku cu costin
m-am uitat azi la Furia, debutul lui cinematografic :D
Fişiere ataşate
kgula.jpg
kgula.jpg (45.66 KiB) Vizualizat de 2993 ori
some people deserve to die
vali

Mesajde bhuttu » Mie Ian 07, 2004 8:54 am

neata la cemisti dumneavoastra.
Inc-o zi, inc-o poveste...
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde memetshot » Mie Ian 07, 2004 8:59 am

neatza!!!!
mai bine spus inco zi inca mult loc de aberatii....
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde gaga » Mie Ian 07, 2004 9:44 am

revin cu o noua neatza :)

animale, s-a rezolvat, nu schimbam nica :p da tu vorbesti singur sau ce?

spor la munci
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde vali » Mie Ian 07, 2004 9:44 am

stii ca dana are multi pitici
da noi o iubim oricum :P
vali

Mesajde baixinho© » Mie Ian 07, 2004 9:45 am

oleo oleo la cemeijtii care este, inclusiv lu nenea SOD, pe care nijte unii l-a dat afara ei zice ca pe viata. io sper sa-si revina. ma rog.

tanti dana, io marshez pe prima varianta, cu imbunatatirea lu neatza. cine vrea sa scrie acilea sa dovedeasca ca merita. cine vrea sa se afle in treaba, are la dispozitie Barfele. parerea mea.

animale, uneste posturile alea ca te vede stim noi cine si te trezesti cun un ban de Sfantu Ion. apropo, care va sim-ti-ti cu musca pe astrahan in ziua de azi, la multi ani si sa fi-ti iubi-ti.
ANTI

baixinho©

Mesajde memetshot » Mie Ian 07, 2004 9:47 am

pai ce sa fac mai dana...ma trezesc si io asa...
memetshot

Mesajde gaga » Mie Ian 07, 2004 9:55 am

baicsu si animalu parcas mutucusurdu :D
gaga

Mesajde baixinho© » Mie Ian 07, 2004 9:56 am

m-am ramolit tanti dana, ce sa fac? ie grav, stiu, da din cand in cand ma fac ca nu ma vad.
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Mie Ian 07, 2004 9:56 am

hola de dimineata care este ca imi schimbai fusu si mie somnu cat casa poporului...

baicsule ia vezi si matale cum ie cu vremea la rio sa stim si noi
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde memetshot » Mie Ian 07, 2004 10:01 am

aiule. najpa ca tie somn rau. da io nuneteleg. credeam ca daca schimbi fusu faci alfel lana si alte alea nu ca ti se face somn...
memetshot

Mesajde baixinho© » Mie Ian 07, 2004 10:03 am

pe mine prea putin ma interseaza, ca tu pleci in misiune cu puscasii tai marini, nu eu. dar casa nu zici ca sunt rau, te anunt ca temperatura este de 22 grade Clesius, umiditatea este de 86 %, vantul bate dinspre Est cu 8 km/h, soarele a rasarit la 5:14 a.m. si va apune la 6:43 p.m. diseara vor fi cam 21 de grade celsius, iar maine - 26 grade celsius.
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Mie Ian 07, 2004 10:15 am

bre ce iati facut aseara lu matinalu? lati imbatat si acu zace de nui la servici?

matinaleeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa comandat proviziile care este ,asa sa stii...

cuacervate, iar pusesi botu?
eyewitness

Mesajde memetshot » Mie Ian 07, 2004 10:23 am

cuacervate, iar pusesi botu?

boftim? io nu pricepe romana...
memetshot

Mesajde vali » Mie Ian 07, 2004 10:31 am

:p
Fişiere ataşate
10581140903bunny.jpg
10581140903bunny.jpg (21.19 KiB) Vizualizat de 2983 ori
vali

Mesajde gaga » Mie Ian 07, 2004 10:41 am

las ca vine neatza, pleaca ochila, are cine sa distreze negrii de pe plantatzie :D
gaga

Mesajde bhuttu » Mie Ian 07, 2004 10:47 am

ma da Sfantu Ion asta nu era pe 8? l-au mutat?
atunci craciunu pe cat cade anu asta?

pis: tare de tot poza lu vali
bhuttu

Mesajde neatza » Mie Ian 07, 2004 11:19 am

aoleoha!

deci uite cum a fost treaba: care am venit devreme pe la munca, sa fi fost ca la fro no9o patrujcinci, shi dau sa dashchid netu sa vaz cine ce mia scris. cand colo, net ioc! restartez conputeru, degeaba. il mai resetez odat, lafel. zic hai ca treia oara ie cu noroc. cacat! dau un telefon pe interior la aiti shi chem pe cineva. ma anuntza ca totu ie in regula, co sa trimita pe cineva shi ca sa stau linishtit la locu meu. ii anuntz ca in cazu asta renuntz la gioghingu planificat in dimineatza asta. iute de tot, dupe trei sfreturi de ora, vine doi baietz. ii servesc cu o cafea shi iei im zice ca nu ie nici o probleme. sa stau linishtit. cineva, aseara ma deconectat de la panou de pe hol de unde a scos multe xxxx (numai tzin minte cum lea zis) da cica lea scos prin tragere la sorzt de nimereala fara un scop anume. au chemat pe inca cineva de jos. cand a venit, l-au trimis inapoi dupe piesa respectiva. pana santor omu, am intrebat shi eo, nevinovat: da un flesh, navetz dumneavoastra prin buzunare? avem! mia zis omu. shi pe langa iel nu so gasi shun acrobat ridar? zice, ia te uita ca se gaseshte. shi cam cu cine ar trebui sa vorbesc eo pentru YM? pai cu noi! pai shi putem considera cam vorbit? pai da! shi mi lea pus pe tuate dom'le! asha baietz bun ajtia de la aiti, zau asha!
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde gaga » Mie Ian 07, 2004 11:21 am

:D :D :D

a venit neatzu, pacat ca numi trimite si mie pe baietzii aia buni ai lui, io leash pune si uischi in cafea daca ar veni
gaga

Mesajde memetshot » Mie Ian 07, 2004 11:29 am

bre ce aiti mijto ai pacolo. acilea nu ie nimeni care sa vie sa-mi puna si mie tuate astea. si stii care ie cauza: ca cica calculiciu mi-l administrez io singur, propriu si personal. sa fie acu rau sau bine? si sa-mi dau o bere ca mi-am bagat YMeu??
memetshot

Mesajde neatza » Mie Ian 07, 2004 11:32 am

eo zic ca mai bine itz dai o palma dupe ceafa shi te trimitz inapoi pe pagina ailanta satz unesht postruile alea doo ca almintrelea prevad ca o sa ne cam libsesht. ie nejte oamini rai care ne pandeshte orce gresheala. sau nu.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde memetshot » Mie Ian 07, 2004 11:37 am

uamenii aia rai nare dece sa0mi dea bucata pentru ca posturile nu iera consecutive. da ie o tanti rea pacilea care isi stearsa postu care fu consecutiv cu al meu si daia ramase ca cand io as fi scris doi posti consecutivi...
memetshot

Mesajde eyewitness » Mie Ian 07, 2004 11:46 am

bre daca se baga careva peste dana ie persiflare la adresa personalitatii iei de moada ceea ce ie total contrar si impotriva regulilor prestabilite inainte deci ciuciu avert pe parceaua iei daca nu vrea muschii ei striati de la neshte beri.

io zic ca membri noi pe cemeu sa fie atent selectionati numa dupa ce are un anumit numar de una doo sute posturi si care a demostrat pe alte treduri calitati fizice si psihice demne de luat in seama

azi ie lipsa la apel filu si nocturna ca sa nu mai vorbesc de angus

ps-eudoamnezie: danuto facusi pipiu ala au inca te mai tii?
eyewitness

Mesajde memetshot » Mie Ian 07, 2004 11:58 am

aiule idee buna.
pt cal fizice io zic sa depuna la dosar si o hartie semnata de un prof de sport cum ca e in stare sa bage 50 flotari, 35 de tractiuni, 100 abdomene si 200 sarituri intr-o ora sau ca ie in stare sa bage 5 berici pe sub mustati in 5 minute....

pentru calitati pisichice nu stu ce cerinte tre sa indeplineasca...
memetshot

Mesajde baixinho© » Mie Ian 07, 2004 11:58 am

cica regenerescentele (pentru aiu: re-ge-ne-res-cen-te-le) este unul dintre cele mai lungi cuvinte univocalice din limba romana.
ANTI

baixinho©

Mesajde gaga » Mie Ian 07, 2004 11:59 am

lam facut bine mercic, vrei satz raportez si caca ala mic si sic?
auz aiule, da matael ai vreme sa citesti ce se scrie acolosha? ca e ca si cum ar citi altzi uameni clasa muncituare si ar da dupe aia duamne fereste la ziar...

acu ma gandeam eo ca animalu ar merita un avert pentru nepunere de bot la atentzionarile cemeistilor, cum votatzi?

kjs: cica baicsu anebunit
gaga

Mesajde bhuttu » Mie Ian 07, 2004 12:02 pm

niste blesteme bune stie careva? ca m-anuntara acu' astia c-au citit si ei ce zicea celenterata, sau cum dracu' i-o zice aiu, ca anu' de vine e mai productiv cu cateva zile, asa ca se gandira sa-l ajute si ei pe nenea an si sa lucram si sambata asta. ca ce mortii masii...

pis: baixule, cin' ti-a zis?

subscriu cu animalu
bhuttu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare