C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
domnu neatza, daca-m permitet-tzi, va-ti intors d-acolo de unde se duce regele pe jos, singur si fara badigarzi?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
ca sa stiu daca s-a eliberat ca vreau sa ma duc si eu.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
-

neatza - Mesaje: 5820
pishaciosii, pishaciosii ...si nici na beut bere
io am plecat ca trebuie sa ridic neshte betivi insirati pe drumuri , neshte odioshi de nam cuvinte sai descriu...huooooooooo!!!!!!!!!!!
io am plecat ca trebuie sa ridic neshte betivi insirati pe drumuri , neshte odioshi de nam cuvinte sai descriu...huooooooooo!!!!!!!!!!!
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
-

tzinandui pumnii lu neatza (la figurat normal ca numi plac pumnii in general) va las si io cu mentiunea ca n-am nici o mentiune
Buna seara cemeu uerevar u esti
Buna seara cemeu uerevar u esti
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
neata la carcotasi care este
si ie neshte uamini rai care este si corupe pe neshte uamini buni care este si ii baga cu forta in neshte locuri rau famate le tuarna oaresice lichide cu dea sila pe tobogan si le da drumu cand alti uamini si mai rai pune neshte scaune pe mese care este
nashule: vezi ca nervu de la c*iu de minte ie legat de ala de la masea asa ca ai grija daca intentionezi sati scoti maseaua
si ie neshte uamini rai care este si corupe pe neshte uamini buni care este si ii baga cu forta in neshte locuri rau famate le tuarna oaresice lichide cu dea sila pe tobogan si le da drumu cand alti uamini si mai rai pune neshte scaune pe mese care este
nashule: vezi ca nervu de la c*iu de minte ie legat de ala de la masea asa ca ai grija daca intentionezi sati scoti maseaua
-

ietete ce harnicuta e dana. buna dimineata, dana.
pe vali nu-l salut ca nu munceste. doar ca e si el mandru ca si-a tras net acas'.
restu' nu s-or fi trezi
mai tarziu: ba da, vad ca s-a trezit si restu', da' tot dana a ajuns c-o ora inaintea noastra. neatza mai doarme inca, probabil.
pe vali nu-l salut ca nu munceste. doar ca e si el mandru ca si-a tras net acas'.
restu' nu s-or fi trezi
mai tarziu: ba da, vad ca s-a trezit si restu', da' tot dana a ajuns c-o ora inaintea noastra. neatza mai doarme inca, probabil.
If there's a war, we'll all fight!
-

bhuttu - Mesaje: 2510
pe dana o mananca in cucurigu
finule, am ajuns si eu la varsta matale, am 20 si ceva si tre sa imi pun alti dinti.
ma duc azi sa ii dau radacina de cleste, desi urasc tot ce inseamna stomatologie.
bhutule, nu-ti dadusi mah ieri demisia?
sau intra in vigoare de la anu?
hai mai repede, ca vreau sa iti iau locul cat e cald scaunul.
finule, am ajuns si eu la varsta matale, am 20 si ceva si tre sa imi pun alti dinti.
ma duc azi sa ii dau radacina de cleste, desi urasc tot ce inseamna stomatologie.
bhutule, nu-ti dadusi mah ieri demisia?
sau intra in vigoare de la anu?
hai mai repede, ca vreau sa iti iau locul cat e cald scaunul.
some people deserve to die
-

vali - Mesaje: 5729
davas pe trompete care editasi puntu 3 din declaratia de lupta a danei ca pana imbarligai io ferastruicele pacilea sa bag pe caterinca zilei ca ma lua pisharea de ras disparu etern si pentru todeauna
nashule, te joci cu curu gol pe langa aia sclulata fereascate domnu de furia baicsiana
nashule, te joci cu curu gol pe langa aia sclulata fereascate domnu de furia baicsiana
-

poi creca potzi sa-i dai tot nashului de mai sus ...
io nu vazui da' ce sa fac daca asta e adevarul, am si martori :rolleyes:
eniuei pot sa ii zic si pe pm asta ... daca ar sti sa foloseasca pemeiu saracutza ca mila mie de matrimonialiste netiste
io nu vazui da' ce sa fac daca asta e adevarul, am si martori :rolleyes:
eniuei pot sa ii zic si pe pm asta ... daca ar sti sa foloseasca pemeiu saracutza ca mila mie de matrimonialiste netiste
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
aoleoha la care este!
vorba cea: am fost, am baut, mau invins! deci avea dreptate aiu cant zicea ca ie rau famate care shacumam pute tricouu a tzigare rau de tot. in rest, ie bine.
shin cazun care natz aflat, va zic eo: am imeu
vorba cea: am fost, am baut, mau invins! deci avea dreptate aiu cant zicea ca ie rau famate care shacumam pute tricouu a tzigare rau de tot. in rest, ie bine.
shin cazun care natz aflat, va zic eo: am imeu
-

aiule, poi ce sa faca, a zis ca la citit pe dostoievski si a mintzit
aaa deci totzi am baut, mey ce de ioni si ioane pe lumea asta...
apropos, o stitzi pe fetitza cu coditze din reclama la bea lapte care fuge dupe vaca si o tranteste poi o mulge si bea lapte? tot ioana o cheama
aaa deci totzi am baut, mey ce de ioni si ioane pe lumea asta...
apropos, o stitzi pe fetitza cu coditze din reclama la bea lapte care fuge dupe vaca si o tranteste poi o mulge si bea lapte? tot ioana o cheama

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
shi daca tot veni vorba de imeu: aiule, ce faci bre? treaz luminat? resimtziri, ceva? somn? karate cu socroshenia?
-

vali, cf nou cod muncii lit.í¾ alin.q parag wx tre' sa mai zabovesc p-aci saptamana asta si-ailanta.
in alta ordine de idei, e mai scris cosasilviu ceva pe forum? sau ce zicea dana?
si in a treia ordine de idei, 'rati ai dracu de alcoolici care io n-am baut nimic ieri.
in alta ordine de idei, e mai scris cosasilviu ceva pe forum? sau ce zicea dana?
si in a treia ordine de idei, 'rati ai dracu de alcoolici care io n-am baut nimic ieri.
If there's a war, we'll all fight!
-

bhuttu - Mesaje: 2510
fu bine bre numa o vorba sati zic: imi bag pula in masinile coreene
-

ma vad nevoit sai atrag atentzia lu butu ca nare dreptate nici cat griu de supt unghie: deci numa alcolicii nu bea, ca iei are probleme cu alcolu. noi, ajtia normalii, care nare nicio problema cu beutura, poa sa chefuiasca.
hehehehehe... cu conditzia sa se deschida, ca alfel nu po sa bagi nimica in iele.
Initial trimis de eyewitness
imi bag pula in masinile coreene
hehehehehe... cu conditzia sa se deschida, ca alfel nu po sa bagi nimica in iele.
-