C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
oleo oleo
deci acum ie bine. care este. aia e
deci acum ie bine. care este. aia e
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
-

neatza - Mesaje: 5820
nashule, pai normal ca matale iesti profesionist, il injectezi derect in vena...da oricum nu crezi ca lipsa alcolului puate provoca dureri de masele?
wjnwfp: matinale, tzava de esapament manusa ie care este
wjnwfp: matinale, tzava de esapament manusa ie care este
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
carevas'zica alcoolici e aia de la cna de te pune sa scrii pe toate alea ca alcoolu' dauneaza grav sanatatii, mai putin la vali, care i-ar face chiar bina la masea neste alcool metilic, ceea ce-l si sfatuiesc, daca suporta. doar sa nu-si invite pretinii, ca iel nu e lipovean. pai atunci sa protestam: CNA-ALCOOLICI!!!
cuaternarule, io plec de la muncili astea de p-acile din cauze din care orice om normal mai pleaca de la muncili lui din cand in cand: ba ca ia bani prea putini pentru muncili depuse, ba ca si-a adus aminte ca ie student si tre' sa mai treaca si pa la studente; ba ca ie atmosfera naspa care ieste cu babete si care se promoveaza numa' si numa' pe pile care el n-are; ba ca ie program naspa si serviciu' la mama dracu' de se scoala cu 2 ore inainte; ba c-o fi gasit alceva mai bun. cam d-estea.
cuaternarule, io plec de la muncili astea de p-acile din cauze din care orice om normal mai pleaca de la muncili lui din cand in cand: ba ca ia bani prea putini pentru muncili depuse, ba ca si-a adus aminte ca ie student si tre' sa mai treaca si pa la studente; ba ca ie atmosfera naspa care ieste cu babete si care se promoveaza numa' si numa' pe pile care el n-are; ba ca ie program naspa si serviciu' la mama dracu' de se scoala cu 2 ore inainte; ba c-o fi gasit alceva mai bun. cam d-estea.
If there's a war, we'll all fight!
-

bhuttu - Mesaje: 2510
aiule, shi daca reusheshti so mai shi scotzi murdara, ie ca shi cand....
baicse, ca miam adus aminte: ai cautat bre poza aia de vorbeam de ia?
baicse, ca miam adus aminte: ai cautat bre poza aia de vorbeam de ia?
-

bon dimineu. iarash m-a lovit gripa, in rest e bine, e bine, e foaaarte bine, ceea ce va doresc shi dumneavoastra.
asdfg: iete, neatza cica e onlain. pai nu ziseshi bre ca nu te ocupi cu asha ceva?
asdfg: iete, neatza cica e onlain. pai nu ziseshi bre ca nu te ocupi cu asha ceva?
-

nocturna - Mesaje: 8725
Initial trimis de bhuttu
bre stiu de ce se pleaca de la munci ca plecai si io de la mai multe...intrebam de ce pleaca tu...da' dupa cetiri indelungi care au durat mult m-am prins. pleci ca casatz bagi ceva il iel de servici..
Naiti neatza si..vazusi ce zasera aia pe Iron Maiden?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
bre cuacervate daca mai baji vrun quote iti sparg membrana siti imprastii citoplasma pe tot forumu de ramai cu nucleu chel.
neata nocturno si sanatate cai mai buna decat tuate mai putin tuborgu la halba
neata nocturno si sanatate cai mai buna decat tuate mai putin tuborgu la halba
-

citat
sparge-ma sa vaz ce stii tu mai fortzosule
nu-mi vine ca sa crez da' trecura doua ore de munca si eu deja sunt plictisit...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

serus evribadi cere estetz pe plantatzie!
io propun sa se facu un rezumat al posturilor la fiecare sfarshit de pagina , ca n-ajung niciodata la zi in ritmu asta! m-am incurcat in euglene, furnicoae, dezinvizibilitatzi shi alte alea ca deja ma bucur ca-s in concediu! da` revin io shi va prind!
btw, neatza, aia a lu lapushneanu nu e axioma?
io propun sa se facu un rezumat al posturilor la fiecare sfarshit de pagina , ca n-ajung niciodata la zi in ritmu asta! m-am incurcat in euglene, furnicoae, dezinvizibilitatzi shi alte alea ca deja ma bucur ca-s in concediu! da` revin io shi va prind!
btw, neatza, aia a lu lapushneanu nu e axioma?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
Initial trimis de nae cinefil
ca deja ma bucur ca-s in concediu!
pai daca eshti in concediu, axioma zice ca eshti offtopic, te bagi in seama shi rishti sa tz-o iei de la mod.
ma duare ochii shi rinoreea asta nu se mai opreshte...
voi iar muncitzi? urat, urat, tare urat.
-

cine munceste nocturno? iesti dezinformata . apropo voi stiti ca matinalu are imeu?
file, bashti dacilea ca ne strici zioa
file, bashti dacilea ca ne strici zioa
-

voi iar muncitzi
mai accept sa mi se zica unicelular, cuacervata si alte alea, dar asa o insulta nu se poate trece cu vederea. deci conform ideii ca cemeistii nu se ia unu de altu te rog satz ceri sguze...
mai accept sa mi se zica unicelular, cuacervata si alte alea, dar asa o insulta nu se poate trece cu vederea. deci conform ideii ca cemeistii nu se ia unu de altu te rog satz ceri sguze...
-

vazui shi eo ca are ymeu, inca dis de dimineu cand m-am impiedicat de statusu lui de onlain. deci ie pierdut pentru omenire sau munci, daca erau in plan.
sagosule, mai ushor cu boldu ca sh-asha ma duare ochii.
opa...cre'ca tocma ce mi-am extras un plaman prin metoda tuse. nashpa, da' tot ie bine, mai am unu!
sagosule, mai ushor cu boldu ca sh-asha ma duare ochii.
opa...cre'ca tocma ce mi-am extras un plaman prin metoda tuse. nashpa, da' tot ie bine, mai am unu!
-

uf! am muncit.
shi vorba aia ca o nenorocire nu vine niciodata singura, am facut o gafa imensa din primu minut de munca. noroc ca ma duce capu sham rglato in minutu trei. da najpa ca ie in scris shi ramane...
shi vorba aia ca o nenorocire nu vine niciodata singura, am facut o gafa imensa din primu minut de munca. noroc ca ma duce capu sham rglato in minutu trei. da najpa ca ie in scris shi ramane...
-

dana
1/ corect ie imeu
2/ nu stiu , el ce zice? l-ai intrebat daca are?
1/ corect ie imeu
2/ nu stiu , el ce zice? l-ai intrebat daca are?
-

Initial trimis de eyewitness
dana
1/ corect ie imeu
depinde: daca vorbesc eo despre iel, atuncia ie corect asha cum zici matale, daca vorbitz voi despre iel, atuncia corect ie "ilui", ca duar nui al vostru
oaISFHG: voi atz vazut asta: http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=10103
-

iesti in mana azi bre cu stersu si averturile...deh daca de doo zile nexam alcool...
-

ce de cacat, intru si eo sa vad una alta si link invalid, link invalid ... cacat de coprofil de cacat
neatza imetau pe care nu stiu dacal ai nutz mananca totimpu? btw, mare greseala ca l-ai facut public
neatza imetau pe care nu stiu dacal ai nutz mananca totimpu? btw, mare greseala ca l-ai facut public

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
neatzo, o caut de la 15.00 incolo, ca am treaba la zear pan-atunci.
mai oameni buni, va intreb o intrebare: vi s-a intanplat sa consumati o mica parte dintr-un oaresce la o locatie si dupa aia sa plecati cu ce-a mai ramas din oaresceul respectiv, pus frumos la casoleta, acasa? mie nu, si nici lu servesc patria.
apropo, am citit azi la radio ca neatza are ilui. e pe bune sau niste oameni rai minte?
mai oameni buni, va intreb o intrebare: vi s-a intanplat sa consumati o mica parte dintr-un oaresce la o locatie si dupa aia sa plecati cu ce-a mai ramas din oaresceul respectiv, pus frumos la casoleta, acasa? mie nu, si nici lu servesc patria.
apropo, am citit azi la radio ca neatza are ilui. e pe bune sau niste oameni rai minte?
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117