C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde angus » Lun Ian 19, 2004 7:13 pm

fara nicio grija statz ca trecui io din intamplare de control in trecere shi stinsei intrerupatoru casa nu se prapadeasca electrica degeaba, ocazie cu care va salutez cu stima de respect pe totzi care inca mai puate.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Ian 19, 2004 7:29 pm

Initial trimis de angus
va salutez cu stima de respect pe totzi

deci si pe mine. asta este un lucru pozitiv. de contrasalut.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde angus » Lun Ian 19, 2004 7:36 pm

san tzeleg ca de cant nu neam mai contrasalutat ultima uara tzeai pus nocturna la tomperon sau tzeai schinbat locu de munca printro provare sincera shi pentru merite deosebite ceia ce io insum ma bucur sincer?
fii bun shi da shi mie te rog din suflet lincu ce duce spre topurile de sondaje de votur cu cei mai iuseri din doomii trei casa vad shi io cum a votat uamenii care daca tot ej de paza puate ma ajutz shi pa mine multzumesc sarumana senchiu spasiva gutentag.
angus
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Ian 19, 2004 7:37 pm

printro provare, da.

io acum plec, ca maine tre sa viu inapoi. papa.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde angus » Lun Ian 19, 2004 7:40 pm

stai breh, nu pleca ahsea instantaneu ca bagai un leitar edit la mesaju de deasupra care man tereseaza casam dai un raspuns pronpt. dupaia potz sa pleci.
angus
Junior Member

Mesajde nae cinefil » Mar Ian 20, 2004 8:50 am

ser`us la totz uorckerii care se afla!
mare minune mare! aparu angus pin preajma care posta chear shi pe futeatru, numa ca greshi umpic stilu ca scrise acolo in stilu d`aicea! da` nu-i bai!
deci, care-i broblema? dintre care unde-atz adormirea maicii jacksonului ramas, de bate vantu pe coridoarele cemeului care-atz stins becurili, da` atz lasat fereshtrili intre deschise!?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde eyewitness » Mar Ian 20, 2004 8:53 am

hei rup, hei rup
tovarasi nu nea fost usor ,strofa unu versu doi, bumbesti-livezeni, bumbesti-livezeni

saveti parte deo martze de martze cu 3 ceasuri bune, omega,doxa si breitling
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde vali » Mar Ian 20, 2004 8:59 am

cu regret va anuntz ca mi-o taiat netu la servici si n-am scoci sa il lipesc la loc :(
some people deserve to die
vali

Mesajde nae cinefil » Mar Ian 20, 2004 9:05 am

aiu, nuntzeleg io ezact ce lingi in finalu` postului pe care l-ai postat, da` ie adevarat, az e martz care inseamna ca ie fotbal de la 3 care abea ashtept sa ma scurg spre berea de la 2 jumate shi spre coniacele de la 5 shun sfert! deci ie bine ca e martz!

vali, vez ca e o superoferta de internet la carrefour! fuji detz ea fro 2 internetz!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde eyewitness » Mar Ian 20, 2004 9:16 am

Initial trimis de stefan
Unele faze poate intra si la "faze facute la betie"

hai ca se-ntampla si la case mai mari :D io ii zisei lu fane ---bre nu mai conspecta din cemeu ca te strici dracului de tot...da ce, avu urechi sauda? oha....

file lasale bre asa cum cazura iele ce vrei sa intelegi? te crezi dormea?

vali, ce bine. macar cat esti la munci sa scapam de tine :D
eyewitness

Mesajde nae cinefil » Mar Ian 20, 2004 9:22 am

deci aiu, te anuntz ca ma simt jicnit in strafundurile personalitatzii mele de comparatzia jicnituoare cu demigrantu` de dormea! adik ashea parere tz-ai facut despre mine? ... is trist...
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde vali » Mar Ian 20, 2004 9:22 am

vestea buna e ca am tras tot serialul X-files si am la ce ma uita zilele astea

eye, de ce ti-e frica tot nu scapi
vali

Mesajde eyewitness » Mar Ian 20, 2004 9:31 am

bre nashule, mie mie frica duar de consuarta si iti zic si io la fel , de aia chiar nu scap :D

file, io dorneam in postu ala deci singuru care ar fi putut intelege dornelile mele ierea dormea. aista ierea sensu da daca la matale gasesc mushtele pista de aterizare pe caciula lu matale io nus de vina...:D
eyewitness

Mesajde baixinho© » Mar Ian 20, 2004 9:55 am

buna ziua

ma duc sa incerc sa salvez ce se mai poate salva dintr-o tampenie facuta

papa
ANTI

baixinho©

Mesajde neatza » Mar Ian 20, 2004 10:03 am

neatza!

deci am fost shia fost bine cu unele mici esceptzi care santanplat sa fie seara cu orhestra. Nu numa ca canta cam tare de nu teauzeai cu oaminii de langa tine, da mai canta shi prost. dupe ceam beut eo a cincia bere, a inceput shi iei sa sune mai bine. cred ca daca mai stateam umpic, ajungea sa fie de covengarden.

In rest, a fost bine. am aflat ca daca bei tuborg gold, po sa devi transparent, care erea langa masa nuastra la un metru, un chelner care cred ca facuse juramant sa nu se desparta de scaunu carei sustzinea verticalitatea aproximativa. Lanceput am crezut ca omu se unduieshte pe muzichie, da cant sa lasat linishtea in locanta, respectivu shia continoat jocu de glezne, ginunchi, respectiv sholduri, gat, cap.

cred ca vro cinci minute am fluturat mainile cu steclele guale prin fatza omului ca sa vie saduca inca un rand. se uita prin noi co privire inteligenta shi nu intzelegea probabil cum de nu pricepem noi ca iel nu se puate mishca dacolo fara sa cada.

intrun final a venit o fata cu o infatzishare vicioasa care nea unplut masa de mushtar pe care la varsat (neam chinuit shi noi dupaia sa varsam treaba aia verde shi tare din ditai fanfuria, da nam reushit). Aicia se cunoashte esperientza. Sunt ferm convins ca fata aia ar fi putut sa verse shi apa din mare.

in principiu, cam asta a fost. decat ca mai pe la sfarshit cand am cerut nota, nea adus un bon de casa pe care scria (la mine) ca am consumat preparate shi bauturi. deci a fost bine.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde nae cinefil » Mar Ian 20, 2004 10:03 am

aiu, k!
ce baiat bun e baixu! a venit sa ne spuna ca pleaca!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde vali » Mar Ian 20, 2004 10:06 am

zi merci ca a inchis usa si a facut curat pe masa
vali

Mesajde nocturna » Mar Ian 20, 2004 10:07 am

neatza. (da' nu neatza dupe ilui)
azi e zi nashpa.
Initial trimis de vali
cu regret va anuntz ca mi-o taiat netu la servici si n-am scoci sa il lipesc la loc :(

aha. razbunarea nocturnei. :j am io scoci da' nutz dau.

retal tide: sar'na, angus.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde baixinho© » Mar Ian 20, 2004 10:08 am

Initial trimis de neatza
un chelner care cred ca facuse juramant sa nu se desparta de scaunu carei sustzinea verticalitatea aproximativa.

cred ca era acelasi care ne bagase la nota de plata ceorbe si-alte chestii pe care eo si ai mei nici nu ne gandeam sa le consumam.
ANTI

baixinho©

Mesajde angus » Mar Ian 20, 2004 10:11 am

buna ziua dragi uameni. deci io aseara care naveam somn shi stateam muncind la serviciu, care ma gandii io ashea hai casa vad ce mai face cemeul. undeam bagat o vizita inopinata prin surprindere, shi cem vazura oichii: nika, ca ierea intunerec bezna, luminile stinse profund shi adanc, numa baicsu se caznea san cuie lacatu pe dinafara, ceia ce intotdeauna am fost mandra de iel ca ie harnicutz, uite shacuma tot cu gandu la munca. hai ca miam cunparat tevemania, am nitzica treaba.

hint pt. vali: picatura cant lipejte nimic nimic no deslipejte...
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Ian 20, 2004 10:12 am

baicse, ba io creca ierea ala de ia zis lui taicatu ca nare voie sa filmeze cu camera de filmat...

bre, puneti pariu ca dana anotat ieri in bere fara colac?
eyewitness

Mesajde nae cinefil » Mar Ian 20, 2004 10:17 am

io imi shi inchipui cum baga dana stilu fluture!:)
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde baixinho© » Mar Ian 20, 2004 10:19 am

aiule, acu ce mi-e geam ce mi-e fereastra. cred ca singura diferenta dintre iei ie ca unu are 50 de grame de sange in alcohol, iar celalat are 50 de mililitri.

nea angus, ai gasit lincurile, sau scrie de topurile de sondaje de votur in tevemania?
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Mar Ian 20, 2004 10:20 am

io creca fu atat de beata incat a bagat numa spate :D
eyewitness

Mesajde nocturna » Mar Ian 20, 2004 10:23 am

io presimt co sa ploo cu banur shi avertur cand so intoarce, shi poate incepe chiar daci. :D

nocturna

Mesajde eyewitness » Mar Ian 20, 2004 10:30 am

nocturno mai bine tiai lua bocceluta putin pana pe facultati ca au napadit mushtele si improashca cu cheche

baqicse, nu urez bre de doo ori
eyewitness

Mesajde nocturna » Mar Ian 20, 2004 10:31 am

mi s-a rupt pixu de micu scatofil. :D

nocturna

Mesajde vali » Mar Ian 20, 2004 10:36 am

Initial trimis de Nightwish
aha. razbunarea nocturnei. :j am io scoci da' nutz dau.

nu te mia baga in seama cu mine ca iar zice dana ca vreau sa te agat :cool:

angus, picatura s-a lipit de tub :)
vali

Mesajde eyewitness » Mar Ian 20, 2004 10:44 am

vali, esti un porc
eyewitness

Mesajde angus » Mar Ian 20, 2004 10:55 am

gata, imi desuflecai mainile dupe ce facui o treba buna pe film romanesc, ca incepuse sa putrezeasca subiectul.

baicse, nam gasit bre lincurile de te rugai, fii o duamna shi baga detalii pe pemeu ceva. man cearca virgula curiozitatea. 10X.

vali, daca te duare rau incearca cu fuarfeca.
angus
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare