C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
ai, az e anu nou la chinezi?
da mah, dupa corutz tot globu se trage din romani si bogatia se face asha: intinzi mana, iei si esti bogat, simplu, nu?
pe animal zic sa-l lasi sa se racoreasca umpic ca sancins la minge
judrtse: cautam reteta clasica de jnitzel vienez pe care am gasit-o pe un site frantuzesc la rubrica: A German classic. :rolleyes:
da mah, dupa corutz tot globu se trage din romani si bogatia se face asha: intinzi mana, iei si esti bogat, simplu, nu?
pe animal zic sa-l lasi sa se racoreasca umpic ca sancins la minge
judrtse: cautam reteta clasica de jnitzel vienez pe care am gasit-o pe un site frantuzesc la rubrica: A German classic. :rolleyes:
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
uffffff! terminai de citit Recenziile shi ma dor ochii! Frumos! Nush cum de se pare ca rasboiu afex-danaian s-o ispravit cu pacea de la breast-lift-off-sk(aberez), da uoaminii combate bine. + fane, curly shi uneori altzii:)
no, io ma duc, ca m-am obosit tare rau citind posturile alea zemuind de cultura! amu-l intzeleg pe aiu de ce vrea iel posturi de max 5 randuri!
no pa!
no, io ma duc, ca m-am obosit tare rau citind posturile alea zemuind de cultura! amu-l intzeleg pe aiu de ce vrea iel posturi de max 5 randuri!
no pa!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
-

neatza - Mesaje: 5820
danone intram in anu maimutei care cica ie cel mai intelijent animal din zodiacu chinez . de azi fro 5 zile la asiatici se bea si se mananca se pleoscaie se scuipa se bese si se vomita in focuri de artificii.
filule ma bucur ca mantelegi...pt saptamana urmatuare cand te refaci dupa lectura ia la lecturat tredu linux vs windows sa vezi show afex/fane de inalta tinuta artistica.
matinale ieri fu revelionu si noi ca neshte uameni corecti de felu nostru sarbatoriram cum se cuvine de facui pana la cauciuce.
filule ma bucur ca mantelegi...pt saptamana urmatuare cand te refaci dupa lectura ia la lecturat tredu linux vs windows sa vezi show afex/fane de inalta tinuta artistica.
matinale ieri fu revelionu si noi ca neshte uameni corecti de felu nostru sarbatoriram cum se cuvine de facui pana la cauciuce.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
aiule, nu citi ca stiu ca nu te intereseaza
eu plec. pa.
eu plec. pa.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
deci scrie bine pe gugle cu an nou la chinezii care este...
pe gore ala din america_care da lectzii de coelho latz vazut?
sal las, sa nul las...
ufsdy: pa si tie... ochila, care stinje az lumina? eo am aprins-o.
pe gore ala din america_care da lectzii de coelho latz vazut?
sal las, sa nul las...
ufsdy: pa si tie... ochila, care stinje az lumina? eo am aprins-o.
- gaga
aiule, nue pentru tine
nenea vali, sanbata sau ecsamen la Initieri radio cu o tanti care ie redactora la SRR si care are o freza de tze mai mare dragu (nu stiu cum o chiama). zi si mie, te rog, daca stii, ce hram puarta? te freaca la examen? are pretentii exagerate? noo ne-a spus ca ne da ecsamen din interviul radoi si stirea de radio si oaresce intrebari din cartulia lu Irene Joanescu (care o sa fac maine rost de ia). mersi anticipat de razpuns.
nenea vali, sanbata sau ecsamen la Initieri radio cu o tanti care ie redactora la SRR si care are o freza de tze mai mare dragu (nu stiu cum o chiama). zi si mie, te rog, daca stii, ce hram puarta? te freaca la examen? are pretentii exagerate? noo ne-a spus ca ne da ecsamen din interviul radoi si stirea de radio si oaresce intrebari din cartulia lu Irene Joanescu (care o sa fac maine rost de ia). mersi anticipat de razpuns.
ANTI
-

danone de ce nene toti rezuma mancarea chinezeasca la pachetele de primavara, chiftelute cu susan(chinezii nau asa ceva), coltunashi, pui shanghai si porc cu alune(deasemeni chinezii nau asa ceva)? hai ca un om de rand il inteleg da un reporter teveu ?
pe gorica il vazui ie dashtept baiatu io zic sal lasi ca nu face referire directa la un anumit user asa ca ie interesant de vazut care din aia de au zis una si alta mai devreme o sa se simta cu musca pe caciula...
pe baicsu lati mai vazut paiciea? nu ca mar interesa duar statistic vorbind
wyiotoiyt : vorbeam de lup
interviul radoi = acu imi dau seama ce bazata ie facultatea aia daca studiati interviurile fotbalistilor de la echipa de traditie. mishto, zid nene
pe gorica il vazui ie dashtept baiatu io zic sal lasi ca nu face referire directa la un anumit user asa ca ie interesant de vazut care din aia de au zis una si alta mai devreme o sa se simta cu musca pe caciula...
pe baicsu lati mai vazut paiciea? nu ca mar interesa duar statistic vorbind
wyiotoiyt : vorbeam de lup
interviul radoi = acu imi dau seama ce bazata ie facultatea aia daca studiati interviurile fotbalistilor de la echipa de traditie. mishto, zid nene
-

io nush despre ce reporteri vorbesti matale da' puate se refera la bucataria chineza europenizata. si nor avea chinezii alea, da' bucatarii lor le fac.
plus ca am acas o carte imensa cu retete chinezesti tiparita in anglia i care e cea mai comprehensiva dintre cele pe care am pus eo mana si in ea ezista ce zici tu ca n-ar fi (bine, nu ezapt ca la noi dar asemenea). eo nam fost in china si nu poc pt ca sa ma jur ca asa si pe dincolo, da puate ca is zone in care e haleala aia si nu stii matale, dat fiind ca acilea chinezii o fac.
daca zici tu cai dejtept iol las pe mana lu afex.
restu lumii: pa pa si eo
animale, las ca mai e si maine o zi
plus ca am acas o carte imensa cu retete chinezesti tiparita in anglia i care e cea mai comprehensiva dintre cele pe care am pus eo mana si in ea ezista ce zici tu ca n-ar fi (bine, nu ezapt ca la noi dar asemenea). eo nam fost in china si nu poc pt ca sa ma jur ca asa si pe dincolo, da puate ca is zone in care e haleala aia si nu stii matale, dat fiind ca acilea chinezii o fac.
daca zici tu cai dejtept iol las pe mana lu afex.
restu lumii: pa pa si eo
animale, las ca mai e si maine o zi
- gaga
ete, ma, ca-l intereseaza pe aiu ce scriu. cul de tot.
pe bune, pa pa.
pe bune, pa pa.
ANTI
-

ratziaidracu astia de plecati
entomofilule LOL de unde p&^% mea le scoti bre?
entomofilule LOL de unde p&^% mea le scoti bre?
-

ramashitze de cunoshtintze din manoalele shcolare de gimnaziu. in definitiv, facem shi noi ce putem.
-

cuacervate ce te face sa crezi ca near putea interesa ce faci tu ?
daca vreti sa plecati acasa cu dureri de cap cititi aici
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=221789
daca vreti sa plecati acasa cu dureri de cap cititi aici
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=221789
-

auz bre, daca tum zici mie ca tu ai citit tuate cacaturile alea de acolo, eo zic ca mintzi cu nerushinare!
dupe primele doo randuri era sam crap capu de tastaura. sforaiam deja.
dupe primele doo randuri era sam crap capu de tastaura. sforaiam deja.
-

ho bre ce sari asa ? primele 5 randuri duar ca deja la al patrulea se zbatea neuronu cuprins de convulsii si ma opri la timp . cine zise ca citi tot?
-

Initial trimis de baixinho ©
nenea vali, sanbata sau ecsamen la Initieri radio cu o tanti care ie redactora la SRR si care are o freza de tze mai mare dragu (nu stiu cum o chiama).
e de bine moshule
fii tare in gura, raspunde rapid, arata ca stii, eventual mai baga o soparla, fii glumetz, nu te da mai destept decat ea, eventual zi ca prestezi cu succes acolo-sha si treci cu 7-9 fara mari probleme.
eu asha am facut
in anu II am facut o super-emisiune (lucram in delta pe vremea aia) si mi-a luat singura copie ca sa o aiba si ea ca e cea mia buna emisiune auzita
m-am rugat de ea tot anu sa mi-o dea inapoi
in anu 3 si 4 nu stiu, n-am vazut-o decat la examene
some people deserve to die
-

vali - Mesaje: 5729
o zi excelenta de trecere spre uichend! deci ear e vineri, ceea ce ma duce cu gandu la faptu ca maine-i sambata!
in concluzie, ser`us!
in concluzie, ser`us!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

holla trabaheros que esta
io va spui ca azi imi iau basculanta si ma duc spre sinaia sa privesc schiorii prin jamu de la carciuma sio sa revin abia duminica que esta
lucram in delta pe vremea aia - bre nashule da cand facusi matale pushcarie ca numa aia taie stufu prin delta?
matinale copchilu ala retard are texte cu matale
danone , de unde stiai bre cai raspunde afexu lu crestinu?
io va spui ca azi imi iau basculanta si ma duc spre sinaia sa privesc schiorii prin jamu de la carciuma sio sa revin abia duminica que esta
lucram in delta pe vremea aia - bre nashule da cand facusi matale pushcarie ca numa aia taie stufu prin delta?
matinale copchilu ala retard are texte cu matale
danone , de unde stiai bre cai raspunde afexu lu crestinu?
-

gud morning la uamenii care mai ieste, am o veste: AZI, 23.01.2004, ESTE VINERI!
si in afara de asta am auzit la radio o piesa a trupei "fara zahar" si am facut o analiza pe text care a iesit cam ciudata, iata textu:
"cantecu-asta este despre noi
e un cantec simplu despre vaci si boi
de la sate cu carutze colorate
in catre trec tzigani si canta pe la spate" :con:
si nu pricep de ce se autointituleaza cei doi "vaci si boi" si cum canta tziganii pe la spate... ar mai fi duzileme legate de text da mi-e ca va iau prea de dimineatza asha
---
jhsg: aiule, nu stiam, am avut o premonitzie
si in afara de asta am auzit la radio o piesa a trupei "fara zahar" si am facut o analiza pe text care a iesit cam ciudata, iata textu:
"cantecu-asta este despre noi
e un cantec simplu despre vaci si boi
de la sate cu carutze colorate
in catre trec tzigani si canta pe la spate" :con:
si nu pricep de ce se autointituleaza cei doi "vaci si boi" si cum canta tziganii pe la spate... ar mai fi duzileme legate de text da mi-e ca va iau prea de dimineatza asha
---
jhsg: aiule, nu stiam, am avut o premonitzie
- gaga
dana, explicatzia cea mai simpla shi rapida: respectivul duet(?!) e din dorohoi,deci care rimeaza!
acuma, analiza mea pe textu tau ie cam ashea:
cheshtia cu "vaci shi boi" ie citita greshit de pe prompter, unde scrie"baci shi voi", ca ie vorba de cosit shi alte activitatzi agro-rurale de care se ocupa baciul moldovean!
Tziganii canta pe la spate fiind neshte virtuozi ai instrumentelor care le foloseshte, aka acordeonu, care se tzine cu clapele(deci fatza) catre auditoriu, de unde rezulta fara putintza de tagada ca spatele e la tziganu, deci canta pe la spate!
alte nelamuriri?:)
acuma, analiza mea pe textu tau ie cam ashea:
cheshtia cu "vaci shi boi" ie citita greshit de pe prompter, unde scrie"baci shi voi", ca ie vorba de cosit shi alte activitatzi agro-rurale de care se ocupa baciul moldovean!
Tziganii canta pe la spate fiind neshte virtuozi ai instrumentelor care le foloseshte, aka acordeonu, care se tzine cu clapele(deci fatza) catre auditoriu, de unde rezulta fara putintza de tagada ca spatele e la tziganu, deci canta pe la spate!
alte nelamuriri?:)
-

bah naie, aia cu baci si voi e kktoare, daca le venea ideea si lui bobo si bubu sau cum ii chiama o foloseau, asa n-au vazut de lungul plugului...
ar trebui sa le zicem asta pe tredu consacrat de pe barfe online :j
te bagi?
ar trebui sa le zicem asta pe tredu consacrat de pe barfe online :j
te bagi?
- gaga
dana, io de felu` meu is mai modest shi nu prea m-ash baga in seama p`acolo, da` stai sa vad unde-i sredu impricinat shi vin amu!:)
-

atz ajuns cu doujde minute inaintea mea: deci sunteti matinali (a nu se intelege ca semanati cu inegalabilu matinal neatza)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050