C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
aiu, chrissila e aia cu inflamatziile de la degete sau aia e cruela?:)
neatza, io am intzeles ca respectivu` model(adevarat model!) e pe cale de a petrece ceva timp in australia intr-o regiune lipicioasa(recte cu lipitori) ca sa filmeze nush ce! deci d`aia! amu` io nu cunosc bine australia, ashea ca ma-ntreb cam pe unde-a fi zona aia lipicioasa, da` asta are mai putzina importantza!
neatza, io am intzeles ca respectivu` model(adevarat model!) e pe cale de a petrece ceva timp in australia intr-o regiune lipicioasa(recte cu lipitori) ca sa filmeze nush ce! deci d`aia! amu` io nu cunosc bine australia, ashea ca ma-ntreb cam pe unde-a fi zona aia lipicioasa, da` asta are mai putzina importantza!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
-

neatza - Mesaje: 5820
matinale ai grije ce afirmi ca glena asta ie in stare sai fure teleportoru de suareci a lu dormea si sa se teleporteze in piscina aia si so (iubescdoo)mushte pe fatuca aia de ce are ea mai mare si de valoare. nu te juca cu asta...
buna bucata bre..cum dracu le rabda pamantu pe unele?....
reuytrioyt: file se pare ca chrisila, cruela si inca una sunt una siaceiasi
buna bucata bre..cum dracu le rabda pamantu pe unele?....
reuytrioyt: file se pare ca chrisila, cruela si inca una sunt una siaceiasi
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
-

bre, pai unele ierea pentru altele adica restu 

-

bre ce noroc pe unele lipitori...pacat ca ie dornea banat ca-l intrebam cum ie cu telepurtarea la soareci, ca la euglene o fi mai usor 

I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
Initial trimis de neatza
eom pun problema alfel: cum de le rabda pamantu pe restu?
lol! de mare angajament si de bun-simtz intrebarea!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

cuacervate ai grije cu offtopicurile de pe secs ca alex ie darnic la averturi
bre da io nu mai plec?
si liniste va rog...sau schimbati vorba...ie baicsu online
rutriyte: ups ie si moshu...care-si ia notite de pe cemeu
bre da io nu mai plec?
si liniste va rog...sau schimbati vorba...ie baicsu online
rutriyte: ups ie si moshu...care-si ia notite de pe cemeu
-

aiule, du-te ca s-anuntza vremuri nashpa! ai de grija sa nu ia avalansha carciuma aia din capu partiei de pe geamu careia vrei sa priveshti uoaminii cu schiuri!
distractzie faina shi zapada curata!
distractzie faina shi zapada curata!
-

gata bre plec
saveti parte de un uichend super
saveti parte de un uichend super
-

no, ma duc shi io!
uichend fromos!
pe luni!
uichend fromos!
pe luni!
-

huo! rushineee! ce facetz bei? atz plecat totz cu aiu?
aiule, n-ai un laptop in carciuma din capu la partie?
`au v-atz inzapezit shi va vad desara la shtiri?
no, daca zicetz ca nu suntetz, ma duc shi io la Tihutza la un schiu!
pe maine!
aiule, n-ai un laptop in carciuma din capu la partie?
`au v-atz inzapezit shi va vad desara la shtiri?
no, daca zicetz ca nu suntetz, ma duc shi io la Tihutza la un schiu!
pe maine!
-

alaleo
nea nae, az e dumineca nu ie luni. ce cati azi la munca?
nea nae, az e dumineca nu ie luni. ce cati azi la munca?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
pai da normal, ca eo munc, ca ninz si trebe sa dau zapada de pe Magheru si dupaia ma mut pe Calea Victoriei. noroc ca meau pus astia lectop la tomperonu in care pun zapada.
ANTI
-

deie-va D-zeu sanatce la tatz care va revenitz az la munca care este de zi cu zi, mai putzin cand nu muncitz!
no, ca se duse inca un uichend! Ash scrie intr-un tele/radio/i-jurnal cam ce-am facut in uichendu` asta, da` ma doare-n kur! Shi cand zic asta, ashea ie ca am loat neshte trantz de m-a secat la inima!
vazui ca n-atz servitara in uichend, cu ieshceptzia confirmatoare-a regulii a lu baixu, care apare cu tomperonu supertehnologizat de unde nu te-ashteptz!
vali ierea din opishnuintza pin preajma!
a! shi ma bucur nespus de noua fatza a forumului care este, mai ales ca nu tre sa mai shtiu in ce data am postat, ca scrie eri sau az! deci ie mai pe intzelesu meu! plus ca ierea prea greu cu botoanele in romana!
no, ca se duse inca un uichend! Ash scrie intr-un tele/radio/i-jurnal cam ce-am facut in uichendu` asta, da` ma doare-n kur! Shi cand zic asta, ashea ie ca am loat neshte trantz de m-a secat la inima!
vazui ca n-atz servitara in uichend, cu ieshceptzia confirmatoare-a regulii a lu baixu, care apare cu tomperonu supertehnologizat de unde nu te-ashteptz!
vali ierea din opishnuintza pin preajma!
a! shi ma bucur nespus de noua fatza a forumului care este, mai ales ca nu tre sa mai shtiu in ce data am postat, ca scrie eri sau az! deci ie mai pe intzelesu meu! plus ca ierea prea greu cu botoanele in romana!
-

neatza la toti cemeistii prezentzi pe campurile inghetate ale muncii.
bre, am crezut ca am gresit adresa cand vazui noua fatza a feceului...da astept sa ma obisnuiesc. Mai incolosha am sa scriu si io aventurile uichendului in jurnal...
bre, am crezut ca am gresit adresa cand vazui noua fatza a feceului...da astept sa ma obisnuiesc. Mai incolosha am sa scriu si io aventurile uichendului in jurnal...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

memetshot - Mesaje: 7050
neatza la uameni... ce uameni rai au facut asta la forumu vietzii ca mam speriat gruaznic, mai ales cand apare fereastra aia pe care cica tre sa votezi da nu are buton cu votezi da ia tot apare ceia ce ie un plus fatza de ce a zis naie adica ie bine cu botuanele in engleza ca sa dea totzi mozii averturi pt quote care nnu stie totzi ce inseamna
deci ie bine si am racit ca urmare de ingurgitare de bere la terasa sambata nuaptea la minus coishpe grade afara deci da.
deci ie bine si am racit ca urmare de ingurgitare de bere la terasa sambata nuaptea la minus coishpe grade afara deci da.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bere terasa -15 grade??? asta se intampla dupe cata bere inauntru +x grade?!
-

mai, ma iei cu matematica pt incepatori la bere care este?
si asa mi-am prins urechile in vbuletinu vietzii, ia-o usor de dimineatza...
am uitat sa intreb la admini de ce apare jos acolo dana* sau vali+
plus ce? si de ce stelutza?
si asa mi-am prins urechile in vbuletinu vietzii, ia-o usor de dimineatza...
am uitat sa intreb la admini de ce apare jos acolo dana* sau vali+
plus ce? si de ce stelutza?
- gaga
buenos dias trabaheros
pe mine ma scuzati nitel cancerc sami desprind urechile de forumu asta nou
pe mine ma scuzati nitel cancerc sami desprind urechile de forumu asta nou
-

mai nene, io cre ca o sa fac oaresce ca habar nu am despre ce ie vorba in propozitia asta. sper sa vad undeva instructiunile de folosire, ca altfel o sa ma vedeti numai pe threadurile alea de concursuri si pe ala unde bag programu de la tv sport.
ANTI
-

deci nushtu daca am intrat unte trebe, da am zis sancerc sa vedem ce ie asta. am invartit de botoane, am tras de manete, am inpins intrerupatuare... sa blocat.
neatza!
in rest ie bine. dano, ai primit pemeu?
az ar fi fost zioa! pentru cine se simte, in loc de un lamultzean fericit cu aceasta ocazie, tuate injuraturile de care sunt eo capabil, dar shi uraru de prosperitate shi fericire, da numa alaturi de cel sarbatorit.
neatza!
in rest ie bine. dano, ai primit pemeu?
az ar fi fost zioa! pentru cine se simte, in loc de un lamultzean fericit cu aceasta ocazie, tuate injuraturile de care sunt eo capabil, dar shi uraru de prosperitate shi fericire, da numa alaturi de cel sarbatorit.
-

dana, apari cu stea, ca asa esti tu, mai instelata...
cal cu stea in frunte, ca tot iti placea tie sa stai in sa
http://www.rockmania.net/iris/photo.php?imagine=imagini/fani/dana2.jpg
cal cu stea in frunte, ca tot iti placea tie sa stai in sa
http://www.rockmania.net/iris/photo.php?imagine=imagini/fani/dana2.jpg
some people deserve to die
-

vali - Mesaje: 5729
de unde poolah lu el sbaa ai tu poza aia? ca eo nu mai am niciuna, leam sters din greseala pe tuate, nu ca ar fi fo baguban ciuperci da' tu tot fetishist vaz cai ramas :p
ochila, cand te desprinzi ma ajutzi sa ne amintim de crajme arabe din bukale?
ochila, cand te desprinzi ma ajutzi sa ne amintim de crajme arabe din bukale?
- gaga
ce vremi dom'le, mai traia si deathangel, si alinutza de la cluj invatza limba romana pe fc, creca alinutza saraca a fo primu sac de box pe teme de gramatica pe care l-am avut pe fanclub 

- gaga