C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
neatza pipal. vorba lu nashica angus ma duare nervii capului!!!!!!!!!! ce santamplat cu forumu, undes locurile de alta data? neatza cei plusu ala de-l ai in fatza shi de ce unii e albashtri iara altzii nu? ma duare capu. cine dracu ma pus sa viu la munci az?
deci chiar nu glumea vali. ptiu drace da' num place.
deci chiar nu glumea vali. ptiu drace da' num place.
-

nocturna - Mesaje: 8725
fii anten aiule ca ztai cu lojica underground az... stii cine-i OM? jtii ... jtii aerele de "I rule the FC"? le jtii... ai citit mesaj lu liebetzweifliegen? suna ca ale lui OM?
deci avem un al doilea om care ie zburatacitu care mai are siun doi in nume ceia ce pica de minune ca potz face nenumarate combinatzii. ai inceput?
si ma refeream la faza cu jetu si la insuratu cu naituish ;D
ps: fane a reusit sa dea jos un shurub de pe prezon, in doo trei ore schimba ruata si apare, keep in touch
deci avem un al doilea om care ie zburatacitu care mai are siun doi in nume ceia ce pica de minune ca potz face nenumarate combinatzii. ai inceput?
si ma refeream la faza cu jetu si la insuratu cu naituish ;D
ps: fane a reusit sa dea jos un shurub de pe prezon, in doo trei ore schimba ruata si apare, keep in touch
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bre aiule, ie bine satz dea duzeu sanatate macsima care a fost bun jumate de unu singur nici nu miam dat seama can sa dus da am zis ca mai bine sa mopresc sa nu se sfarsheasca de tot care ar fi fost iel pacat shi eo praf.
shi cu comentarile nu le pun eo, cui asha le primesc. eo duar le dau mai departe.
de schinbat, nam shinbat decaqt la aia cu un joc beton ca sal prostesc pe colegu care mia trimiso shi sa intre shi iel. cea cea shi facut. ca shi tine de alfel. deosebirea ie ca ala tocma radea de mine cand am deschiso, iar la doo minute a patzito shi iel. heheheheheh
shi cu comentarile nu le pun eo, cui asha le primesc. eo duar le dau mai departe.
de schinbat, nam shinbat decaqt la aia cu un joc beton ca sal prostesc pe colegu care mia trimiso shi sa intre shi iel. cea cea shi facut. ca shi tine de alfel. deosebirea ie ca ala tocma radea de mine cand am deschiso, iar la doo minute a patzito shi iel. heheheheheh
-

neatza - Mesaje: 5820
hint: daca ie mesaj din duar o litera doo potz sa pui spatzii guale ca ie prost contuaru si le monitorizeaza, itz fac eo o demonstratzie dupa ce trimit asta.
si raspuns la ?! = vezi pe comentarii impertinente post in care liebetzweifliege da jet lu aiu
si raspuns la ?! = vezi pe comentarii impertinente post in care liebetzweifliege da jet lu aiu
- gaga
danone ma prinsei si io intre timp , sunt pe delay azi datorita zilei de ieri care fu lipsita de alcolu necesar desfasurarii activitatilor cerebrale normale diminuate si de postu ala stufos de pe carciumi caremi consuma ieri tuata vlaga ieczistenta dupa uichendu care fu ...ametitor de obositor.
oricum ie prea idiot ala, cel putin om1 mai are unele momente,cei drept putine, cand ie chiar simpatic in "naivitatea" lui
oricum ie prea idiot ala, cel putin om1 mai are unele momente,cei drept putine, cand ie chiar simpatic in "naivitatea" lui
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
hmmm, credeam co satz sara tzandara, evident e ceva in neregula cu tine az, daca stiam itz pastram o gura de chivas, asa nu mai am in porbagaj decat doo sticle de vin: un sec de multaflar siun cabernet tot de murtaflar.
daca te ajuta itz donez una ca mie mila sa te vaz asha pleoshtit.
neatzule, daca ai premeditat aia cu link, team iertat, ca puanta fu buna, credeam ca crezi ca no stiu da daca tu ai stiut si miai dato ca erai sigur ca nu ma prind ie buna faza
daca te ajuta itz donez una ca mie mila sa te vaz asha pleoshtit.
neatzule, daca ai premeditat aia cu link, team iertat, ca puanta fu buna, credeam ca crezi ca no stiu da daca tu ai stiut si miai dato ca erai sigur ca nu ma prind ie buna faza

- gaga
ochila, lasa mah jurnalu lu alec si zi de crajma de ai promis ieri ca zici.
animale, chiar mai zilele trecute gasisem, da tastatura mia nu are caractere ca sa scriu in sanscrita...
mah da voi atz vazut ce mushchiulosh ie unii pe fc? neatzo tiai gasit nash, ca nai la matahala de biceps ca altzii, sa te uoftici, na
animale, chiar mai zilele trecute gasisem, da tastatura mia nu are caractere ca sa scriu in sanscrita...
mah da voi atz vazut ce mushchiulosh ie unii pe fc? neatzo tiai gasit nash, ca nai la matahala de biceps ca altzii, sa te uoftici, na
- gaga
danone, azi carciumi nu, apeducte nu ,ca ledu de la neuron abia mai palpaie...nu sunt bre pleoshtit iam zis fro doo vorbe idiotului pe destramarea lu asia asa ca il las sa respire...
fane la al catelea prezon ie?
fane la al catelea prezon ie?
-

na mai sunat, ashtept sa apara evenimentu' zilei sa anuntze ca un shofer asa de bahbur a scapat mashina pe picior si a stat in frig o zi intreaga finca si-a lasat telefonu pe bord.
adica na mai dat nici un semn de viatza... da sper ...
adica na mai dat nici un semn de viatza... da sper ...
- gaga
bre dano, cant am zis de matahala, vorbeam la modu general. nu ierea vorba de mine. adica eo mai am unpic shi inplinesc suta, da nici chiar ashea.
-

neatza scrie:shi inplinesc suta
matinale, ptiu drace bata-te norocu sa te bata, ca ma uitai in calendaru bisericesc si vazui ca nu ie loc de nici un sfant, sunai prieteni si nici o zi de nashtere ,nici un botez ,nica bre...nicio o motivatie de beute azi siote de unde sari iepurele...deci sa fie intrun ceas bun breitling matinale si ajtept sa dai de beut.
-

pe 30/31/32 dupe cum o fi voia lu baiatu ala plecat in vilegiatura. am zis!
auz aiule, parca mai ierea unu care mai venea cu noi la bere... aaa... nu mai tzin minte cum il cheama..... aaa... unu... ma rog, nare inportantza...
auz aiule, parca mai ierea unu care mai venea cu noi la bere... aaa... nu mai tzin minte cum il cheama..... aaa... unu... ma rog, nare inportantza...
-

Bon diminee munciteuri
Ieu am oaresceva probleme ca in sfarsit am fibra....deci daca n-atzi inteles AM FIBRA (optica...ca io is fleshcait...n-am treaba cu muschii)...da sa schinbat modemu de cablu cu media convertor si acu tre sa ma joc de-a sys adminu cu routeru....daca scriu mai pe dupa masa ineamna ca mi-a iesit...daca nu.....echipa tehnica de la erdees va veni maine dimineatza sa vada daca mai recupereaza ceva din cur-suciturile facute de moi prin sarme si sarmultitze mai mult au mai putzin optice
Ieu am oaresceva probleme ca in sfarsit am fibra....deci daca n-atzi inteles AM FIBRA (optica...ca io is fleshcait...n-am treaba cu muschii)...da sa schinbat modemu de cablu cu media convertor si acu tre sa ma joc de-a sys adminu cu routeru....daca scriu mai pe dupa masa ineamna ca mi-a iesit...daca nu.....echipa tehnica de la erdees va veni maine dimineatza sa vada daca mai recupereaza ceva din cur-suciturile facute de moi prin sarme si sarmultitze mai mult au mai putzin optice
human being/being human
-

basstard - Junior Member
bassule cand o dai pe limba nuastra ne anunti, da?
-

bere, bere, numa la bere va ie gandu si pe mine ma sunat fane care a reusit sa dea jos cele 4 shuruabe aferente da' nu puate sa dea ruata jos
eo iam zis sa traga ushurel spre iel tzinand umpic ridicat, da iel nu shi nu ca ruata ie sudata de butuc ca vede iel o sudura.
eo ii zic de juma de oara ca nu se puate da iel zice ca a pipaito pe peste tot da nu se mijca
am intrebat eo daca nu cumva a uitat sa suie masina pe cric, da zice ca ie in aier si masina si ruata.
iam zis sa se suien taxi si sa aduca un barbat la fatza locului.
mash duce eo da ie al draq de departe de acile... datzii careva un telefon si ezplicatzii ca ruata nu se puate sa fie sudata...
ah si mai zice ca rezerva are gaurili mai mici ca prezuanele si nu se potriveste, ceia ce iam esplicat ca nu puate sash dea seama daca na dat ruata dezunflata jos, da iel o tzine una si buna ca asa i se pare.
eo iam zis sa traga ushurel spre iel tzinand umpic ridicat, da iel nu shi nu ca ruata ie sudata de butuc ca vede iel o sudura.
eo ii zic de juma de oara ca nu se puate da iel zice ca a pipaito pe peste tot da nu se mijca
am intrebat eo daca nu cumva a uitat sa suie masina pe cric, da zice ca ie in aier si masina si ruata.
iam zis sa se suien taxi si sa aduca un barbat la fatza locului.
mash duce eo da ie al draq de departe de acile... datzii careva un telefon si ezplicatzii ca ruata nu se puate sa fie sudata...
ah si mai zice ca rezerva are gaurili mai mici ca prezuanele si nu se potriveste, ceia ce iam esplicat ca nu puate sash dea seama daca na dat ruata dezunflata jos, da iel o tzine una si buna ca asa i se pare.
- gaga
dano, eate de mana cu basu shi vorbitz pe pemeur, ca deja ma duare creierii. nam priceput nica. nici de la unu, nici de la alalant.
-

pentru neatza: userul stefan, cunoscut si ca "fane", a ramas in pana de azi dimineatza cu masina sa, marca renault megane, pe undeva prin drumul taberii. stefan nu stie sa isi faca pana singur si nu are cine sa il ajute, eu nefiind in apropiere. ceream solutii de la voi, eventual sa il sunati si sa ii explicati ca ruata masinii nu poate fi sudata din fabricatie pe butucul aceleiasi masini. ai inteles?
basistu a zis ca sia pus cablu optic adica o sa ii mearga internetul mai bine.
maituish, beton aia cu vai de voi (intai am crezut ca vdv e de la vitza de vie)
basistu a zis ca sia pus cablu optic adica o sa ii mearga internetul mai bine.
maituish, beton aia cu vai de voi (intai am crezut ca vdv e de la vitza de vie)
- gaga
ser`us! bine ca m-am dus eri acasa sa dorm, ca ieream prea obosit! doar ca n-am durnit decat doo ore pana amu, ca meam dus fiul la un vaccin care i-a facut febra shi chef de scandal de stateam pe la 4 dimineata cu ochii beliti la veioza cu aer intelectual sh-ashteptam sanceapa reluarea la Teo pe protv! deci am nisip in ochi shin plus cica am shi de lucru, ashea ca abea ashtept sa se faca doo sa merg la berea de dinainte de fotbalu de la trei!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
ba se puate ca a facut pana de cauciuc care face pana si mercedesurile
animale, tu ce limba vorbejti, sanscrita?
jdfsg: bunadimineatza si tzie naie ca nu team vazut de veioza intelectuala (devansat de un magnific meci de folbal)
animale, tu ce limba vorbejti, sanscrita?
jdfsg: bunadimineatza si tzie naie ca nu team vazut de veioza intelectuala (devansat de un magnific meci de folbal)
- gaga