Once upon a time in Constanta..

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Once upon a time in Constanta..

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Noi 29, 2002 11:41 am

Ieri mi-am amintit de ce nu prea mai merg prin discoteci. M-au spart astia de vor sa arate la lume ca au lovele, si cei care traiesc numai pentru asa ceva (materialistii?). Inainte nu era asa, acum dai de ei peste tot. Care mai de care sa arate ca are bani, cind de fapt nu sint decit niste reziduri umane a fostului guvern. Sa-i fii vazut ieri in discoteca pe niste turci din Piata Chiliei...baieti beau sampanie. Frapiera pe masa (sa vada toata lumea ce beau ei), niste talente, de-mi venea sa-i scuip in cap. Macar daca ar sta in locul lor la masa, dar se plimba ca prosti prin discoteca, aruncind niste priviri in jur, de ai zice ca sint cel putin din vreo rasa superioara, nestiuta de lume. Si daca faci greseala sa te uiti in ochii lor cind trec pe linga tine, auzi: "Ce mah, vrei bataie?" *lol* Au uitat cind se duceau in Medeea sa cumpere tigari, si ai bateau moldoveni veniti in port la munca, de le suna apa-n cap. Si sa vezi pushtoicele dupa ei...rizi de te pishi pe tine. Dar daca stai si te uiti atent, numai cu sticla aia stau la masa...500 000 sampania/5 tipi =100 000 de caciula...hmmmm....nu ar fii mai buna ideea sa ia fiecare cite o sticla de bohotin? Ar avea cel putin ce sa bea...

Eu am fost cu niste colegi de munca si 2 finlandezi, sa le arat si lor cum se distreaza romanii. Am ajuns primul, m-am pus la masa, si am luat niste vodka cu suc de roshii, ca nu am baut de mult. Era plina discoteca! Ce fete...huh...treceau pe linga mine, eu incercam sa fac "eye contact", ele nimic! Mai ca m-am dus la wc sa ma uit in oglinda, poate oi avea ceva pe fata si eu nu stiu.:)

Dar dupa ce au venit ceilalti cu finlandezii, si am inceput sa vorbim in engleza cu ei, 4 fete au venit si m-au intrebat daca am foc!!!!!!
De ce p*** mea nu au venit atunci cind eram singur, cu un paharel pe masa??? Da si io de al dracu le raspundeam cu injuraturi in finlandeza invatate de pe acolo, de unul din finlandezi a cazut de pe scaun de atita ris...bineinteles ca le explicasem situatia, si stiau. Dar cel mai tare moment a fost cind au venit la o masa linga noi 2 pushtoaice (dragute foc), si auzindu-ne vorbind in engleza, una ai zice lui cealalta:

"Hai sai punem pe astia sa ne ia cite un bacardi" ;o
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Noi 29, 2002 1:37 pm

Daca e sa compar constantzencele cu bucureshtencele... din punctul asta de vedere, cred ca gagicile de pe litoral dau mucul in ceea ce inseamna notiunea de "curva". Sunt lucrate si invatzate cu greul inca de mici... si au un cult in a cunoaste cand sa puna botul si cum sa faca fatza concurentei, ceva de speriat... daca e si ceva genetic, atunci o se transmita din generatie in generatie :)
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Noi 29, 2002 5:21 pm

Initial trimis de Sopra Tutt1
... daca e si ceva genetic, atunci o se transmita din generatie in generatie :)

spre marea noastra satisfactie si multumire ca si copchiii nostri se vor infrupta din bucuriile vietii precum tatii lor ...

@alex
opulenta de prost gust este epatata de cei lipsiti si de mijloace si de bun simt. e universala nu e numai in ctza. cei cu parnos si ceva bun simt prefera locuri mai exclusiviste iar cei cu parnos grup si cu mult bun simti n-o sa-i vezi pe nicaieri.
eyewitness

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Noi 29, 2002 6:21 pm

Odata am vazut si eu oameni bogati (in sensul cuvintului!). Am fost in Spania, la Puerto Banus, linga Marbella (in al carui spital a nascut Melanie Griffith ultimul copil), unde are de exemplu Conner casa de vara, chiar linga a reginei :) Nu era pur si simplu nici un magazin normal! Numai "buticuri" cu Boss, Ralph Lauren, Hilfiger si alte prostii...dar deviez de la subiect...ce vroiam sa spun este ca oameni se purtau normal, nu am vazut unul sa se uite de sus la noi! Tin minte ca o pereche mai in virsta (tipul cu un Rolex de aur pe mina) ne-au tinut usa deshisa la o cafenea, sa intram noi primi! Este singurul loc unde i-am vazut pe "cei cu parnos grup si cu mult bun simt"...:)

Dar ia ginditi-va la asta:

Vine un roman dupa un timp de prin lume inapoi in tara, cu ceva banii strinsi..ok...sa zicem...$75000! Vrea si el sa se aseze ca omul la casa lui, sa-shi ia o nevasta, sa faca copii, sa taie gaina si purcelul,etc..

Dar cum dracu sa gaseasca pe cineva care sa-l iubeasca pentru cine este, nu pentru ca are bani??? Cum poate sa fie sigur, cind in jur 90% din fete sint dupa bani, dupa masini,etc..

Singura cale ar fii sa minta, nu? Cind il intreaba vreo fata de care este interesat, unde munceste, sa zica: "La abator, tai toata ziua
porci, vitzei si caini" sau "In port la containere. Apropo, azi ni sa spart unu de portocale, vrei un kil?"

PS: Sa nu cumva sa credeti ca este vorba de mine!!:) La mine nu tine banu´ !

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde MiG29 » Sâm Noi 30, 2002 1:39 am

Alex,unde erai in No Problem?K in general acolo e plin de pustime,mai ales joia cand e "seara studentzeasca:(my ass,k e un student la 10 elevi de liceu sau chiar de generala)
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Nicholas_Alex » Sâm Noi 30, 2002 12:00 pm

Mig-ule, ma sperii! De unde stii? Ma urmareshti? :)

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Sâm Noi 30, 2002 12:29 pm

Eu is plecat din C-ta de peste 4 ani... si inca shtiu ca No Problem e singura discoteca valabila din C-ta (pe timpul extrasezonului) - comparabila cu orice discoteca din regie :D...

Nicholas_Alex - esti student? :rolleyes:
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Sâm Noi 30, 2002 6:43 pm

Nu sint student, Sopra..am fost la No Problem ca acolo sint joi studentele :) Dar a zis Migul bine...studente my ass...sau poate or fii fost copii precoci (sau cum le zice), si eu nu stiu :confused:

Era sa uit....care vine la unguri, sa punem loto? :)

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde MiG29 » Dum Dec 01, 2002 12:29 am

Nu mah ,nu te urmaresc:D da am mai fost shi io prin No Prpblem(ultima oara prin martie ,cand mi-au ciordit shi geaca:() shi shtiu cum e...o bomba plina de manele shi de pustime teribilista shi pilna de fitze.Mai ales fetele care incep sa se afirme de la 15 ani...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Înapoi la Antichitati