Anotimpurile

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Care este anotimpul vostru preferat ?

primavara
3
9%
vara
21
60%
toamna
4
11%
iarna
7
20%

Voturi totale : 35

Mesajde java » Joi Sep 19, 2002 12:28 am

Mie imi place vara, pentru ca ziua e lunga si putem sta la plaja.
Dar si primavara (aprilie si mai) imi place, pentru ca anunta venirea verii. Si toamna, la inceput, cand afara nu e inca frig.
java

Mesajde Hera » Vin Sep 20, 2002 1:15 am

prefer primavara, cand toti pomii sunt infloritzi si parca totul renashte, inclusiv eu. ca iarna nu imi vine sa ies din casa , de frig. dar primavara, cum apar primele zile mai calduroase, atunci m-ash plimba intr-una, si mirosul din aer e atat de placut, nu ca vara cand totul miroase a praf si a asfalt incins. bine , nu pot nega ca nu imi plac si celelalte anotimpuri, fiecare are frumusetzea sa , vara cu marea ,plaja, soarele, toamna cu peisajul ei melancolic, iarna cu ziua de craciun, si daca mai si ninge e minunat; sa stai in casa , langa foc si langa bradul de craciun, sa adulmeci diverse mirosuri de mancaruri traditzionale... insa primavara ma poarte parca spre alte lumi :a
Hera
Junior Member

Mesajde SatyR » Vin Dec 27, 2002 11:58 pm

Cel mai mult imi place vara ,pt ca imi place caldura si pt ca sunt cel mai bine dispus.....iarna in schimb parca ma transform total,sunt super depresiv si nu numai......e diferenta de la cer la pamant de la cum sunt iarna fatza de vara.....in restul anotimpurlor sunt intre stari lol:)))
SatyR
Junior Member

Mesajde genicon » Sâm Dec 28, 2002 10:13 pm

Votat vara... se pare ca noua, romanilor, nu prea ne plac anotimpurile astea mai reci.... uf... se vede ca nu ne dau destula caldura!
Si cum eu nu prea sunt genul de om care sa se multumeasca doar cu caldura sufleteasca (dar nici nu o refuz :)), am ales vara. Pt ca, in primul rand, etrnele - "pot sa fac sporturile care imi plac" si "fetele sumar imbracate" (lipsa de originalitate, deh...) In plus, iarna nu-mi place ca-s intr-o clasa cu 26 de fete si din cauza lor iau eu mai multi bulgari decat ele... ;P
Toamna... toata natura moare... si asta ma duce cu gandul ca si eu o sa mor candva.
Primavara... toata natura revine la viata... si asta ma duce cu gandul ca eu dupa ce mor... nu cred sa mai revin la viata :a
Pueril? Oricum,
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Anterior

Înapoi la Antichitati