Sarbatori fericite
18 mesaje
• Pagina 1 din 1
Sarbatori fericite
Eu n-o sa mai dau pe aici o vreme, asa ca va urez tuturor un an nou superb, mai bun decat cel care se incheie si mai rau decat cel de dupa. Sa fiti iubiti !
- dinu
- Junior Member
La multzi ani , la toata lumea. Sanatate,bucurie si tot ce va doritzi.
Sa avetzi bani garla , femei/barbatzi frumoase/frumosi , masini de lux ,mancare si bautura cat cuprinde.
Dragoste , belsug si prosperitate !
Sa avetzi bani garla , femei/barbatzi frumoase/frumosi , masini de lux ,mancare si bautura cat cuprinde.
Dragoste , belsug si prosperitate !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Merry Christmas
Iubiti-va mult! Iubiti pe cel(cea) ce va iubeste!
Sarbatori fericite!
Sarbatori fericite!
-
Love2Fly - Junior Member
Merry X-mas and a Happy New Year
Craciun fericit si un an nou fericit pentru toata lumea....
nu iubiti prea mult.. caci prea multa dragoste strica si nici nu mancati mult sa nu faceti indigestie sau intoxicatie alimentara..
nu iubiti prea mult.. caci prea multa dragoste strica si nici nu mancati mult sa nu faceti indigestie sau intoxicatie alimentara..
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
Pentru ca am petrecut foarte multe ore pe acest site urez si eu tuturor celor care intra aici si formeaza aceasta comunitate multa sanatate si numai bine.
Sa vi se intample ce va doriti, sau, daca nu se va putea, macar o iluzie sa va acopere golul pentru cateva zile.
Sa vi se intample ce va doriti, sau, daca nu se va putea, macar o iluzie sa va acopere golul pentru cateva zile.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Sarbatori Fericite!
Tin sa va urez un calduros La multi Ani si Sarbatori Fericite. Va doresc sa aveti un Craciun super frumos (pe care sa-l petreceti alaturi de cei dragi) si un revelion la fel de cool.Fie ca noul an sa va aduca sanatate, fericire , bani si toate visele sa devina realitate!
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Sarbatori fericite!!!
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Ce-mi doresc eu mie sa vi se intample si voua! S-aveti parte de tot binele din lume si sanatate pe masura!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
La Multi Ani!
Sarbatori fericite si un nou an mai frumos si mai bogat in realizari !
Ps: Si la cat mai multe posturi ( mesaje ) frumoase !:D
Ps: Si la cat mai multe posturi ( mesaje ) frumoase !:D
- Hera
- Junior Member
Sa aveti toti parte de zile cat mai fericite si un an nou mult mai bun decat asta de tocmai se termina.
:hi:
:hi:
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Vreau sa urez shi eu acestei comunitati de pe forum un calduros La multi ani shi Sarbatori fericite alaturi de cei dragi . Fie ca noul an sa va aduca multe realizari shi sa facem din http://www.fanclub.ro unul din cele mai tari site-uri din Romania!!!!
M-am simtit fff bine alaturi de voi anul asta shi acest forum pot spune ca mi-a schimbat viata intr-un fel!!!
La multi ani moshu, sopra, aliosha, deedee, jasmy, superba oana , baixinho, eye, deca, allidda, axxia, dinu, k-gula shi tuturor care am uitat sa-i mentionez deoarece sunt fff multi!
M-am simtit fff bine alaturi de voi anul asta shi acest forum pot spune ca mi-a schimbat viata intr-un fel!!!
La multi ani moshu, sopra, aliosha, deedee, jasmy, superba oana , baixinho, eye, deca, allidda, axxia, dinu, k-gula shi tuturor care am uitat sa-i mentionez deoarece sunt fff multi!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Bine v-am gasit si ....
Sarbatori Fericite tuturor !!! Sa aveti parte de fericire sanatate ca-i mai scumpa ca toate si bafta la : download , examene , loto , femei(baieti) si tot ce va mai doriti voi !!! La multi ani si Craciun Fericit !!!
- Dragos NPC
- Junior Member
k
craciun fericit si un an mai bun.
sper sa va petreceti sarbatorile alaturi de cei dragi...macar voi daca altii nu pot...;P
asadar multe impliniri in anul care vine!
ps. 10x sly
craciun fericit si un an mai bun.
sper sa va petreceti sarbatorile alaturi de cei dragi...macar voi daca altii nu pot...;P
asadar multe impliniri in anul care vine!
ps. 10x sly
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
Dragi copii si copiltze...
La Anu' si La Muli Ani ! Tot ce va doriti pentru noul an si toti cei care vor urma .
Multe multumiri pentru toate orele minunate petrecute alaturi de voi in fatza calculatorului pe forum , mail , YM sau in orice alt mod .(backstage
)
Sa-mi traiti si sa-mi fiti iubiti !
La Anu' si La Muli Ani ! Tot ce va doriti pentru noul an si toti cei care vor urma .
Multe multumiri pentru toate orele minunate petrecute alaturi de voi in fatza calculatorului pe forum , mail , YM sau in orice alt mod .(backstage

Sa-mi traiti si sa-mi fiti iubiti !
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
18 mesaje
• Pagina 1 din 1