Help me !!!!

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Help me !!!!

Mesajde DeathBringer » Dum Feb 09, 2003 3:54 pm

Am o prietena, am facut dragoste, spune ca nu a avut ciclu acum 4-5 zile, cind ar fi trebuit sa-l aiba. Pentru a ma linisti, zice ca asa ceva i s-a mai intimplat. Nu prea o cred, deaceea as dori sa pun 2 intrebari:
1. Stiu ca ciclul dureaza 28 zile, se poate oare retine cu mai mult de o saptamina?
2 Daca ovulul a fost fecundat mai putin de 3 saptamini, doar avortul e posibil, nu exista alte posibilitati pentru ca domnisoara sa nu ramina insarcinata?
DeathBringer
Junior Member

Mesajde Ines » Dum Feb 09, 2003 6:32 pm

Ca sa afli cel mai repede raspunsul care te intereseaza - adik daca prietena ta a ramas sau nu - da fuga la o farmacie si cumpara un test de sarcina. In cinci minute ai sa fii perfect lamurit!
Ines
Junior Member

Mesajde curly » Lun Feb 10, 2003 10:54 am

daca iese pozitiv bagi mana in buzunar shi o duci la un ginecolog sa scapatzi de inventarul viu,daca iese negativ se duce tot la ginecolog,dar pe banii ei,pt. ca nu e normal sa nu-i vina la timp
curly
Junior Member

Re: Help me !!!!

Mesajde genicon » Lun Feb 10, 2003 9:21 pm

Initial trimis de DeathBringer

1. Stiu ca ciclul dureaza 28 zile, se poate oare retine cu mai mult de o saptamina?

Am si eu o intrebare, daca tot e vorba despre asta... poate eu sunt mic si prost... dar ciclul dureaza 28 de zile???????? Adica din femeie tot curge sange 28 de zile?????? 28 de zile, ma????? Hmmmmmm........:rolleyes:
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Re: Re: Help me !!!!

Mesajde dirklady » Lun Feb 10, 2003 10:26 pm

[quote]Initial trimis de genicon

Am si eu o intrebare, daca tot e vorba despre asta... poate eu sunt mic si prost... dar ciclul dureaza 28 de zile???????? Adica din femeie tot curge sange 28 de zile?????? 28 de zile, ma????? Hmmmmmm........:rolleyes:
Am zis
[/QCiclul dureaza de la 3 zile la 6. Totul depinde de organismul fetei. Stiu ca stiai ca nu dureaza 28 de zile dar am raspuns oricum. Ciao
O mare durere sa iubesti, o mare nenorocire sa scapi de aceasta durere.
Nu exista secrete pe care timpul sa nu le dezvaluie.
dirklady
Junior Member

Re: Help me !!!!

Mesajde dirklady » Lun Feb 10, 2003 10:31 pm

Initial trimis de DeathBringer
Am o prietena, am facut dragoste, spune ca nu a avut ciclu acum 4-5 zile, cind ar fi trebuit sa-l aiba. Pentru a ma linisti, zice ca asa ceva i s-a mai intimplat. Nu prea o cred, deaceea as dori sa pun 2 intrebari:
2 Daca ovulul a fost fecundat mai putin de 3 saptamini, doar avortul e posibil, nu exista alte posibilitati pentru ca domnisoara sa nu ramina insarcinata?
Daca tipa nu ia contraceptive si e tinerica e normal sa nu aiba ciclul regulat. Adica sa nu-i vina imediat dupa cele 28 de zile. Si chiar asa, ca pe viitor sa nu mai ai asa dubii....a ramas, nu a ramas.........mergeti la o "planificare familiara " unde ii va prescrie pilulele. Asa veti fi mai linistiti. Oricum acum ramane valabila ideea lui Ines: sa faca un test de gravidanta. Ciao
O mare durere sa iubesti, o mare nenorocire sa scapi de aceasta durere.
Nu exista secrete pe care timpul sa nu le dezvaluie.
dirklady
Junior Member

Re: Re: Help me !!!!

Mesajde claudiup » Mar Feb 11, 2003 12:59 am

trage un test de sarcina...cu toate ca nu prea zic ele bine...da hai...si daca nu ...ginecologu...si de acu` in colo...fii mai atent..cumpara nijte pilule.
claudiup
Junior Member

Mesajde deampulea » Mar Feb 11, 2003 4:41 pm

bai voi incurcati menstruatia cu ciclul menstrual

ciclul menstrual dureaza 28 de zile iar menstruatia (in medie) 3-5 zile...

e nevoie de o don'soara sa ne scoata din criza (asta in caz ca m-am inselat si eu)

parerea mea
deampulea
Junior Member

Mesajde Melina » Joi Feb 13, 2003 10:28 am

Nu te inseli. Am insa niste completari. Ciclul poate ajunge si la 32 de zile, nu e neaparat sa fie 28. Iar menstruatia poate dura si mai mult de 7 zile. Asta nu inseamna ca e "normal", dar exista si varianta asta. In general, nu prea multe femei au un ciclu regulat.
Melina
Junior Member

Mesajde deampulea » Joi Feb 13, 2003 11:39 am

vorbeam in medie
deampulea
Junior Member

Mesajde Melina » Joi Feb 13, 2003 11:47 am

Completarea era pentru initiatorul topicului, care nu a avut incredere in spusele prietenei lui.
Am o prietena, am facut dragoste, spune ca nu a avut ciclu acum 4-5 zile, cind ar fi trebuit sa-l aiba. Pentru a ma linisti, zice ca asa ceva i s-a mai intimplat. Nu prea o cred
Melina
Junior Member

Înapoi la Antichitati