Autobuzul 168 este cel care ma duce si ma aduce din oras in cartierul meu dichisit locuit in 90 % de batrani, sau vorba unui profesor de-al meu, de "old farts, those who are running the big companies".
Dar sa revenim la autobuzul cu pricina. El nu este mai aratos decat un 335 insa are partile lui pozitive, dintre care cea mai mare este ca vine la ore fixe cu precizie. Asta e un lucru al dracu de important mai ales cand afara sunt - 20 de grade.
Bineinteles ca nu detine nimic din frumusetea autobuzelor din Anglia, autobuze care nu numai ca au volanul pe dreapta dar sunt prevazute si cu etaj. Probabul ca in acelasi timp nici un specimen care ruleaza pe aceasta linie nu a trimis intr-un loc mai bun vreun cuplu de indragostiti ale caror planuri de viitori atarna exclusiv de speranta, si asta in ciuda poleiului care se poate regasi sub rotile lui multe luni pe an.
Asadar, acest mijloc de transport sigur si relativ ieftin este folosit zilnic de mine dar si de catre multe alte persoane pe care le voi numi "tovarasii mei din autobuz". "Tovarasii mei din autobuz" intruchipeaza un peronaj colectiv similar celor studiate de noi la Limba si Literatura Romana in anii de liceu.
Printre acesti "tovarasi" se regaseste si o fetita la vreo 18 ani
pe care pana nu demult o credeam cealapa. Fata facea vocalize stand pe scaun. La inceput am crezut ca are o doaga lipsa dar pe urma am inteles ca la fel cum eu imi citesc cursurile pentru scoala si ea isi repeta ... pentru ca e in "music and arts". Cred ca o sa fie o cantareata de opera talentata... kilogramele necesare le are.
Pe urma mai e o chinezoaica in varsta, o doamna foarte simpatica. Acum cateva zile era plina de cumparaturi si imi zicea ca se pregateste pentru anul nou chinezesc. Am intrebat-o in ce an o sa treaca si cum se face numerotarea. Saraca nu stia, a zis ca face si ea o mancare traditionala ca altfel ia barba'su foc...
Deh...
va urma
dar nu inchei inainte de a va spune ca tot intr-un autobuz am vazut cel mai anarhist tatuaj, dar asta in Romania. Un tatuaj batut in puscarie care simboliza o femeie crucificata asemeni lui Isus. In jurul lui scria "Urasc femeile perverse". Ma intreb, ce fata cu mintea normala s-ar fi futut cu omul ala ?
Noapte buna.
And if a double-decker bus...
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
And if a double-decker bus...
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Da...intotdeauna mi-a placut sa merg cu autobuzul, trenul, etc...mijloacele de transport sint un loc fenomenal de a observa lumea, mai ales daca iei acelashi autobuz, de exemplu, pentru o perioada lunga de timp. Ajungi sa cunosti calatorii, tabieturile lor, soferul, sa nu mai zic ca ruta ajungi sa o cunosti cu ochii inchisi.
Am mers si eu timp de un an juma´ cu acelashi autobuz, in fiecare zi, citeodata si in weekend, dar atunci era gol...
Autobuzul era un Volvo misto, cu aer conditionat, curat. Soferul era unul burtos, cu chelie, mustata a la Hitler, in jur de 40 de ani. De fiecare data cind intra vreo fata mai frumoasa in autobuz, intra cu ea in vorba, se cunostea cu ea, si uite asa avea numai fete misto pe linga el!! Bineinteles ca ele nu plateau biletul, le lasa intre statii,etc. Am prins odata o discutie dintre el si una la vreo 17 ani, buna cu draci. Zicea aia ca se duca seara la discoteca, si daca poate sa o astepte cu autobuzul, sa o duca acasa..:con:
Pasagerii "obishnuiti" erau urmatorii:
O baba care se uita "lingushitor" la mine de fiecare data. Avea o palarie mare neagra, care o purta vara si iarna.
Un pushti de vreo 13 ani, care se scobea in nas rau de tot, si stergea mucii de geam.
2 femei, dintre care una era asa de rau "sasaita", incit me zgiria pe ureche (incercam intotdeauna sa stau cit mai departe de ele)
O fata misto, cu care am si incercat de multe ori sa intru mai in amanunte, dar fara succes
Mai erau vreo 5-6 elevi, toti cu MD-uri ( :con: ) cind ele doar ce aparusera! Isi shimbau intre ei muzica, cintau, etc..
Si o vecina de-a mea, cu care m-am imprietenit, venea si statea linga mine citeodata, si vorbeam tot felul de nebuneli...o fata foarte simpatica, cuminte, muncea seara casiera la un magazin de alimente.
Citeodata stau si ma gindesc, 54 al meu, o mai fii oare?
Am mers si eu timp de un an juma´ cu acelashi autobuz, in fiecare zi, citeodata si in weekend, dar atunci era gol...
Autobuzul era un Volvo misto, cu aer conditionat, curat. Soferul era unul burtos, cu chelie, mustata a la Hitler, in jur de 40 de ani. De fiecare data cind intra vreo fata mai frumoasa in autobuz, intra cu ea in vorba, se cunostea cu ea, si uite asa avea numai fete misto pe linga el!! Bineinteles ca ele nu plateau biletul, le lasa intre statii,etc. Am prins odata o discutie dintre el si una la vreo 17 ani, buna cu draci. Zicea aia ca se duca seara la discoteca, si daca poate sa o astepte cu autobuzul, sa o duca acasa..:con:
Pasagerii "obishnuiti" erau urmatorii:
O baba care se uita "lingushitor" la mine de fiecare data. Avea o palarie mare neagra, care o purta vara si iarna.
Un pushti de vreo 13 ani, care se scobea in nas rau de tot, si stergea mucii de geam.
2 femei, dintre care una era asa de rau "sasaita", incit me zgiria pe ureche (incercam intotdeauna sa stau cit mai departe de ele)
O fata misto, cu care am si incercat de multe ori sa intru mai in amanunte, dar fara succes
Mai erau vreo 5-6 elevi, toti cu MD-uri ( :con: ) cind ele doar ce aparusera! Isi shimbau intre ei muzica, cintau, etc..
Si o vecina de-a mea, cu care m-am imprietenit, venea si statea linga mine citeodata, si vorbeam tot felul de nebuneli...o fata foarte simpatica, cuminte, muncea seara casiera la un magazin de alimente.
Citeodata stau si ma gindesc, 54 al meu, o mai fii oare?

Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Re: And if a double-decker bus...
Initial trimis de Aliosha
se pregateste pentru anul nou chinezesc. Am intrebat-o in ce an o sa treaca si cum se face numerotarea.
off topic
anu caprei si din doishpce in doishpce ani. chinezii sarbatoresc toata saptamana asta. ce mai pleoscaie si ragaie iei acu...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Aliosha ,esti un privilegiat. Nu ai parte de inghesuiala din 336. De miros puternic de transpiratzie,de lume care se cearta din nimicuri,de babe si moshi care se gasesc sa faca aiurea educatzie tineretului. De oameni in toata firea care se bat pentru un loc pe scaun..aruncandu-si sacosile de la distantze apreciabile pt. a ocupa un loc. Nu ai parte sa stai pe scara...si canadiana sa itzi fie prinsa intre ushi.
Nu ai parte de cersetorii din 16 care nu au un iz tocmai placut.
Si nu ai parte sa stai cate 15-20 de minute pana itzi vine autobuzul.
Dar nu ai parte nici de unele lucruri frumoase ,care in Bucuresti se regasesc. Ieri..am zis sa iau metroul pana in Politehnica....saturandu-ma de inghesuiala transportului de suprafatza. Si pe la stazia Izvor se suie un baiat la vreo 30 de ani..foarte bine imbracat.....la pantof frumos , la sapca Levi's ca a ta , la geaca de piele. Si cu un acordeon de gat. Bai nene...si 5 minute a tot cantat. Numai mari slagare internationale...de mi-a umplut inima de bucurie. A cantat baiatu' ..celito lindo, quantanamera...si numai d'astea celebre. I-am dat 10 000..ca n-aveam mai mult. I-au mai dat inca 2 baietzi..tot cate 10k.
Dar tin sa itzi spun..ca am iesit de la metrou ..frenodand melodiile cantate la acordeon.
Unii soferi de autobuz imi sunt simpatici. Pe altzii imi vine sa ii impusc. Unii opresc masina..si asteapta pana urci..vazandu-te fugind. Altzii din contra...cand vad ca fugi asteapta ..si itzi inkid usha in nas. Oameni si oameni. Cum in viatza intalnim oameni buni sirai..la fel si cu soferii de autobuz.
Cert este ca inca nu am intalnit un sofer de autobuz ca cel interpretat de Robert DeNiro in A Bronx Tale.
Multzi dintre soferii romani si-au transformat cabina intr-un adevarat sanctuar. Unii au o gramada de steaguri , altzii postere cu femei , altzii actipilde. Momentan imi vine in minte un sofer de pe 335. Era asta vara. Gras la vreo 140 kg. Chelios. Cu mustatza. La maieu si pantaloni scurtzi. Si conducea in picioarele goale...avand papucii langa el. Era tot nadusit. Avea bratzara lata de aur si lantz de aur.
Oricum..autobuzele romanesti sunt departe de ceea ce si-au imaginat britanicii de la The Smiths.
Nu ai parte de cersetorii din 16 care nu au un iz tocmai placut.
Si nu ai parte sa stai cate 15-20 de minute pana itzi vine autobuzul.
Dar nu ai parte nici de unele lucruri frumoase ,care in Bucuresti se regasesc. Ieri..am zis sa iau metroul pana in Politehnica....saturandu-ma de inghesuiala transportului de suprafatza. Si pe la stazia Izvor se suie un baiat la vreo 30 de ani..foarte bine imbracat.....la pantof frumos , la sapca Levi's ca a ta , la geaca de piele. Si cu un acordeon de gat. Bai nene...si 5 minute a tot cantat. Numai mari slagare internationale...de mi-a umplut inima de bucurie. A cantat baiatu' ..celito lindo, quantanamera...si numai d'astea celebre. I-am dat 10 000..ca n-aveam mai mult. I-au mai dat inca 2 baietzi..tot cate 10k.
Dar tin sa itzi spun..ca am iesit de la metrou ..frenodand melodiile cantate la acordeon.
Unii soferi de autobuz imi sunt simpatici. Pe altzii imi vine sa ii impusc. Unii opresc masina..si asteapta pana urci..vazandu-te fugind. Altzii din contra...cand vad ca fugi asteapta ..si itzi inkid usha in nas. Oameni si oameni. Cum in viatza intalnim oameni buni sirai..la fel si cu soferii de autobuz.
Cert este ca inca nu am intalnit un sofer de autobuz ca cel interpretat de Robert DeNiro in A Bronx Tale.
Multzi dintre soferii romani si-au transformat cabina intr-un adevarat sanctuar. Unii au o gramada de steaguri , altzii postere cu femei , altzii actipilde. Momentan imi vine in minte un sofer de pe 335. Era asta vara. Gras la vreo 140 kg. Chelios. Cu mustatza. La maieu si pantaloni scurtzi. Si conducea in picioarele goale...avand papucii langa el. Era tot nadusit. Avea bratzara lata de aur si lantz de aur.
Oricum..autobuzele romanesti sunt departe de ceea ce si-au imaginat britanicii de la The Smiths.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Mi-am adus aminte de o intamplare din liceu.
Eram printr-a 10-a si tocmai iesisem de la scoala. Cum mergeam eu cu prietena de mana vad autobuzul (300) in statie si ma grabesc sa il prind. Se urca ea si cand sa urc si eu soferul imi inchide usile in nas. Ii zic ceva de genu "ce faci ma ?" dupa care ii citesc pe buze clasicul "Du-te ba in pula mea".
Iau foc. Norocul meu, atobuzul tocmai plecat din statie e nevoit sa opreasca la semafor. Ma duc exact in spatele lui si cu o fericire dementa incep sa ii sparg toate stopurile din spate cu spitzul. Pe urma iau o bucata mare de gheata de pe jos incercand sa ii dau cu ea in geam insa nu apuc pt ca il vad pe om venind infipt spre mine cu un par sau ceva de genu asta in mana. Evident, fug traversand inapoi spre liceu cu soferu tinandu-se scai dupa mine. Uitase si de autobuz si de tot.
Intru gafaind in liceu si ma bag direct la subsol unde dau de restul baietilor. Astia ma iau cu "ce faci Aliosha , ce gafai asa ?"
Le explic rapid dupa care evident ca iesim toti sa vedem care e treaba. Ala vocifera in fata dar cand ne vede n o da el la fuga si se opreste fix in sectia de politie din fata ambasadei Italiei .
)
Ma rog... a fost comic.
Eram printr-a 10-a si tocmai iesisem de la scoala. Cum mergeam eu cu prietena de mana vad autobuzul (300) in statie si ma grabesc sa il prind. Se urca ea si cand sa urc si eu soferul imi inchide usile in nas. Ii zic ceva de genu "ce faci ma ?" dupa care ii citesc pe buze clasicul "Du-te ba in pula mea".
Iau foc. Norocul meu, atobuzul tocmai plecat din statie e nevoit sa opreasca la semafor. Ma duc exact in spatele lui si cu o fericire dementa incep sa ii sparg toate stopurile din spate cu spitzul. Pe urma iau o bucata mare de gheata de pe jos incercand sa ii dau cu ea in geam insa nu apuc pt ca il vad pe om venind infipt spre mine cu un par sau ceva de genu asta in mana. Evident, fug traversand inapoi spre liceu cu soferu tinandu-se scai dupa mine. Uitase si de autobuz si de tot.
Intru gafaind in liceu si ma bag direct la subsol unde dau de restul baietilor. Astia ma iau cu "ce faci Aliosha , ce gafai asa ?"
Le explic rapid dupa care evident ca iesim toti sa vedem care e treaba. Ala vocifera in fata dar cand ne vede n o da el la fuga si se opreste fix in sectia de politie din fata ambasadei Italiei .

Ma rog... a fost comic.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Initial trimis de Oribilul Mosh
Aliosha ,esti un privilegiat. Nu ai parte de inghesuiala din 336. De miros puternic de transpiratzie,de lume care se cearta din nimicuri,de babe si moshi care se gasesc sa faca aiurea educatzie tineretului. De oameni in toata firea care se bat pentru un loc pe scaun..aruncandu-si sacosile de la distantze apreciabile pt. a ocupa un loc. Nu ai parte sa stai pe scara...si canadiana sa itzi fie prinsa intre ushi.
asta e masina-sardina. cel mai bine e sa ieie masia asta vara, la 2-3 cand iese schimbul de dimineata de la apaca. daca nu borasti, ramai marcat pe viata.
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Hmm interesante povestiri ... eu ce pot sa va spun .. doar ca am "placerea" imensa de a circula zi d zi (in drum spre liceu in principal) cu troleibuzu` 69 care se misca cu viteza melcului shi care e super full ... de pierd cate 5 mashini dimineatza ca nu intru in niciuna (shi sunt slaba frate)
... anyway .. enervant la culme e ca mai au shi niste bari la ushile din fatza care chipurile sunt puse acolo sa nu le spargi lor geamu fatza ... anyway .. the ppl ? same every day ... same stinky old bastards ... shi aceeashi moshi care imi fac morala .. fuck them ... chiar nu inteleg unde naiba se duc toti moshii shi toate babele la ora 7 dimineatza ... shi nu stiu cum draq fac ca se intorc la 1 (adica exact cand vin eu de la scoala) ... shi de`aia nu am eu loc in mashina ... naspa ... da las ca fac eu 18 ani anu asta shi imi iau mashina ... atat am avut de spus ... toate cele bune ... la revedere ... 

A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
KoRn_bitch - Junior Member
Initial trimis de Aliosha
Ma rog... a fost comic.
f misto povestea ta Aliosha incercam sa-mi inchipui

eu cel mai mult circul cu un anume tramvai (14), 5 zile din 7, pretz de vreo 7/8 statii (16 statii in total dus si intors) in drum spre servici. In fiecare dimineatza la ora 9.30 (in special dimineatza) intalnesc mii de babe si mosi care au impresia ca doar persoana lor conteaza (restul pot f bine muri), cersetori, 'ciorditori', betivi, nebuni, oameni tristi, oameni disperati, oameni veseli, oameni excesiv de veseli, oameni prosti, oameni si mai prosti, oameni care se baga in seama aiurea, oameni care se trezesc vorbind, oameni extrem de sociabili, oameni dubios de sociabili, etc. De circa 6 luni de cand fac traseul asta am ajuns sa si vad uneori aceleasi fete prin tramvai.

-
nocturna - Mesaje: 8725
Ia uite,Aliosho. Fata asta sta aproape de noi...daca foloseste 14-le.
Eu folosesc 5 zile din 7 si uneuri chiar 7 din 7..16-le. Si era acum 1-2 ani pe 16 o fetitza care spunea rugaciuni. Domn'le dar rugaciuni d'alea de te cutremurau. Vreo 10 minute in continuu...zicea de ingeri , de sfintzii apostoli , de Maica Precista. Pe totzi ii stia. Vorba lu' domnisoara ucigasha....facea totzi banii.
Controlorii deja ii cunosc. Odata m-au prins fara abonament..si aveam si buletinu' la mine. Perchezitionandu-ma au dat peste el. Mi-am zis ca am pus-o. Ma paste amenda de 200k. Ii zic eu : "sefule ,va rog frumos...ca n-am bani. sunt si eu amarat". La care spre surprinderea mea controlorul : "Gabriele,tata...sa nu mai mergi fara bilet,ca nu ie bine ! " .....si inapoindu-mi buletinul a plecat de langa mine.
Mai avem pe 16 si un vatman iubitor de populara si lautareasca. Am mers de cateva ori cu el...si din a sa cabina se distingeau acorduri de Gabi Lunca......"solzi de peste,solzi de peste....un parinte poate creste 7-8 copii sau zece...." :yD

Eu folosesc 5 zile din 7 si uneuri chiar 7 din 7..16-le. Si era acum 1-2 ani pe 16 o fetitza care spunea rugaciuni. Domn'le dar rugaciuni d'alea de te cutremurau. Vreo 10 minute in continuu...zicea de ingeri , de sfintzii apostoli , de Maica Precista. Pe totzi ii stia. Vorba lu' domnisoara ucigasha....facea totzi banii.
Controlorii deja ii cunosc. Odata m-au prins fara abonament..si aveam si buletinu' la mine. Perchezitionandu-ma au dat peste el. Mi-am zis ca am pus-o. Ma paste amenda de 200k. Ii zic eu : "sefule ,va rog frumos...ca n-am bani. sunt si eu amarat". La care spre surprinderea mea controlorul : "Gabriele,tata...sa nu mai mergi fara bilet,ca nu ie bine ! " .....si inapoindu-mi buletinul a plecat de langa mine.

Mai avem pe 16 si un vatman iubitor de populara si lautareasca. Am mers de cateva ori cu el...si din a sa cabina se distingeau acorduri de Gabi Lunca......"solzi de peste,solzi de peste....un parinte poate creste 7-8 copii sau zece...." :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
ei na!
Ia uite,Aliosho. Fata asta sta aproape de noi...daca foloseste 14-le.
ce mica-i lumea fie ea si virtuala

-
Da...101 sunt cu totul si cu totul speciale. Ikarusuri d'alea galbene care nu au deloc suspensii. Te zgaltaie alea de nu se poate. Ai sesizat ? ..cand sta pe loc vibreaza geamurile de zici ca mai au putin si se sparg.
Acum am vazut ca au mai bagat si d'alea noi..Ikarusurile trecandu-le pe linia lui 102....cu care nu prea am tangentza.
Si eu tot de la Sf.Vineri iau 16-le cand ma intorc acasa. :p
Ia sa calculam noi pe unde stai tu...daca zici ca mergi 8 statzii cu el.
prima : acolo unde de multe ori se suie copii de la Liceul Matei Basarab
a doua : hala traian
a treia : unde se intersecteaza cu troleibuzele 92,70 ,90
a patra , a cincea ...etc. ...nu le mai stiu exact
Eu iau deobicei 5-ul cand am treaba prin zona...si ala merge pe Iancului
Dar presupun ca stai pe Pantelimon..prin zona cimitirului :p
Nu e chiar asa aproape de mine & Aliosha. Noi stam la intersectia socului cu Muncii.
Acum am vazut ca au mai bagat si d'alea noi..Ikarusurile trecandu-le pe linia lui 102....cu care nu prea am tangentza.
Si eu tot de la Sf.Vineri iau 16-le cand ma intorc acasa. :p
Ia sa calculam noi pe unde stai tu...daca zici ca mergi 8 statzii cu el.
prima : acolo unde de multe ori se suie copii de la Liceul Matei Basarab
a doua : hala traian
a treia : unde se intersecteaza cu troleibuzele 92,70 ,90
a patra , a cincea ...etc. ...nu le mai stiu exact
Eu iau deobicei 5-ul cand am treaba prin zona...si ala merge pe Iancului
Nu e chiar asa aproape de mine & Aliosha. Noi stam la intersectia socului cu Muncii.
-
calcul corect! bingo! exact zona cimitirului Armenesc si a bisericii Capra.

Socului cu Muncii...yeap, destul de aproape

-
Spre bucuria voastra si a intregului drum al taberei va anunt ca au inceput sa bage ikarusi pe linia 268. aceleasi conditii "de lux". si foarte ciudat, pe linia 104 care erau numai dafuri au aparut galbejitii....
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
Acuma avem shi noi in Constantza autobuze MAZ(Minsk Auto Zavod) care inainte facea autocamioane ptr armata rusa da acuma s-au prostit ca fac autobuze(cu motor Reno:)) ptr primaria Constanta.Zvonu spune k initial p-astea le-au comandat acum vreo 6 ani niste arabitzoi shi apoi nu le-au mai luat shi au ramas in depozit pana si-au gasit fraieri sa le cumpere.Sunt naspa(roz,galben shi verde d-ala gen evidentiator) shi deja cutiile de viteze sunt mancate.Plus k e shi ingesuiala da au podea joasa conform standardelor europene.O faza tare asta vara in 40(ala care merge de la gara la mamaia shi care e mereu full de turisti care nu iau taxiu ai draq shi ma inghesuie iei pa mine cetatean responsabil shi platotor de taxe la bugetu local).Bagasera astia niste statzii d-alea de amplificare shi era inregistrat pe banda ceva de genu"Urmeaza statzia.....Atentie inchid usile"(cam ca la metrou numa k era pe banda,nu live:p).Shi odata cand spunea asta ca inchide usile un pensionar fugea dupa troleu shi cand aude "inchid usile" ii trage lu nea soferu "Inchizi pa mata ma,lasa-ma sa intru da-te in p...a mea!"Soferu om de treaba i-a tras shi el un Du-te in p....a de mosh" shi a inchis usile pana la urma.
- Fişiere ataşate
-
- maz103 1.gif (33.05 KiB) Vizualizat de 1751 ori
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
14 mesaje
• Pagina 1 din 1