Asta e tema Almanahului Academiei Catavencu 2003 ce cuprinde capitole ca sexul istoric,sexul in literatura,sexul in film,sexul in comunism,sexul dupa '89
aflam despre cum se futeau Stefan cel Mare,doamna Chiajna,Terente cu ai lui 31 cm.Ferdinand I,Carol al II-lea,Ana Pauker,Nea Nicu cu Leana,contzine reproduceri mai mult sau mai putzin sexuale din Rebreanu(Ion cu Ana,Ion cu Florica),Creanga,folclor "autentic",istorisiri de Stelian Tanase,Dan Chisu,Andrei Gheorghe,Al.Paleologu,N.Djuvara
Un deliciu cultural(pardon!,sexual) care costa cam cat 7-8 prezervative bune
"Sexul la romani"
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
bah nu am citit almanahu da ce-ti pot spune ie ca in comunism cel mai viril a fost ceausescu reusind sa futa in gura 23 de mil de romani...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
reusit almanah
cel putin eu am fost destul de socat de inceput... descoperiri arheologice pe care in ignoranta mea nu le puteam crede posibile...
si inca ceva: caricaturile lu' mardale is superbe (mi-a placut mult aia cu zaharia stancu)
cel putin eu am fost destul de socat de inceput... descoperiri arheologice pe care in ignoranta mea nu le puteam crede posibile...
si inca ceva: caricaturile lu' mardale is superbe (mi-a placut mult aia cu zaharia stancu)
Un calculator fara COBOL si FORTRAN este ca un tort de ciocolata fara ketchup si mustar
-
deampulea - Junior Member
Initial trimis de eyewitness
bah nu am citit almanahu da ce-ti pot spune ie ca in comunism cel mai viril a fost ceausescu reusind sa futa in gura 23 de mil de romani...
da,ne-a futut atata ca am ramas 22 milioane....
- curly
- Junior Member
Initial trimis de deampulea
...
In afara de Octav Mardale,un tip atins de geniu(nu ma joc cu cuvimtele,de obicei!),mai pot fi savurate shi desenele lui Devis Grebu,un tip care,mi-a zis un prieten,are o fatza de tocilar american tipic-----inca o dovada ca de unde nu te ashteptzi....
- curly
- Junior Member
5 mesaje
• Pagina 1 din 1