nu pot sa nu ma gandesc la ce o sa fac la vara. in mod cert o sa vreau sa-mi petrec vacanta intr-un loc in care sa uit de scoala, de parinti si de alte chestii care ma streseaza in momentul in care scriu aceste randuri. insa pentru a fi capabil sa imi duc la indeplinire planul trebui sa gasesc o modalitate de a face un ban in plus, asta pentru ca traim in Romania si stim cu totii cat de bune sunt salariile si ce poti face cu ele. asadar o solutie ar fi aceste locuri de munca pe timpul verii, pentru o perioada realtiv scurta. eu unul am mai parcticat 'sportul' asta si am fost foarte multimit. multi dintre prietenii mei sunt si ei dispusi sa munceasca, sa-si castige singuri vacanta, insa... ofertele de angajare sunt destul de sarace, cel putin la momentul de fata.
voi ce parere aveti, aveti vreo sugesti, vreo solutie?
summer time jobs
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
summer time jobs
Arbeit macht Frei!
-
intoxic8 - Junior Member
Si eu mi-am castigat singura vacanta de vara.........sa zic asa.........Era in 1999 cand am plecat la mare si am lucrat pe o terasa ca ospatar. Acolo tre' sa mergi direct. Nu stiu daca ai sansa cu telefoane etc. Stiu ca la inceputul lui iunie ai sanse sa gasesti locuri de munca care iti ofera si cazare.
O mare durere sa iubesti, o mare nenorocire sa scapi de aceasta durere.
Nu exista secrete pe care timpul sa nu le dezvaluie.
Nu exista secrete pe care timpul sa nu le dezvaluie.
- dirklady
- Junior Member
Eu nu am avut slujbe de vara. Dar am avut in schimb slujba de 1 zi.
In 2000 m-am bagat la alegerile pentru primarie...in comisia de votare.
Si tin minte ca am stat in sectia de votare....de la 5 dimineatza pana a doua zi la 12 pranz. 31 de ore...de ma luasera totzi dracii. Intr-o prima faza..da-le buletine de vot la oameni ,stampileaza-le buletinele la aia care au votat...pe urma ..numara voturi..fa statistici....si tot asa.
Dar a meritat pana la urma...ca am castigat 1,5 milioane....pe alea 31 de ore. Erau bani in 2000. :p
In 2004 cred ca ma bag iar.

Si tin minte ca am stat in sectia de votare....de la 5 dimineatza pana a doua zi la 12 pranz. 31 de ore...de ma luasera totzi dracii. Intr-o prima faza..da-le buletine de vot la oameni ,stampileaza-le buletinele la aia care au votat...pe urma ..numara voturi..fa statistici....si tot asa.
Dar a meritat pana la urma...ca am castigat 1,5 milioane....pe alea 31 de ore. Erau bani in 2000. :p
In 2004 cred ca ma bag iar.

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Da, pe litoral este cel mai bine sa cauti loc de munca, daca vrei unul bun, prin aprilie, mai. Vara nu sint decit din alea la 1-2 milione...dar daca esti o fata misto, pui un mini pe tine, zimbesti larg, si poate, poate...

Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Initial trimis de Nicholas_Alex
Da, pe litoral este cel mai bine sa cauti loc de munca, daca vrei unul bun, prin aprilie, mai. Vara nu sint decit din alea la 1-2 milione...dar daca esti o fata misto, pui un mini pe tine, zimbesti larg, si poate, poate...![]()
sau poate iti iei gandu` alex

eu nu prea sunt de acord cu joburile trecatoare. nu poti lega nimic ca lumea si nu te poti alege cu nici un beneficiu.
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
Initial trimis de K-gula
eu nu prea sunt de acord cu joburile trecatoare. nu poti lega nimic ca lumea si nu te poti alege cu nici un beneficiu.
K-gula.
ce simplu ar fi daca ar fi asa usor!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Eu am muncit o vara (si o iarna!) ca electrician in Mamaia. Aveam "biroul" sub fosta dicoteca "Club 33". Aveam in sector hotelul Bucuresti, si alea din jur, plus restaurantele si discotecile. Iarna am tras tare, am plus plitele din restaurant la punct, prize noi peste tot, cablurile de la televizor, etc. Cind a venit vara, nu faceam altceva decit sa schimbam becurile si neoanele arse
Am avut intradevar perioade cind se mai strica ceva mai tare la vreun restaurant (mashina de taiat paine,etc), iar daca rezolvam repede treaba, aveam mincarea asigurata toata vara!! Sus la discoteca eram "VIP"...i sa tot strica lu ala frigiderul, si il avea intotdeauna plin cu inghetata...cind ma vedea, tipa: "Nico, ai ce vrei, numai fa frigiderul sa mearga, ca iar e plin cu inghetata"...*lol*...doamne, ce desmat am facut vara aia...
Dar sa revin la ce a zic K-gula...pai joburile "trecatoare" sint pentru studenti, vara, sa faca si ei un ban..de asta am vorbit, nu?
Eu unul nu mai pot face asa ceva, ca nu mai sint student de cind am facut 18 ani....plus ca la muncile astea nu prea se practica cartea de munca...si eu vreau sa am o pensie...cu toate ca nu o sa traiesc pina atunci...:p

Am avut intradevar perioade cind se mai strica ceva mai tare la vreun restaurant (mashina de taiat paine,etc), iar daca rezolvam repede treaba, aveam mincarea asigurata toata vara!! Sus la discoteca eram "VIP"...i sa tot strica lu ala frigiderul, si il avea intotdeauna plin cu inghetata...cind ma vedea, tipa: "Nico, ai ce vrei, numai fa frigiderul sa mearga, ca iar e plin cu inghetata"...*lol*...doamne, ce desmat am facut vara aia...

Dar sa revin la ce a zic K-gula...pai joburile "trecatoare" sint pentru studenti, vara, sa faca si ei un ban..de asta am vorbit, nu?
Eu unul nu mai pot face asa ceva, ca nu mai sint student de cind am facut 18 ani....plus ca la muncile astea nu prea se practica cartea de munca...si eu vreau sa am o pensie...cu toate ca nu o sa traiesc pina atunci...:p
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Mie mi se pare ca e foarte bine sa lucrezi pe timp de vara. Asta iti demonstreaza tie ca esti responsabil!!! Bineinteles ca eu nu imi voi petrece timpul in vara aceasta lucrand pentru ca nu ma pot ocupa de munca daca stau toata noaptea in baruri si dorm toata ziua. Mai bine ma multumesc sa mananc banii alor mei!
Nu fi trista daca voi pleca/Fiecare are calea sa!
Mai trec pe la voi/ Poate marti, poate joi/ Poate peste un an/ Sau poate doi!
Mai trec pe la voi/ Poate marti, poate joi/ Poate peste un an/ Sau poate doi!
- Cruela
- Junior Member
10 mesaje
• Pagina 1 din 1