Kgula la Salut Big Brother !

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Kgula la Salut Big Brother !

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 07, 2003 10:41 pm

Plictisit de meciul Milan-Inter...dau eu pe Prima Tv...sa vad ce mai zic aia la Salut Big Brother.

Si cand colo vad o fatza familiara..acolo in studio. Ma gandesc eu un pic...cine ar putea fi...si imi aduc aminte ca abia sambata ce a trecut am stat cu el la masa face2 face. Da....era Kgula...si ma simt mandru ca sunt si eu prieten cu un asemenea star care apare la televizor.

Incredibil....marele Kgula la BigBrother....alaturi de Andreea Raicu. Ce atzi facut bah dupa emisiune ? Ai combinat-o ?
Si de unde draq..ii stii tu..pe Ernest , Adrian si Izabela ? Te credeam om serios....nu stiam ca te uitzi la BB. :p
Ce documentat era Kgula ! :yD

E....lasand gluma la o parte...m-am bucurat nespus sa-l vad pe Costin acolo. :)

bah...dar de Oribilul Mosh...d c nu i-ai zis Andreei ? poate ma cheama si pe mine la o emisiune. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Mie Mai 07, 2003 11:12 pm

he he he

avizat, cu ochelarii pe ochi
treia sa ii dam un tricou cu fanclub

moshule, pe tine nu te cheama mah, ca salivezi pe biata fata

poze de la show http://www.zoso.tv/kgula/
some people deserve to die
vali

Mesajde Sopra Tutt1 » Mie Mai 07, 2003 11:51 pm

hehhehe, ce tare-i Kgula in pozele alea :o ... pacat ca n-am vazut emisiunea:(. Trebuia sa ne anuntzi si pe noi.

bravo coaie... iti sta bine cu Raicu in stanga :D
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde monk » Joi Mai 08, 2003 6:55 am

...... hihi K-agula in actiune .....

Oare unde te uitai omule ? ca privirea desi era indreptata spre Raicu , nu te uitai la fatza ..... hmmmmmm

Oricum mi-a placut faza cand ai zis ca nu ai vrea sa stie parintii ratatei de alida ca s-ar supara .... hihihi

Dar oricum , data viitoare sa ne anunti (dai pmuri la toti :) ) si pe noi ca io unu am dat din intamplare la BB ca de obicei seara (cel putin sapt asta) au aratat numai din "The making of ... la a lu' crad" :D sau stau si vb in platou .
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde shinee » Joi Mai 08, 2003 7:28 am

daca stiam ca sunteti fani inraiti, va anuntam eu, ca eu l am chemat...da' a dat bine, serios, ca io dormeam la ora aia...ca ma trezesc la 5 am every little morning from monday to friday
e dimineata in alta viata?
shinee
Junior Member

Mesajde Jasmine » Joi Mai 08, 2003 8:55 am

nu pot sa cred ca am ratat emisiunea !!! shit!! si nici macar nu e reluare. . :(

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde angus » Joi Mai 08, 2003 9:49 am

n-am vazut de la inceput, deci am pierdut prezentarile, shi nu i-am cunoscut pe invitatzi. deh, m-a indus in eroare de gresheala paru chel. cand l-am vazut io live shi in carne shi oase pe personajul din titlul threadului, avea plete, n-ashea?
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 08, 2003 10:05 am

da...avea plete pana la umar si barba de popa ! pe cine ai vazut , tu anguse....numai tu stii ! :)
eu pe kgula nu l-am vazut niciodata tuns..mai lung de nr.3 ! :)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde K-gula » Joi Mai 08, 2003 11:07 am

pai multe mutumiri faine pt. aprecieri. as fi anuntat pe toti daca nu as fi fost luat prin surprindere de invitatia celor de la BB.

1. thx vali pt. poze.
2. intradevar ma uit la BB. cand sunt foarte abatut, ma descarc injurand prin casa persoanele ce nu imi plac :)
3. monkoooo!!!! sincer nu m-am prea uitat la andreea, doar visam sa fiu in rai cu, raicu andreea :D (bineinteles ca glumesc) andreea raicu nu este genul de vedeta de care sa iti bati joc. are foarte mare clasa, iar asta atitudine, impune celui cu care sta de vorba sa ii poarte un mare respect.
4. he he he. lasa bai sopra ca o sa vorbesc cu organizatorii emisiunii sa ma mai invite o data si sa facem o tranzmisie numai pt. tine ;)
5. jasmynut-o tata! tu nu ai nevoie sa vezi emisiuni cu mine. faptul ca suntem prieteni face cat 30.000.000 de emisiuni :p

toate sunt bune si frumoase cand vezi cati prieteni te inconjoara.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde curly » Joi Mai 08, 2003 3:26 pm

am auzit shi io ca fratele k-gula a fost la big brother!bine k-gula!!ceva ma roade,insa: Andreea Raicu are sutien sau ii stau asha tzapene de la natura?,ca de mult caut sa ma lamuresc,da' Prima tv n-a gasit inca un operator istetz....are in schimb producatori de valoare(buna DIMINEATA,shinee!)
rau de gura!
curly
Junior Member

Mesajde monk » Joi Mai 08, 2003 7:06 pm

Initial trimis de K-gula
3. monkoooo!!!! sincer nu m-am prea uitat la andreea, doar visam sa fiu in rai cu, raicu andreea :D (bineinteles ca glumesc) andreea raicu nu este genul de vedeta de care sa iti bati joc. are foarte mare clasa, iar asta atitudine, impune celui cu care sta de vorba sa ii poarte un mare respect.
K-gula.

.... era o gluma ma ... cat despre andreea ... e o tipa care isi site locul .... si cum ai zis tu stilata

The Wake Up Show™
monk

1953

Mesajde baixinho© » Joi Mai 08, 2003 8:09 pm

(anul in care Consiliul de Ministri dezbate Codul Penal dupa modelul sovietic)

mi-a placut intrebarea lu K-gula: "Da' au gandaci in casa?" :D Am ras de m-am cracanat. Sincer sa fiu, nici nu am auzit ce a raspuns Raicu.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Dia » Joi Mai 08, 2003 10:06 pm

aseara mi-a picat netu`... ca de obicei...si m-am asezat in pat, am dat pe Prima.. si in cateva minute a inceput BB! si-a anuntat Andreea invitatii si a zis K-gula... m-am uitat la el si nu semana deloc! m-am ganidt k a innebunit Andreea...k i-au facuta ai o farsa si i-au scris gresit... ! dupa aia m-am uitat mai atenta la Costin si dupa inaltime si dupa felul cum vorbea mi-am dat seama k e tipu ala mishto pe care l-am cunoscut si eu ;D m-a uimit ce documentat era omu` ... :lol: a fost mishto! mi-a facut placere sa-l vad la TV ! go go K-gula... la mai multe! poate vii si tu sambata sa ne povestesti cum a fost!!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde vali » Joi Mai 08, 2003 10:53 pm

sa mor eu, tre sa ma apuc si eu de muzica, ca lu kgula i-au pus gand rau toate pustoaicele :D
some people deserve to die
vali

Mesajde gabuba » Vin Mai 09, 2003 1:54 pm

haha... ce marpha... tocmai vroiam sa inchid tv-ul ca a doua zi ma asculta la isto si trebuia sa fiu fresh, cand vad un cap chel si o aud pe raicu zicand ceva de kgula, dau tv-ul mai tare si nu-mi venea sa cred! Insasi kgula la BB. sa nu-l recunosc... m-am uitat la toata emisiunea si era mai singurul care stia ce spune, decat ala dj andu sau cum il cheama, care nu a spus CHIAR nimic topata emisiunea, cred ca se emotionase...
a fost misto emisiunea, felicitari costin.

p.s. sa fie doar o coincidenta faptul ca ziua cu kgula a fost singura zi din saptamana cand raicu era decoltata....(?)
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde K-gula » Sâm Mai 10, 2003 10:21 am

stai monk linistita ca nu m-am suparat. am dat o explicatie tuturor ce se intreaba cum este andreea raicu.

legat de DJ Undoo, acesta este dj-ul cu care fac echipa in ultima vreme si daca nu a vorbit, nu inseamna ca era emotionat, ci pt. ca treaba lui este sa "zgaraie" placi. asa sunt toti DJ-ii. foarte rar gasesti unul care sa vorbeasca extraordinar de mult.

bineinteles, BabyGirl ca sunt documentat. seara de seara (in cazul in care nu ajung prea tarziu de la studio) stau cu mama si ne mauzam de ce se intampla acolo + ca mie imi place foarte mult sa analizez omul, sau cum se spune pe strada "sa il citesc" ;)

baixinho. nici eu nu am auzit ce mi-a raspuns andreea, insa ideea este ca au tantari.

K-gula.
K-gula

Mesajde monk » Sâm Mai 10, 2003 3:04 pm

Initial trimis de K-gula
stai monk linistita ca nu m-am suparat. am dat o explicatie tuturor ce se intreaba cum este andreea raicu.

K-gula.

vaaaaai ...... lol ..... K-Gula esti fata ? :D --- logic ca nu ---- cum te simti acum (cred ca la fel cum m-am simtit si io cand am citit mesajul trimis de tine ) pai bine ma sa ma confunzi tu pe mine cu o fata ......

conform dictionarului roman englez :
monk = calugar :p (mascul ; sex masculin etc ..... )

Concluzia : sunt mascul !!!!!!! :D

RU-SHI-NI-CA RU-SHI-NI-CA !!!!!

The Wake Up Show™
monk

Re: 1953

Mesajde Raspopitu » Sâm Mai 10, 2003 10:56 pm

Initial trimis de baixinho
[B
mi-a placut intrebarea lu K-gula: "Da' au gandaci in casa?" :D Am ras de m-am cracanat. Sincer sa fiu, nici nu am auzit ce a raspuns Raicu. [/B]

Sincer si eu m-am intrebat de multe ori asta:)
Mosule si eu as fi vrut sa te vad acolo:P
Las-o dreq,K-gula cu plete?
Uneori ma apuca si pe mine injuratu si mai bine schimb canalu' ca nu mai suport sa ma uit acolo.
Frumoasa emisiunea

Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Mesajde K-gula » Dum Mai 11, 2003 11:43 am

Initial trimis de monk

vaaaaai ...... lol ..... K-Gula esti fata ? :D --- logic ca nu ---- cum te simti acum (cred ca la fel cum m-am simtit si io cand am citit mesajul trimis de tine ) pai bine ma sa ma confunzi tu pe mine cu o fata ......

conform dictionarului roman englez :
monk = calugar :p (mascul ; sex masculin etc ..... )

Concluzia : sunt mascul !!!!!!! :D

RU-SHI-NI-CA RU-SHI-NI-CA !!!!!

si ramane cum am spus in nenumarate randuri. aici pe internet nu dau nici un fel de teza. sincer ma cam deranjeaza corecturile ce se tot arunca in fata, celui ce greseste (nu este vorba numai de cazul meu). sunt ferm convins ca la scoala nu erai de nota 10 la limba romana ;)

so....... rusinica, cui?

K-gula.
K-gula

Mesajde monk » Dum Mai 11, 2003 9:36 pm

Initial trimis de K-gula

si ramane cum am spus in nenumarate randuri. aici pe internet nu dau nici un fel de teza. sincer ma cam deranjeaza corecturile ce se tot arunca in fata, celui ce greseste (nu este vorba numai de cazul meu). sunt ferm convins ca la scoala nu erai de nota 10 la limba romana ;)

so....... rusinica, cui?

K-gula.

Woooooooow nu o lua asa in serios .... io glumeam ma ...

dar nu prea imi convine sa imi zici ca is fata :D

pot sa pun pariu ca ai confundat monk cu monik ca mi-a mai zis cineva asta mai demult

No heart fealings man :)

The Wake Up Show™
monk

Înapoi la Antichitati