Violeta sau Izabela
47 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
mi se pare ca dela un simplu show tv, ce are ca scop manipularea, s-a ajuns (ca de obicei) la eternele faze "romani-s niste prosti... romani-s prost crescuti.... romani au o soarta de rahat" bla bla... cum ar fi sa nu mai bocim pe la colturi pana si din asemenea faze.
1.tot ne desconsideram noi, pentru faptul ca-s mai apreciate persoanele vii decat intelectualii casei a(ca-s atatia incat lumea e satula de ei) dar stiati ca in Germania au facut sex in primele 6 zile?
2.De ce romanii nu pot accepta si ei odata in viata ca ar trebui sa fie open mind, si nu e o rusine asta...
si ne kkm dupa aia ca aia din V sunt mai nush'cum, pai incepand de aici apare diferenta. Ei sunt deschisi, nu ca noi falsi, super falsi "intelectuali". Aia care sunt, tot respectul, aia care vor sa para... sa se duca la plimbare.
1.tot ne desconsideram noi, pentru faptul ca-s mai apreciate persoanele vii decat intelectualii casei a(ca-s atatia incat lumea e satula de ei) dar stiati ca in Germania au facut sex in primele 6 zile?
2.De ce romanii nu pot accepta si ei odata in viata ca ar trebui sa fie open mind, si nu e o rusine asta...
si ne kkm dupa aia ca aia din V sunt mai nush'cum, pai incepand de aici apare diferenta. Ei sunt deschisi, nu ca noi falsi, super falsi "intelectuali". Aia care sunt, tot respectul, aia care vor sa para... sa se duca la plimbare.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Ai stat prea mult la soare vere! de cat timp ai tu conceptiile astea? nu ti-a spus mamica ca nu e bine sa faci sex si ca e cah?...ce ai fi vrut bre? sa se futa non-stop?
-
Love2Fly - Junior Member
Initial trimis de riverflow
Zici tu ca Iulia a constatat cu uimire ca ceea ce se vede la tv se vede altfel in casa? Mi se pare normal, atata vreme cat la TV se da din casa doar ce se vrea a fi dat si nu neaparat ceea ce este relevant din tot ce se si intampla cu adevarat. Anti-propaganda facuta Violetei din ultimul timp a fost de cel mai mare prost-gust cu putintza, romanii, dovedind inca o data ca isi merita soarta de k..t pe care o au. Mai mult, in Evenimentul zilei, ziarul aflat in colaborare cu BB-show s-a ajuns, prin intermediul unor reporteri de a caror profesionalism ma indoiesc, sa faca faca propaganda anti-Vio, Adrian, pe motiv ca sunt "seci", perfizi etc. Si se mira, citez cu aproximatie: "cum se justifica votul publicului impotriva Izabelei, sarea si piperul din casa. Probabil, cei ce o voteaza pe Iza sunt pretinsi intelectuali". As intreba pe semnatara acestui articol ce inseamna in opinia domniei sale "intelectual". Haideti ma sa o dam afara pe Violeta, ca e cu facultate, are bun simtz si nu vrea sa ajunga (precum multe alte prezentatoare de TV-show-uri) in frunte cu dosul, ci prin intermediul capacitatilor sale mintale si prin forte proprii.
Iza va iesi invingatoare, pentru ca realizatorii show-ului vor asta. Traiasca Iza, Pasarin, Tatu, si toate valorile autentice care au ajuns sa ne reprezinte tara si pe noi, locuitorii ei.
(saptamana viitoare probabil ca va fi nominalizat Adrian sau Florin... de ce oare? si inegalabila, invincibila si mult indragita Iza, dar care, in continuare, nu va iesi)
Bai si ce daca are facultate Violeta daca face faze de cacat gen "coalitia" aia tampita.Sau ala e motiv?O dau afara ca suporta sa iasa.Sa fim seriosi.Pe mine ma dispera Soso cu cata superioritate ii priveste pe toti parca el ar fii miezu ce sa mai vb de sarcina de sapt trecuta cu turu romaniei,cand tu ca baiat(nu conteaza fizicul)faci cu atatia km mai putin decat o fata.Ce dreq asta e atata de enervant cu negativismul lui,nici macar nu incearca sa faca.Zice:haha ca yo nu pot ca am un fizic nush cum.Asta e scuza lu peste--hai ca am aberat destul.Sper sa iasa VIo.
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
Daca vaca de Izabela scapa si a treia oara, eu imi leg o piatra de gat si m-arunc in Bistrita.
Si asa sunt eu nevoita sa votez pentru a treia oara aceeasi optiune, acelasi nume, aceeasi gura spurcata...

Si asa sunt eu nevoita sa votez pentru a treia oara aceeasi optiune, acelasi nume, aceeasi gura spurcata...
-
dEpEchEmIND - Junior Member
depeche... daca nu iese Izabela, promiti ca ne lasi pe noi sa iti legam piatra de gat? :p
Ea este un fel de supravietuitor... si sincer sa fiu, la cata anti-reclama si-a luat in ultimul timp Violeta, cred ca o sa o mai vedem doar prin reluari si imaginatia noastra bolnava si perversa
Am zis
Ea este un fel de supravietuitor... si sincer sa fiu, la cata anti-reclama si-a luat in ultimul timp Violeta, cred ca o sa o mai vedem doar prin reluari si imaginatia noastra bolnava si perversa

Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
gata ..... voturile de aci nu au reflectat nimik (10 - 10) dar si la Tv voturile au fost f f f stranse
pana la urma a plecat ..... Violeta ...... 51 %
pana la urma a plecat ..... Violeta ...... 51 %
-
monk - Mesaje: 2747
perversa mica si dornica de a vedea scene fierbinti ce esti!
Semnat: Un alt obsedat roman
Am zis:)
-
genicon - Junior Member
mda... mie mi-a parut rau ca a plecat Violeta....
Mi se pare ca in ultimu timp Iza a cam intrecut limitele... in orice caz, data viitoare cand v-a fi propusa ... o sa iasa 100%... oricum, a fost foarte aproape si acum!!!
Mi se pare ca in ultimu timp Iza a cam intrecut limitele... in orice caz, data viitoare cand v-a fi propusa ... o sa iasa 100%... oricum, a fost foarte aproape si acum!!!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Love 2 Fly, nu da ca tzaranu' dintr-una intr-alta..
Mi-a placut ce a spus Iza ieri "pe mine ma inspaimanta prostia omului, afara sunt dati aia care spun verde-n fata, si prefera sa ramana impocritii si mincinosii, asa de tare il doare pe roman adevaru'..."
Mi-a placut ce a spus Iza ieri "pe mine ma inspaimanta prostia omului, afara sunt dati aia care spun verde-n fata, si prefera sa ramana impocritii si mincinosii, asa de tare il doare pe roman adevaru'..."
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
:)
Initial trimis de dEpEchEmIND
Daca vaca de Izabela scapa si a treia oara, eu imi leg o piatra de gat si m-arunc in Bistrita.
Cred ca ar fi cazul sa te arunci!

Pa.
3 maimute au scapat de la zoo. 1 a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia… citind acest mesaj!
-
RalucaB - Junior Member
cand am vazut ca Iza a inceput sa se simta ca un parazit in casa BB si ca a inceput sa planga, mi s-a parut interesant si m-am razgandit.
I'm too young to die.
I'm too young to die.
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Initial trimis de genicon
nu,ca nu's obsedata..chiar deloc!!Cateodata mi se pare un kkt lucrul asta cu sarutu,etc....deci....

Da' faza e ca rar vezi doua fete sarutandu-se sau *u*andu-se,deci d-aia mi-a placut faza cu alida shi violeta.
- Titina
- Junior Member
Initial trimis de X-Tina Aguilera
nu,ca nu's obsedata..chiar deloc!!Cateodata mi se pare un kkt lucrul asta cu sarutu,etc....deci....
Da' faza e ca rar vezi doua fete sarutandu-se sau *u*andu-se,deci d-aia mi-a placut faza cu alida shi violeta.
...... ....... VEZI SA NU .....

oricum un sarut nu inseamna neaparat iubire ..... lesbianism .... etc
-
monk - Mesaje: 2747
Initial trimis de X-Tina Aguilera
oi,oi,oi... Scuze ca sunt off-topic, da oricum, s-a cam dus topicu'

Totusi, X-tina.... "rar vezi..." Zi asa, mama! Ca iti trimit eu niste CD-uri de te saturi (desi, asa cum zicea marele Einstein - "totul e relativ")

Am zis
-
genicon - Junior Member
Mie amandoua imi plac, chiar mi-a parut rau cand am aflat ca una dintre ele trebuie sa plece.
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
-
mihaitzu - Junior Member
47 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2