Cine vrety sa castige?
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Cine vrety sa castige?
Cine va castyga?
3 maimute au scapat de la zoo. 1 a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia… citind acest mesaj!
-
RalucaB - Junior Member
off topic
fetito , cand apuci sa te dai jos din copacu ala de la coltu strazii agata y-ul ala de-o craca si incearca sa culegi un "i" de-al nostru...sa stii ca originalitatea nu sta in folosirea din abundenta a lui "y"...
on topic
scuze nashico de off topic
izabela
fetito , cand apuci sa te dai jos din copacu ala de la coltu strazii agata y-ul ala de-o craca si incearca sa culegi un "i" de-al nostru...sa stii ca originalitatea nu sta in folosirea din abundenta a lui "y"...
on topic
scuze nashico de off topic
izabela
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Re: Cine vrety sa castige?
Initial trimis de RalucaB
Cine va castyga?
unu din moderatori e rugat sa inchida threadul asta ..... cat despre RalucaB ....
Mai citeste si celelalte threaduri (BigBrother) inainte sa deschizi altele
-
monk - Mesaje: 2747
May nu styu ce sa zyc. sunt multy care ymy plac. dar ash vrea sa castyge costel !
moderatorul sa yncyda acest subyect !
multumesc !
multumesc !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Sa castige Adrian, sau Izabela, sau Costel, dar in nici un caz Ernest, Soso sau Alida
"Imperious, choleric, irascible, extreme in everything,
with a dissolute imagination of the like which has never been seen.
Atheistic to the point of fanaticism, there you have me in a nutshell.
And kill me again or take me as I am, for I shall not change.
NEVER !"
with a dissolute imagination of the like which has never been seen.
Atheistic to the point of fanaticism, there you have me in a nutshell.
And kill me again or take me as I am, for I shall not change.
NEVER !"
-
Necuratu' - Junior Member
P3y mye m!-ar plac3a sa castyge Cocoshu din casa Byg Broth3r. Chyar am s4nat la Pryma sy l3-am zys ch3stya asta, yns4, n3norocytz!! my-au ynch!s t3lefonu[.... Sy sa styt! ca m! se par3 c3l may adaptat d!n casa!!!!!!!!!!!!!!!
Am zys.
Am zys.
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
Si mie mi-ar placea sa castige Adi, dar din nefericire pentru mine si spre marea bucurie a majoritatii, cred ca va castiga Iza (v-am mai spus eu de ce
)

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
Andreea, Izabela sau Florin
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
-
mihaitzu - Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
multumesc !
moshule, dorintza tzi-a fost indeplinita, mai bine mai tarziu decat niciodata. era shi timpul.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
14 mesaje
• Pagina 1 din 1