reINVENTAREa

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

reINVENTAREa

Mesajde Bortzianu' » Joi Mai 15, 2003 11:28 pm

Pe scurt:
De ceva timp sunt pe forum. Concluzia: ne invartim in jurul cozii. De ce? Pai fratilor: inainte de a ne intreba "de ce nu e muzica (romaneasca) buna??!!" , sa ne intrebam altceva:
-ce inseamna muzica? reproducerea sonora a unei/or STARI de spirit/idei .. Buuunn.

-acum: ideea e ca viteza informationala/tehnologica a accelerat (si putini au observat) EVOLUTIA STARILOR de spirit ... totul evolueaza..chiar si noi si modul nostru de a privi / accepta / iubi / intelege / percepe / gandi / ura / minti ...

- oare nu realizati ca pentru a VORBI/canta/EXPRIMA ceva .. trebuie sa intelegem cum a evoluat acea stare de spirit? Cum s-a transformat / adaptat la noua realitate???... oamenii nu mai iubesc si nu mai urasc la fel ca acum 50 de ani ....

Concluzie: haideti sa reincercam sa REDEFINIM, dpdv contemporan :

-iubirea

-ura

si poate vom reintelegem ce vrem prin:

-muzica

PS: puteti spune doar ce iubiti si ce urati ... concluzii vor trage cei interesati.

Merci.
Bortzianu'
Junior Member

Re: reINVENTAREa

Mesajde Bortzianu' » Vin Mai 16, 2003 9:54 am

..vorbesc serios. pe mine ma intereseaza cum vedeti voi astazi aceste sentimente (sper sa mai existe)
..va rog incercati sa raspundeti..
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Vin Mai 16, 2003 1:15 pm

puteti spune doar ce iubiti si ce urati ... concluzii vor trage cei interesati.

O iubesc pe Diana de la Asia. Ii urasc pe toti ceilalti.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Greu...foarte greu....

Mesajde Love2Fly » Vin Mai 16, 2003 10:18 pm

Cu greu poate vei obtine niste raspunsuri serioase la acest subiect si la intrebarile pe care le-ai pus. Sincer sa fiu e destul sa dai o definitie pentru iubire-ura-muzica insa eu o voi da asha cum le percep eu, asha cum le vad eu si cum viata mi le-a aratat.

Iubire - probabil ca sentimentul asta reprezinta ceea ce scrie in DEX decat pana in varsta de 15-16 ani cand eram prea inocenti". Dupa aia totul "se strica" si se transforma ori in sex, ori in limbi, ori in felatii....:) glumesc! adevarul e ca in ziua de azi nu prea mai sunt relatiile de genu': baiatu' sa vina cu un trandafir rosu' la intalnire si fata sa se bucure, sau sa existe saruturi languroase la rasaritul soarelui, pe malul marii...etc.
Sincer sa fiu asha mi-as dori eu o relatie, mult mai romantica...insa in 21 de ani am constatat ca nu exista asha ceva deci.....fapte nu vorbe!:)
Ura - pe aceasta o cunostem cu totii...nici nu mai trebuie data o definitie
Cat despre muzica probabil, ca si dragostea trece printr-o stare de declin si doar acei "cativa" "alesi" vor putea ridica muzica la un nivel mai inalt, la fel cum in dragsote doar cativa vor mai putea readuce romantismul si frumusetea acestui sentiment in relatiile din secolul XXI:)
Love2Fly
Junior Member

Re: Greu...foarte greu....

Mesajde Bortzianu' » Vin Mai 16, 2003 11:03 pm

Initial trimis de Love2Fly
doar cativa vor mai putea readuce romantismul si frumusetea acestui sentiment in relatiile din secolul XXI:)

..pai tocmai asta e ideea : romantismul a avut perioada lui ...nu cred ca ar mai avea loc acum ... dar ce l-ar putea inlocui ?

..ce primeaza intr-o relatie acum? de la "cucerire" ..pana la sex si spalat ciorapi?
Bortzianu'
Junior Member

Lol

Mesajde Love2Fly » Vin Mai 16, 2003 11:15 pm

..ce primeaza intr-o relatie acum? de la "cucerire" ..pana la sex si spalat ciorapi?

Raspunsul e cat se poate de simplu:

60% banii
30% aspectul
5% caracterul
5% inteligentza!:)
Love2Fly
Junior Member

Re: Lol

Mesajde Bortzianu' » Vin Mai 16, 2003 11:33 pm

50% sufletul
40% aspectul
10% sexul
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Lol

Mesajde Bortzianu' » Sâm Mai 17, 2003 11:29 pm

Initial trimis de Bortzianu'
50% sufletul
40% aspectul
10% sexul

..si urasc:
-hotii
-tiganii de suflet
-egoismul
-falsitatea
-lasii
-minciuna
-epatarea

..si mi-e frica.
Bortzianu'
Junior Member

Funeral of Hearts

Mesajde Love2Fly » Sâm Mai 17, 2003 11:50 pm

Urasc:
-Ipocrizia
-Manelele
-Tarfele
-Masinile de lux
-falsitatea

Si NU mi-e frica......ca stiu ca nu am scapare...nu am unde sa ma ascund de ele......sunt o victima sigura!:)
Love2Fly
Junior Member

Re: Funeral of Hearts

Mesajde Bortzianu' » Mar Mai 20, 2003 12:43 am

..hai sa o mai aburesc : ce credeti ca s-a schimbat dpdv al sentimentelor/starilor ??? ...facand comparatie intre oamenii de acum 50 de ani si noi cei de azi? ..sau suntem la fel?
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde PhutreGuy » Mar Mai 20, 2003 10:06 am

TOTUL!
My name is Nobody because Nobody is perfect!
PhutreGuy
Junior Member

Re: Re: Funeral of Hearts

Mesajde Love2Fly » Mar Mai 20, 2003 1:08 pm

Initial trimis de Bortzianu'
..hai sa o mai aburesc : ce credeti ca s-a schimbat dpdv al sentimentelor/starilor ??? ...facand comparatie intre oamenii de acum 50 de ani si noi cei de azi? ..sau suntem la fel?

Ce s-a schimbat? Pai cam TOTUL.
Dpdv al sentimentelor e si mai simplu.....acum 50 de ani sentimentele existau, acum nu mai exista(sau aproape nu mai exista).
Ma intreb cum mai scriu formatiile astea din ziua de azi versuri de dragoste...de unde se inspira? I don't get it! CUm poti sa scrii despre ceva fara sa simti ceea ce scrii?
Love2Fly
Junior Member

Re: Re: Re: Funeral of Hearts

Mesajde Bortzianu' » Vin Mai 30, 2003 10:38 pm

Initial trimis de Love2Fly
Ma intreb cum mai scriu formatiile astea din ziua de azi versuri de dragoste...de unde se inspira? I don't get it! CUm poti sa scrii despre ceva fara sa simti ceea ce scrii?

..pai tocmai asta spuneam: ca IUBIM ALTFEL ..e adevarat?
Bortzianu'
Junior Member

Înapoi la Antichitati