Ernest vs. Costel

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Cine sa fie ?

Chestionarul s-a închis pe data de Lun Iun 09, 2003 7:53 am

Ernest
5
23%
Costel
17
77%

Voturi totale : 22

Mesajde K-gula » Mie Iun 11, 2003 3:32 pm

moshule, acum nu mai am nici o preferinta.totusi sper sa ramana soso cat mai mult. nu este el cine stie ce, insa mai are cate ceva in cap.

monk. din punctul meu de vedere, ernest chiar a reusit sa o combine pe andreea, iar aceasta ia picat in plasa si chiar sa indrogostit. cam are acel comportament ce este destul de greu de imitat intr-o scena de teatru, mai ales ca nu este o actrita inascuta.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde angus » Mie Iun 11, 2003 4:15 pm

ce oameni ciudatzi. l-am vazut pe ernest aseara, fiind invitat la emisiune. nu mi-a placut, a spus o carca de platitudini shi lucruri puerile pe tonul unui om profund shi invatzat. o tzinea una shi buna cu sfaturi catre public ca sa nu fim suparatzi ca a ieshit, ca bb nu inseamna ernest, shi ne sfatuia sincer sa ne uitam in continuare la show. shi nu glumea. nu mi-a placut nici la inceputuri, cand umbla in fundul gol prin casa in saptamana mare, de pana nici moshu nu mai shtia daca e glumetz sau nesimtzit. in ultima saptamana iar nu mi-a placut, de cand cu dragostea brusca shi puternica ce l-a apucat dintr-odata instantaneu pentru andreea, contribuind esentzial la separarea celor din casa in doo tabere prin faptul ca dintr-odata statea numai in fundul ei shi pe ceilaltzi nu-i mai baga in seama, gasindu-shi ca scuza faptul ca s-a indragostit. cu sigurantza intre aceste doo momente a fost o vreme in care l-am considerat chiar cel mai interesant din casa. in comparatzie cu ceilaltzi a avut momente cand a fost sclipitor. in concluzie: totzi avem shi partzi rele shi partzi bune. ce mi-a placut la el aseara a fost ca nu a vorbit de rau pe nimeni, spunand ca nu ii place sa vorbeasca pe la spate shi ca ishi rezerva aceasta placere pentru momentul in care vor fi totzi impreuna din nou.
mai aflam ca i-a displacut total atunci cand bb a licitat furtul pelerinei (cu toate ca nu s-a dat in laturi sa se ofere). l-a deranjat deci nu gestul in sine (de a fura), ci faptul ca s-a licitat negativ.
shi totushi este prima data cand la ieshirea unui concurent din casa sunt manifestari atat de fatzishe de bucurie. asta e lumea in care traim, shi grupul concurentzilor aleshi de bb incepe sa mi se para din ce in ce mai reprezentativ pentru ea.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde K-gula » Mie Iun 11, 2003 6:47 pm

este firesc angus sa nu-ti placa felul in care sa prezentat ernest aseara sau cand il vedeai in dosul gol la tv. dar de fapt care este problema. cand mergeai cu prieteni la mare sau undeva la relaxare, oare acestia cum se purtau? erau cumva imbracati in lungi robe si cu voal pe fata? indragostirea lui fata de andreea nu a adus de la sine si formarea de bisericute. asa sa ajuns in sfarsit sa se vada care este genul de oameni deschisi la distractii si care sunt incuiatii. nu cred ca ia exclus cineva pe costel, florin, iza, sau alida. sau exlus singuri in momentul in care au vazut ca cei doibaieti ramasi si-au gasit si al trei-lea membru compatibil. andreea asa cum este ea arata cui stie sa vada ca de fapt nu este o tipa idioata si ca stie foarte multe despre viata. eu din comportamentul celor 3 am re-realizat, ca cei cu gandire invechita, taranoi, imbecili ..... nu au ce cauta in viata de zi cu zi. cand unul dintre nei asista la o discutie foarte diferita de ce invatatse el pana atunci, ce face? se exclude, sau se simte in plus. garantez 100% ca ernest, soso, si andreea sunt genul de oameni ce se adapteaza imediat si contribuie la discutie pe orice tema ar fi aceasta. inca o data, pacat, romania.

K-gula
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde angus » Joi Iun 12, 2003 12:36 pm

Initial trimis de Dr. Oguri
cand mergeai cu prieteni la mare sau undeva la relaxare, oare acestia cum se purtau? erau cumva imbracati in lungi robe si cu voal pe fata?

nooo, totzi umblam in fundul gol! :D
dupa parerea mea, incercarea lui ernest de a atrage astfel atentzia asupra lui a fost penibila. desigur, unora li se poate parea o mare shmecherie. cat despre separarea in cele doua tabere, este evident ca ernest a avut o contributzie esenziala, involuntar, ce-i drept. au fost comentarii aprinse asupra faptului ca ieshirea din casa a lui adrian a dus la separare. nici vorba. aseara, deea ne-a facut marturisirea clarificatoare: sambata nu avea nimic cu ernest, duminica, dintr-odata, s-a produs miracolul, au fost lovitzi cu leuca shi s-au indragostit! ei bine, din clipa aceea, ernest, adevaratul liant intre personajele din casa, nu a mai fost interesat decat de deea, fiind tot timpul in umbra ei, ignorandu-i cu desavarshire pe ceilaltzi. nu discutam aici despre nivelul de inteligentza ale celor doo tabere, asta este evident, ci doar de motivul care a dus brusc la separarea lor.
interesanta este pozitzia alidei. locul ei nu este categoric in tabara in care a fost fortzata de imprejurari sa intre (doar nu era sa stea cu ernest shi andreea, ascultand declaratziile acestuia)
la fel de interesanta a fost shi alegerea lui soso, de a prefera sa fie a treia roata la carutza. bine ca s-a terminat cu bisericutzele, era straniu.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Iun 12, 2003 12:45 pm

Initial trimis de angus
asta e lumea in care traim, shi grupul concurentzilor aleshi de bb incepe sa mi se para din ce in ce mai reprezentativ pentru ea.

nashico cum stii mataluta sa jonglezi cu cuvintele alea ca de mult imi statea chestia asta pe limba da greu imi fu s-o esprim asa sintetic si estetic ca domnia voastra. sa-ti dea Dzeu sanatate ca frumos esplicasi in cateva cuvinte o istorie intreaga a incercatului popor autohton...

prinsei si io aseara frun sfert de ora cat asteptai sa se incalzeasca fieru ca aveam un munte de haine de calcat , si tot ce vazui fu numa barfe si intrigi...
eyewitness

pacat,pacat,pacat

Mesajde moni_cool » Joi Iun 12, 2003 1:03 pm

mare durere mare..........a plecat ernest .......nu credeam ca astia care de la BB o sa-l scoata,sincer......Stiti ce cred? CRED CA AU FACUT O MARE GRESEALA.....eu nu ma mai uit la BB ca nu mai are rost.Sa imi spuneti si mie cine castiga......sper ca soso! macar el.....asta daca nu cumva ne-or face astia vreo surpriza.....ar fi kulmea!!!!!!!!!!!
mi-e dor de ernest! ati vazut ce plictisitori au devenit?"
moni_cool
Junior Member

Re: pacat,pacat,pacat

Mesajde Titina » Joi Iun 12, 2003 10:17 pm

Initial trimis de moni_cool
mi-e dor de ernest

Shi mie.... :cry:
La mine e mult mai complicat sa ma "despart "de el.... :( :( fiindca am "reushit" (din pacate... :cry: )sa ma indragostesc de el.....tot timpul imi vine sa plang cand ii vad ochii... ;P
:cry:
Titina
Junior Member

Mesajde monk » Vin Iun 13, 2003 3:09 am

voi doua credeti ca ii doare pe astia de 2 telespectatori in minus ?
ii doare fix in pix aia e ....

ce mai conteaza 2 telespectatori pe langa ailalti 3-4 milioane de fraieri (printre care si eu)
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

2225

Mesajde baixinho© » Sâm Iun 14, 2003 10:56 am

Initial trimis de angus
mai aflam ca i-a displacut total atunci cand bb a licitat furtul pelerinei (cu toate ca nu s-a dat in laturi sa se ofere). l-a deranjat deci nu gestul in sine (de a fura), ci faptul ca s-a licitat negativ.

io am inteles ca Ernest s-a bagat la inceput deoarece nu stia ca este in concurenta cu cineva, crezand ca doar lui i s-a propus. mai tarziu i s-a adus la cunostinta ca sunt mai mult "doritori" sa fure pelerina, si ca respectivii au licitat sume de bani, din ce in ce mai mici, cum spunea angus. sau nu am fost prea atent la emisiune? :con:
mi-a placut ca nu a comentat nimic despre cei din casa. nu mi-a placut ca a zis la un moment dat ceva de genul "unii din casa au iesit din inima mea", pentru ca dupa cateva minute sa completeze "daca isi vor cere scuze, ii voi ierta". pai ce drac de scuze sa gaseasca aia din casa? nu ar tine nici macar ce a zis Ernest: "eram stresati, tensiunea era prea mare" etc etc etc. daca el ar pune botul la asa ceva, inseamna ca este un luzí£r.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

asta e.....

Mesajde moni_cool » Lun Iun 16, 2003 12:35 pm

ce sa facem.....a plecat si au ramas ceilalti,insa va spun sincer ca mie nu imi mai place.....ati vazut ce plictisitori sunt???fara ernest lipseste viata,,,,,,,,,,,voi ati vrea sa ramana cu deea??????
moni_cool
Junior Member

Re: asta e.....

Mesajde Titina » Lun Iun 16, 2003 2:01 pm

Initial trimis de moni_cool
voi ati vrea sa ramana cu deea??????

Io una nu prea.....decat dak asta ishi doreshte Ernest...k io's de-acord cu tot ce vrea Ernest..... :-X
Titina
Junior Member

hua costel!!!!

Mesajde moni_cool » Mie Iun 18, 2003 11:12 am

ce plictisitoare a devenit casa......................soso si cu andreea mai salveaza situatia....
mama da ce nesimtiti sunt astia de la prima......pe nadira,pe violeta,pe iulia si pe adrian i-au bagat in casa dupa ce au iesit,dar cu ernest cum ramane????ce n-as da sa vad fata izei...i-as da pumni in moaca,nu brichete cum a aruncat costel.....imputita!!!!moaca stramba......isi da mereu cu parerea de parca ar fi ea mare gramada de gunoi......de fapt asa si e,nu?
unde e ERNEST?
pacat,pacat,pacat
moni_cool
Junior Member

Anterior

Înapoi la Antichitati