Big Brother

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Care ai vrea sa castige ?

Alida
6
15%
Andreea
7
17%
Costel
1
2%
Izabela
6
15%
Florin
4
10%
Soso
17
41%

Voturi totale : 41

Mesajde Cheekychick » Dum Apr 13, 2003 4:22 pm

Initial trimis de sly
Cred ca lupta se va purta in 3 adik Mumu, Andreea si Soso...Totusi io il vad pe Mumu castigatorul celor 50.000$ deoarece el e cel mai cool dintre baieti si cel mai haios+ca e un fel de sef !

Nu prea cred ca mai are vreo sansa sa castige din moment ce are 50%sanse sa iasa duminica,nu?
Preferaul meu e Ernest...si al colegilor de casa ca avea cele mai putine voturi ultima data cand m-am uitat.
Cheekychick
Junior Member

Mesajde sly » Dum Apr 13, 2003 5:41 pm

atunci cand am scris despre Mumu nu era nominalizat si asa k mai avea sanse...io inca mai sper k nu va pleca din casa!! mai sunt cateva ore pana cand vom afla decizia dar sper k nu va zbura din casa!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde Titina » Dum Apr 13, 2003 6:07 pm

1.Alida(my favourite)
2.Andreea(e singura care arata mishto)
3.Izabela(imi place ca e mai...putin mai vulgara... :D :D )

Iar dintre boys:
1.Ernest(:-X )
2.poate Soso.....cu toate ca nu e cine shtie ce.
Titina
Junior Member

Mesajde Ayrton » Lun Apr 14, 2003 11:41 am

Eu n-am apucat in week-endul asta sa vad decat vreo 15 min aseara, la sfarsitul eliminarii lui Mumu, cand plangea langa Iantu, si desi imi doream sa plece, acum mi-a parut rau de el.
Totusi, cum puii mei a ajuns penibila aia de Izabela sa se tunda, ca acum chiar ca e printre cele mai urate femei pe care le-am vazut in viata mea?!?
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde monk » Lun Apr 14, 2003 5:44 pm

Din pacate Mumu ne-a parasit :( , io acu cred ca are sanse Andreea sau Izabela ca e naturala
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

vali, 10x.

Mesajde angus » Joi Apr 24, 2003 6:39 pm

mumu shi nadira au ieshit din casa, asha ca au ieshit shi din sondajul de mai sus. ii rog deci pe cei 10 fani ai lui mumu shi pe cei doi care au votat nadira sa se reorienteze shi sa ishi manifeste in continuare preferintzele printre cei ramashi in concurs. de fiecare data cand cineva va ieshi din casa, acesta va ieshi shi din sondaj, lasandu-va sa votatzi iar.
dintre cei 10 negri mititei ramashi momentan, se pare ca in top sunt andreea si soso, cei din urma fiind la egalitate florin, iulia shi costel.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Apr 24, 2003 6:49 pm

Odata ce ai votat in sondaj..nu cred ca tehnic se mai poate sa votezi inca 1 data. Eu am votat cu Mumu...si acum nu mai pot vota.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Mar Apr 29, 2003 3:36 pm

vali, nu potzi face nimic cu maiestria ta in sondajul mai sus pomenit, casa poata shi Moshu sa-shi exprime parerea incodata din nou? ca prima oara a dat-o in bara shi a fost crunt dezamagit de mumu. ori m-ai invatzat de geaba sa refac sondajul?
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Apr 29, 2003 8:06 pm

Nu , nu se paote face nimic. Nu-i nimic...lasa-l asa cum e. Acum eu merg pe mana lui Flo. :)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Dat fiind faptul ca.....

Mesajde Love2Fly » Mar Apr 29, 2003 10:33 pm

Pentru ca viata e de kkt si pentru ca doar Adrian stie asta eu cred ca el va castiga!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde angus » Vin Mai 02, 2003 8:29 am

Love2Fly, incerci sa dezvoltzi putzin ce ai spus mai sus?

iata ca in sondaj s-a detashat soso, intrecand-o pe andreea cu un vot. se pare ca lumea vrea sa cashtige tanarul student la medicina.
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 21, 2003 6:42 pm

anguse , mor de ras ! :p stiu ca esti la institut si ai pierdut , dar iti povestesc eu.

azi se duce izabela la alida si ii zice pe un ton f. ingrijorat : "fata... eu sunt gravida ! " o intreaba alida de cand nu i-a venit ciclu ....si raspunde iza : "pai mi-a venit acum 5 zile...dar cu intarziere ! " . :yD :yD :yD
si tot o tinea pe a ei..ca e gravida...ca ce se face ea....ca i-au crescut tzatzele.....

Costel am impresia ca a primit pedeapsa sa fie clona Alidei 1 zi ...si mor de ras si cu el . Nu stiu de ce...dar in urma cu 1 zi..era suparat....si tot si-o baga si scotea.

Iar Florin a ragait la masa ! :p

Ma gandesc..ca te vei bucura...sa afli aceste informatzii de ultima ora !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Mie Mai 21, 2003 7:29 pm

multzumim pentru tzinerea in corent cu informatzii de ultima ora. deseara tresa ma uit neaparat, imi place ce-mi povesteshti despre izabela.
moshule, nu muriiiii!
angus
Junior Member

Mesajde Beauty_Angel » Joi Mai 22, 2003 9:44 am

Dar voi ati vazut cate prostii fac astia la emisiunea BB 16 ani?
Sex, spectacole, etc.
Izabela si Ernest sunt niste descreierati.:con:
Nu-mi place nici unul din ei...:moon:
Gandeste bine inainte de-a actiona daca nu vrei sa faci greseli
Beauty_Angel
Junior Member

Mesajde angus » Joi Mai 22, 2003 2:07 pm

iata ca ieshi shi violeta din sondaj (avea 3 voturi). n-a fost sa fie! deocamdata, in sondaj conduce detashat soso, cu 9 voturi. pe ultimul loc, cu 1 vot, sunt florin shi costel. moshule, pe costel creca l-ai votat tu. se pare ca eshti singurul lui fan?
angus
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Mai 23, 2003 4:17 pm

Daca o sa merg si eu peste 5 ani la BigBrother, o sa ma sustzinetzi?
Cu cat stau mai mult cu atat e pauza mea mai mare pe forum...;D
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde monk » Vin Mai 23, 2003 7:49 pm

off topic ...... nu ti-ar strica o pauza asa cam de o viatza .....

oricum nu te-as sustine nici daca ai concura singura :p

on topic .... am io impresia sau a cam dat-o in bara ernest cu alida ..... ?

The Wake Up Show™
monk

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Mai 23, 2003 8:40 pm

cine stie...:rolleyes:

daca as concura singura n-ar mai avea rost sa concurez. :)
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde fara acte » Mar Mai 27, 2003 1:12 pm

Eu unul te-as sustine. Nu te cunosc, dar cred ca esti un concurent bun. Hai sa-i ofticam pe raii astia. :cool::)
fara acte
Junior Member

Mesajde angus » Mar Mai 27, 2003 6:10 pm

dupe stat 5 ani pa fundul bistritzei, dupe cum te-ai laudat, creca nu o sa mai corespunzi fizic spre a fi selectata de bebeu...

iata ca zbura shi adrian din sondaj. avu 4 voturi, da' i-au trecut. sincere felicitari pentru rolul lui fredi mercuri!
angus
Junior Member

Mesajde monk » Mar Mai 27, 2003 8:51 pm

si pentru rolul lui Dracula ....... a fost fenomenal

The Wake Up Show™
monk

Mesajde ^Aripioara^ » Mie Mai 28, 2003 4:45 pm

Mie imi place foarte mult Alida, dar asta nu inseamna ca vreau ca ea sa castige.Mie mi-ar placea ca cel care va castiga si va lua banii sa fie Soso.Soso este hazos si dragutz si sexy....chiar daca pare un pic homo!
^Aripioara^
Junior Member

Big Brother

Mesajde BRavO » Mie Mai 28, 2003 9:46 pm

Eu cred ca vor castiga Ernest si Izabela.Dar mie mi-ar placea sa castige Ernest!:o
FiI ATenT cE pRIeteNI itI FacI!
...nU eSTe inTOTdeauNa preCUm creZI tU...
BRavO
Junior Member

Mesajde Tiger Blue » Sâm Mai 31, 2003 7:46 pm

Poti sa crezi ca vor catiga ei, dar nu fi prea sigur..deoarece toti stiu ca numai unul singur va castiga!
Tiger Blue
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Lun Iun 02, 2003 10:08 pm

Cred ca pana la urma castiga Iza !!:p e e singura care e la fel ca in prima zi..e cea mai tare!si nici soso nu e mai prejos imi place si de el..si flo e klumea!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Alida prefacuta!

Mesajde genicon » Joi Iun 05, 2003 7:35 pm

Astazi, in camera secretelor, Alida!!!!!:D Dupa ce, imediat dupa terminarea mini concertului Parazitii zicea ca a primit primul album semnat de baieti, ca nu poate citi nush ce chestii de acolo... blablabla, apare azi in camera secretelor zicand ca e foarte bucuroasa, ca le-au facut o surpriza placuta, ca e bucuroasa iar... ca i-au adus acolo pe PAPARAZZI!!!!!!!!!! Paparazii! A repetat-o. :( Nashpa... poate data viitoare lumea isi mai intra in minti si stie pe cine sa voteze :o
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Re: Alida prefacuta!

Mesajde Titina » Joi Iun 05, 2003 9:09 pm

Initial trimis de genicon
Nashpa... poate data viitoare lumea isi mai intra in minti si stie pe cine sa voteze :o

Lol,se pare ca a aparut inca un motiv ptr care Alida nu mai e preferata mea...la inceput mi-a placut ,dar mi-am dat seama dup-aia ca-i cam proasta...lol
acuma preferatii mei sunt; Andreea shi Ernest.... :) cred ca mai mult Ernest.....
Titina
Junior Member

Mesajde Aldea Alina » Dum Iun 08, 2003 3:50 pm

sti0ti ce ar fi misto? ca noi nu-l vedem pe BB.....sa aiba o voce dinaia de muiere!!!!!!!de sobolan!!!!!!!:D
so go on and scream
scream at me i'm so far away
i won't be broken again
Aldea Alina
Junior Member

Mesajde angus » Mar Iun 10, 2003 8:40 am

iata ca a plecat pa shi ernest, ce stransese cu truda noo voturi in sondajul nostru. momental, pe pozitzie fruntasha se mentzine soso, cu 11 voturi. cine shtie ce surprize ne mai rezerva viitorul apropiat...
angus
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Iun 20, 2003 9:38 pm

In momentul asta, singurul pe care il vad cu banii in mana este Soso.Cred ca in finala va ajunge el si cu Alida.
Izabelei i s-a infundat de data asta. Prosti sunt aia care vor s-o mai tina in casa, dupa tot ce-a facut si ce-a zis saptamana asta, astfel dandu-si arama pe fatza si aratand ca este neam prost si din topor (eu am simtit de la inceput ca asa o sa se intample ); :mad: Deea o sa plece data viitoare; Pe Florin si pe Costel nu-i prea mai vad mult timp.
Alida este singura persoana din casa care n-a fost propusa niciodata pentru eliminare.
Ultimii doi or sa fie Soso si Alida!;)
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Anterior

Înapoi la Antichitati