Andreea vs. Izabela

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Care vreti sa plece din casa BB?

Izabela
20
61%
Andreea
13
39%

Voturi totale : 33

Mesajde gabuba » Mar Iun 24, 2003 10:03 pm

Acum 'priiiiiviiiind' dintr-un alt unghi, daca sudistii erau mai sus decat spunea izabela nu o huiduiau in halul ala, indiferent ce facea. sunt de acord cu cei din casa: sa stea ei (publicul huiduitor) 3 luni jumate in stresul ala, dupa care sa iasa si sa ii huiduie o ceata de nestiutori ce judeca dupa aparente.

Eu zic (,) ca nimeni din casa aia nu ar merita asa ceva, mai ales ca Iza zicea alea pe sistem nervos + ca si-a cerut si scuze inainte sa iasa din casa...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Wild Rose » Mie Iun 25, 2003 6:06 pm

Eu ma bucur ca a iesit Izabela...nu inteleg ce v-ar putea placea la ea... Am incercat sa ii gasesc macar un lucru bun... dar nu am reusit... frumoasa nu e, desteapta nu e, o personalitate placuta nu are....este o taranca!
acum se roaga de aia de la Penthouse, Playboy etc sa o ia si pe ea, sa pozeze si ea goala... sa scoata si ea un ban asa... pacat ca nu o vor aia :lol: :hehe: sa fim seriosi... cre` k nu ar mai cumpara nimeni revista!

A facut mult prea multe greseli in ultimul timp... felul in care s-a comportat cu alida (mi se pare cea mai mare prostie...tinand cont ca ea nu credea ca ALida a votat-o... asa poate ar fi avut o explicatie), comentariu cu sudistii... plus ca nu poate sa retina nici macar 4 versuri...si o injura si pe maica`sa ptr asta!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Iun 25, 2003 10:02 pm

pacat bad girl, pacat.
Pacat ca te opresti in fatza aparentelor si nu esti in stare sa treci de ele.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

he he he he he he

Mesajde moni_cool » Joi Iun 26, 2003 12:17 pm

nici nu stiti cat am asteptat plecarea Izei....ma saturasem sa ii vad moaca aia de vita imputita........bine macar ca au huiduit-o aia in fata casei b.b Ati vazut?
eu m-am uitat si la salut big brother si mi-a placut un mesaj despre ea,suna asa: ATENTIE! RECHIN! TEAPA<ERA IZA<INOTA PE SPATE! .....la emisiune cred ca nu a fost in stare sa zica nici macar o propozitie corect si se balbaia intr-una.....a avut dreptate cineva care a intrebat cat a tras inainte de emisiune.....:) a! si pe deasupra mai avea intentia sa se mute si cu alida dar a sunat mamelu si a certat-o.......saraca,era distrusa....plangea intr-una si se facea ca regreta....Vrajeala.....e doar o prefacuta!!!!
moni_cool
Junior Member

Anterior

Înapoi la Antichitati