Big Brother - Revansa

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Big Brother - Revansa

Mesajde Andreea Pisoi » Vin Iul 25, 2003 9:26 pm

O noua emisiune a intrat in grila d programe a postului d televiziune Prima TV: 'Big Brother - Revansa'. In emisiune vor aparea toti concurentii B.B., vor aparea secvente din emisiune si discutii cu fostii participanti. Primii invitati din aceasta seara au fost ultimii patru finalisti: Soso, Andreea, Florin, Alida. Care a vazut emisiunea, sa-ti lase aici parerea, care nuh, sa se uite maine [sau cand e emisiunea] :)
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Re: Big Brother - Revansa

Mesajde danielao » Sâm Iul 26, 2003 10:50 am

salut e faina emisiunea pacat ca tine asa de putin sa speram ca o sa o prelungeasca:a
danielao
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Iul 27, 2003 3:44 am

Ce mishto!!!!Pacat k nu's acasa k sa pot sa vad emisiunea :cry: :)
Titina
Junior Member

Mesajde eyewitness » Dum Iul 27, 2003 9:53 am

icstino, nu te mai baga in seama cu posturi gen cel de sus ca iei amenda.
eyewitness

Mesajde gabuba » Dum Iul 27, 2003 11:12 am

tuah... GOD! e mishto ideea, mi-era deja dor de BB, doar ca e o situatie orecum penibila... uau marea revansa. le pune 1 intrebare, dupa care ii arata cum pleaca rand pe rand din platou exactprin fatza camerelor :rolleyes: .
iar iubirea romaniei soso, a fost imbracat cu un tricou rosu si niste pantaloni mulati bleo (!!!) stiati ca e festivalul international al gay-lor la Oslo? :con:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

:)

Mesajde Dee-Dee71 » Dum Iul 27, 2003 2:17 pm

Pacat ca e la ora aia,dar imi plac cei 4 finalisti si Dan Fintescu se descurca de minune pe post de moderator.Sper sa mai aud de ei,macar de Soso si Alida,preferatii mei de la inceput pana la sfarsit.
i love you, you pay my rent
Dee-Dee71

Big Brother : REVANSA

Mesajde monk » Mar Aug 05, 2003 6:39 pm

De cateva saptamani am tot vazut seara la ora 19:30 emisiunea care ar trebui sa continue BB ... Bigh Brother : Revansa .

Sunt invitati in fiecare seara concureti BB ...

Ce parereaveti de ideea celor de la Prima ?
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde SiMiCs » Vin Aug 08, 2003 12:03 am

hmm...e o idee buna..eu ma uit aproape in fiecare seara!..numai ma cam enerveaza Dan Fintescu ! :(
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Vin Aug 08, 2003 12:11 am

:D Am avut si eu noroku..si am vazut..emisiunea aia..in care au fost invitati SoSo Alida Andreea si Flo...s`au descurcat destul de bine..si mi se pare o idee destul de cool...cu BB revansha!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde monk » Vin Aug 08, 2003 12:35 am

Aiule mutasi tu subiectu asta din alta parte aici ? ... ca io cand l-am facut pe al meu nu era ... :con:

Oricum e misto ideea ... numa ca dureaza cam putin ...
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde punct » Vin Aug 08, 2003 1:07 pm

aseara au fost invitati andreea, alida si ernest. din motive tehnice insa nu am apucat sa vad toata emisiunea. puneti-ma si pe mine la curent. ernest si andreea formeaza un cuplu sau nu? :confused:
X
punct
Junior Member

Înapoi la Antichitati