Big Brother - Revansa
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Big Brother - Revansa
O noua emisiune a intrat in grila d programe a postului d televiziune Prima TV: 'Big Brother - Revansa'. In emisiune vor aparea toti concurentii B.B., vor aparea secvente din emisiune si discutii cu fostii participanti. Primii invitati din aceasta seara au fost ultimii patru finalisti: Soso, Andreea, Florin, Alida. Care a vazut emisiunea, sa-ti lase aici parerea, care nuh, sa se uite maine [sau cand e emisiunea] 

"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
Re: Big Brother - Revansa
salut e faina emisiunea pacat ca tine asa de putin sa speram ca o sa o prelungeasca:a
- danielao
- Junior Member
tuah... GOD! e mishto ideea, mi-era deja dor de BB, doar ca e o situatie orecum penibila... uau marea revansa. le pune 1 intrebare, dupa care ii arata cum pleaca rand pe rand din platou exactprin fatza camerelor :rolleyes: .
iar iubirea romaniei soso, a fost imbracat cu un tricou rosu si niste pantaloni mulati bleo (!!!) stiati ca e festivalul international al gay-lor la Oslo? :con:
iar iubirea romaniei soso, a fost imbracat cu un tricou rosu si niste pantaloni mulati bleo (!!!) stiati ca e festivalul international al gay-lor la Oslo? :con:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Big Brother : REVANSA
De cateva saptamani am tot vazut seara la ora 19:30 emisiunea care ar trebui sa continue BB ... Bigh Brother : Revansa .
Sunt invitati in fiecare seara concureti BB ...
Ce parereaveti de ideea celor de la Prima ?
Sunt invitati in fiecare seara concureti BB ...
Ce parereaveti de ideea celor de la Prima ?
-
monk - Mesaje: 2747
hmm...e o idee buna..eu ma uit aproape in fiecare seara!..numai ma cam enerveaza Dan Fintescu ! 

Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member

Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
Aiule mutasi tu subiectu asta din alta parte aici ? ... ca io cand l-am facut pe al meu nu era ... :con:
Oricum e misto ideea ... numa ca dureaza cam putin ...
Oricum e misto ideea ... numa ca dureaza cam putin ...
-
monk - Mesaje: 2747
11 mesaje
• Pagina 1 din 1