va plac manelele iubitilor??????
85 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Sou what !? si eu ii urasc pe cei de la Ozone & Akcent.
- la baierame.. in adev.sens al cuv nu se asculta mamica draga manele.... dar la tiganiile alea din cartier unde se lasa cu batai si alte d`alea... probabil.
- la baierame.. in adev.sens al cuv nu se asculta mamica draga manele.... dar la tiganiile alea din cartier unde se lasa cu batai si alte d`alea... probabil.
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
Re: sal
...Initial trimis de rallucca
esti tare esti de a mea imi cum sa nu imi placa si sa nu zica nimeni ca la baierame nu se asculta manele ca mintiti stiti ca nu e adevarat si inca ceva ii urasc pe cei de la animal x
Loooooool!!!..Auzi domnishorico? ...ce vrei sa spui ??..sarmana de tine..nici macar nu stii sa scrii..sa te exprimi...!!...si inca ceva....si baietii de la Animal X te urasc pe tine!:p ...Si te urasc si eu...ca esti manelista!!;B;B;B;B;B jOS CU MANELISTHI!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
SiMiCs, degeaba ii explici tu ca manelele sunt de kkt. Oricum nu te intelege. La IQul ei ce ai vrea sa asculte, muzica straina?
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
Nightmare - Junior Member
Hmm..ai dreptate..ma chinui degeaba sa ii explic...pe limba ei..cat de naspha sunt manelele ...!!..oricum ..Prostii...tot prosti raman! ..so....si imi mentin ..parerea jOS cu manelisthhiiiiii!!!;B;B;B
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
MANEA????? :bleah:
1. Nu e muzika--- poluare fonik ;a
2. Face propaganda subculturii (care, d c sa nu recunoastem, e in plina floare la noi in tzara) :T
3. O asculta numai fraierii si prostii ;S la betie
(proshtii o asculta in general, nu numai in momentele lor de "creatzie")
... si motivele pot continua... ;D
1. Nu e muzika--- poluare fonik ;a
2. Face propaganda subculturii (care, d c sa nu recunoastem, e in plina floare la noi in tzara) :T
3. O asculta numai fraierii si prostii ;S la betie

... si motivele pot continua... ;D
Only pilots know why birds are singing!
- F|y!
- Junior Member
í£í£í£í£....... maneaua ?¿? tot ce pot sa spun e ca...ca.... eu una o iau la fuga cand din boxele vecinului de la 3 duduie "jumatate tu jumatate eu" sau cine stie ce alt "hit" din`asta 

-
Weirda - Junior Member
Manelele sucks,big time

Oofff...vietile noastre...vorba cantecului...sau sa zic mai bine... vorba urletului...caci,numai asa se poate numi tentativa aia nereusita de melodie... ;m
Asa ca, "iubita" ,sper ca ai inteles mesajul... :dir nu suport manelele... :j
Shi pt. ceilalti...nu va faceti griji...candva(peste multi ani)se vor trezi shi manelishtii la realitate...shi se vor da pe alte genuri...pacat ca va fi prea tarziu...viata lor fiind deja pe sfarsite...
Inca mai aveti timp sa va reveniti...asa ca lasati draq

JOS cu manelele!!!
...I've...Become so NUMB...I can`t feel you there...Become so tired...So much more AWARE...
-
A|exandra - Junior Member
pt cei cu mesaje de genu taximetrstii asculta manele..raspuns la singular : daca tactu nu mai are unde sa munceasca, se face taximetrsit ca tu si mata sa nu muriti de foame..nu intelege ca taximetrstii sunt cei mai prosti, intai stai si judeca, ok ? p.s. sa inteleaga cei care au putin creier
- Unregistered
A|exandra, chiar nu stiu ce am facut sa meritam aceasta poluare fonica. In plus, nu stiu ce am facut eu ca sa merit vecini manelisti...
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
Initial trimis de bluemoonshadow
"jumatate tu, jumatate eu" e manea? parca asa se numea si piesa baietilor de la Stigma, care chiar imi era simpatica.
ok, cand aud de alde guta si puradelu' minune o iau si eu la fuga...
pai...da...melodia celor de la stigma imi placea si mie... ;D..dar aici este vorba despre o mleodie a lu` copilu`minune..parca el o canta,nu ?¿? :con:
-
Weirda - Junior Member
...Offffffff ..azi era sa inebunesc...vine sora mea..la mine..si m`a rugat sa ii fac rost..de piesa..lu adrian copilu handicapat- jumatate..tu jumatte draqu (bine..sa nu se inteleaga ..ca sora mea e manelistha..ca asi fi in stare sa o omor...da sunt unele..piese care ii plac!!:( ) .....si ..eu find o sora buna...i`am facut rost de piesa..apoi..normal a vrut sa o asculte...ma credeti sau..dar am plecat afara!..Pacat ca nu pot sa sterg ..maneaua aia nenorocita!:(( ca apoi ..iar ma pune sa fac rost de ea!:(( ...Cine draqu ..au inventat manelele!!!!!!!!!Raspuns: Tigannnniii!!!!!:p
-
SiMiCs - Junior Member
...Off...Nightmare ..ce ghinion!!..
..eu chiar nu inteleg..de ce draqu..peste tot pe unde mergi..auzi manele..sunt unele persoane care urasc manelele (exemplu : eu!!) ...si chiar ma deranjaza..sa merg la un local.. ceva.....si sa aud..cum canta un cretin..Inteleg..gusturile nu se discuta!!..si sunt persoane..care iubesc..poluarea asta fonika!:))..da totusi..ar trebuii sa puna..un gen de muzica..care sa multumeasca pe toata lumea!!
P.S. - Nightmare ..ce rapida esti!!..abia am scris mesaju ..si tu ai raspuns la el!! :kiss: :kiss:

P.S. - Nightmare ..ce rapida esti!!..abia am scris mesaju ..si tu ai raspuns la el!! :kiss: :kiss:
-
SiMiCs - Junior Member
Initial trimis de SiMiCs
...Cine draqu ..au inventat manelele!!!!!!!!!Raspuns: Tigannnniii!!!!!:p
mai copile.....nu vorbi asa cand nu cunosti...
deci in primul rand ni'ica din ceea ce ascultati voi pe strada, sau cel putin majotitatea melodiilor, nu sunt manele. le zic si io tot asa ca sunt roman si asta e. deci a le zice astora manele e ca si cum ai zice adidasi reebok.
lasand asta la o parte nu numai tiganii le fac, intr-adevar majoritatea sunt tigani, dar sa nu uitam deosebit rol jucat de LA, cu al lor Buna seara, in Mall la emisiunea de dimineata a lu Horia Bulenciu.
si nu cei care canta sunt de vina pentru ceea ce se intampla ci impresarii si cei care asculta. pai daca tu ai fii acu impresar de muzica si ai avea o trupa d-asta de manele (sa le zicem in continuare asa) iti dai seama cati bani ai castiga?
in plus sa stii ca tiganii sunt intr-adevar cantareti f. buni si daca ai ocazia sa asculti niste melodii lautaresti d-alea vechi m-ai intelege.
problema mare cu manelele este ca peste tot unde mergi asculti manele. nu cred ca pe strada manelarii sunt deranjati de roace dure sau clasica.
de asemenea cand stai in pace la tine acasa ce rasuna de la vecinu: manele...in conditiile astea nu ramane decat un lucru de facut: invatati sa le ignorati. sau cumparati-va o super statie si daca aveti pile la politie sa nu va dea amenda (la manele nu se da amenda) dati la maxim niste Metallica mai veche "master of pupets " & stuff sau cradlle of filth (astia sunt cah, dar..) -nu bagati linkin park sau d-astea noi ca o sa aveti surpriza sa le placa-
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
animaloo ..ce destept ...esti!!..ar trebui sa candidezi ca dictator..
..si inca ceva...dak se poate fa un rezumat..n`am chef sa citesc :p ..aburelile tale!
) .. a si inca ceva ..Sunt fata!!..so.. ai grija cum vb cu mine!!

-
SiMiCs - Junior Member
rezumat: manele sax, da ma dadeam si io rotund, mai copile de fata ce esti. ma nu ma bag sa ma voteze astia ca dictator ca dup'aia ma impusca vr'un dastept...
esti inca fetita, nu fata....
esti inca fetita, nu fata....
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
Astia care suferiti de pul.... sculate , ce tot aveti cu manelistii !?
Eu cred ca pe sectiunea din forumul asta scriu numai mucosi de 12 -13 care asculta CANDY , Andreea Bulan si o alta latura a bosorogilor VS/ Dolanescu , Carneci etc.
A si mai sunt pletosii adika rockarii pe care eu nu ii sufar iasi` tunde pe toti ...
A si inca ceva !!!, toata stima pentru cei care asculta House
Eu cred ca pe sectiunea din forumul asta scriu numai mucosi de 12 -13 care asculta CANDY , Andreea Bulan si o alta latura a bosorogilor VS/ Dolanescu , Carneci etc.
A si mai sunt pletosii adika rockarii pe care eu nu ii sufar iasi` tunde pe toti ...
- Fişiere ataşate
-
- virus_md_wht[1].gif (3.89 KiB) Vizualizat de 3627 ori
- V1rus
- Junior Member
ba nu vi rusine mai sa va luati de manele. ca iel vaslui rade pe toti pletosii de roacheri. ba pula blega, tu ai ajuns la nivelul la care poti sa-i tunzi numa daca ai foarfeca in nas (sa vad daca te prinzi ce par sa le tunzi).
mai si ma gandesc ca erau momente in care muzica haos nu ma dezgusta ca acu' cand virusii astia isi fac compilatii cu haos si manele...
mai astia de suferim de " pul.... sculate" suntem sanatosi si le avem asa sa ni le sugi tu mai...
:M :M :M
mai si ma gandesc ca erau momente in care muzica haos nu ma dezgusta ca acu' cand virusii astia isi fac compilatii cu haos si manele...
mai astia de suferim de " pul.... sculate" suntem sanatosi si le avem asa sa ni le sugi tu mai...
:M :M :M
-
Initial trimis de V1rus
[B\] A si mai sunt pletosii adika rockarii pe care eu nu ii sufar iasi` tunde pe toti ...[/B]
1. Invata putina gramatica. Ai nevoie.
2. Pacat ca nu esti in stare sa faci diferenta intre poluare fonica si muzica de calitate. Rockul este un gen de muzica bun.
-
Initial trimis de V1rus
Astia care suferiti de pul.... sculate , ce tot aveti cu manelistii !?
Vezi ce esti prost?
Ca mai sunt pe forum si din astia ca tine care asculta manele. Sa te speli pe cap cu ele.
V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
85 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3