Chivu la Roma !!!!

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Chivu la Roma !!!!

Mesajde Aragorn » Vin Iul 11, 2003 4:03 am

In sfarsit s-a transferat si Chivu...dar imi pare rau ca a facut o mutare proasta dupa parerea mea...dar cine stie poate iese bine.

PS: Mutu poate pleaca la Barcelona ...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

!!!

Mesajde Ayrton » Vin Iul 11, 2003 8:17 am

AS Roma a fost suspendata de FIFA prin blocarea tuturor transferurilor sale pana cand clubul din capitala Italiei nu isi va rezolva problemele financiare cu Sporting Cristal, un club din Peru de la care romanii l-au transferat pe Gustavo Vassallo Ferrari. Sud-americanii i-au reclamat pe italieni la FIFA, iar forul mondial a instiintat AS Roma ca pana la rezolvarea litigiului nu va inregistra nici un transfer intern sau international. Pe moment transferul lui Chivu a fost blocat, italienii sperand ca in cateva zile sa poata lamuri situatia. Chivu a sosit ieri la pranz la Bucuresti, dar nu stia nimic despre blocarea transferului sau, informatia fiind publicata aproape de ora 16. (Romania libera)
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde cutuma© » Vin Iul 11, 2003 9:37 am

Era mult mai bine pentru el daca ajungea la Inter....dar ma rog, e totushi Serie A...parafrazand o melodie la moda acum 2 veri: "sa vedem, sa vedem....ce-o sa iasa"
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Aragorn » Mie Iul 16, 2003 10:48 pm

Tinand cont ca va juca cu Samuel in linia centrala, poate e bine pt el, dar oricum experienta car o va acumula ca fi imensa.
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

!

Mesajde Ayrton » Joi Iul 17, 2003 11:47 am

Chivu la prezentarea noilor super-tricouri al Romei, pe care Diadora le prezinta ca pe o noua minune: cica isi modifica culoarea in functie de anumiti parametri, au o structura speciala ce transfera transpiratia in exterior, se usuca de 10 ori mai repede, sunt foarte rezistente si alunecoase, pentru a impiedica tragerile de tricou, etc...
Fişiere ataşate
chivu_rosso.jpg
chivu_rosso.jpg (11 KiB) Vizualizat de 1763 ori
***D I N A M O!!!***
Ayrton

HEHE

Mesajde RAZVAN2002 » Mie Sep 10, 2003 9:33 am

Pacat ca s-a dus la Roma...io vroiam sa vina la Milan sa se indragosteasca de Barabara,fata lu Berlusconi,s-o oftice pe Raicu!!!:)))
POATE-NTR-O ZI O MAMA PLANGE ..
CA BAIATU' EI S-A DUS
TOT ATUNCI UNA CE NASTE RADE C-ARE UNU-N PLUS
YEAH,IN CARTIER VIATZA NU S-A OPRIT..AS PUTEA SA POVESTESC LA NESFARSIT
RAZVAN2002
Junior Member

Mesajde dj_jaxxx » Dum Sep 14, 2003 7:04 pm

Bai baieti ce gol a dat Chivu in meciu de azi cu Brescia. Eu nu inteleg cum daca avem atati jucatori talentati nu ne calificam niciunde.
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

3196

Mesajde baixinho© » Lun Sep 15, 2003 8:34 am

doua poze cu Chivu. prima:
Fişiere ataşate
chivu.jpg
chivu.jpg (49.78 KiB) Vizualizat de 1715 ori
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

3197

Mesajde baixinho© » Lun Sep 15, 2003 8:35 am

a doua (dar nu este din meciul de ieri):
Fişiere ataşate
chivu1.jpg
chivu1.jpg (28.42 KiB) Vizualizat de 1744 ori
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde BloodOnMoral » Mie Sep 17, 2003 7:01 pm

Felicitari intr-adevar pentru un debut fulminant, baietii nostri se descurca de minune in strainatate ! Nu am apucat sa vad golul, am vazut doar repriza a doua, dar am inteles ca a fost unul fenomenal, din 25 de metri ... Interesant este faptul ca Totti l-a lasat pe Cristi sa execute, ceea ce indica o mare doza de respect IMO. Foarte bine, ii doresc numai rezultate bune de acum incolo !
When you die the pain is over
BloodOnMoral
Junior Member

Mesajde Aragorn » Mie Sep 24, 2003 3:36 pm

Prin baietii nostri te referi la Chivu si Mutu, nu?
Ca altii care se descurca nu prea stiu eu...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Înapoi la Antichitati