Peste 10 ani
24 mesaje
• Pagina 1 din 1
Peste 10 ani
Ce credeti voi ca o sa faceti fix peste 10 ani? E o perioada suficient de mare ca sa va lase imaginatiile voastre bogate sa zburde, sa va inchipuiti ce o sa faceti, pe unde o sa fiti, cu cine si de ce, ce servicii o sa aveti, familii, copii, si ce va mai trece prin gand. Cum v-ati dori sa fie, sau ceea ce sigur stiti ca n-o sa vi se intample...
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
Eu peste 10 ani o sa am 33 de ani. Sper in primul rand sa fiu sanatos si sa mai capat putina minte. Sper ca pana atunci sa am o familie . Sper sa am bani..sa nu fiu un coate goale.
Sper ca la 33 de ani sa fi vizitat deja urmatoarele orashe : Rio de Janeiro,San Francisco,Barcelona,Londra si Amsterdam.
Si ma mai gandesc eu !
Dar tu ce itzi doresti angus ? Se obisnuieste ca cel ce deschide un subiect sa isi expuna primul parerea !
Sper ca la 33 de ani sa fi vizitat deja urmatoarele orashe : Rio de Janeiro,San Francisco,Barcelona,Londra si Amsterdam.
Si ma mai gandesc eu !
Dar tu ce itzi doresti angus ? Se obisnuieste ca cel ce deschide un subiect sa isi expuna primul parerea !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
peste 10 ani am sa vorbesc cu mama la telefon si am sa o intreb cand o sa imi trimita ratia de 300 000 pentru saptamana viitoare, ca nu am cu ce bani sa scot prietena la un suc :cry:
- Sopra Tutt1
- Junior Member
daca m-ati fi intrebat acum vreo 18 luni...as fi zis asa: peste 10 ani voi fi descoperit deja mormantul lui Ovidiu,voi fi vizitat toata America de Sud in compania unei mari echipe de arheologi si la momentul respectiv probabil as fi planui o noua expeditie.
acum....peste 10 ani....sper ca voi mai fi inca in viata si sanatoasa si ca am in spate 10 ani superbi!!
in rest.....que sera,sera!
acum....peste 10 ani....sper ca voi mai fi inca in viata si sanatoasa si ca am in spate 10 ani superbi!!
in rest.....que sera,sera!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Hai sa nu mai imi reprosheze moshu' k nu postez pe Generalitatzi.
Eu peste 10 ani voi atinge venerabila varsta de 26 (if God is willing to let me live until then), shi dak am facut eu bine calcului, ar insemna sa fi terminat shi facultatea shi armata astfel incat sa fiu un om LIBER.
Pai sper k pana atunci sa am shi eu un "job" bun shi sa nu fiu nevoit sa ma tarasc ca o iguana de pe-o zi pe alta, sper sa gasesc cea mai <<adeva'>> k sa fiu cu ea <<foreva'>> cum zicea Rimaru' shi sper sa ma imi vina mintea la cap... Ah shi sper ca peste 10 ani sa asist live pe Lia Manoliu la finala Campionatului European dintre Romania shi Olanda...
Eu peste 10 ani voi atinge venerabila varsta de 26 (if God is willing to let me live until then), shi dak am facut eu bine calcului, ar insemna sa fi terminat shi facultatea shi armata astfel incat sa fiu un om LIBER.
Pai sper k pana atunci sa am shi eu un "job" bun shi sa nu fiu nevoit sa ma tarasc ca o iguana de pe-o zi pe alta, sper sa gasesc cea mai <<adeva'>> k sa fiu cu ea <<foreva'>> cum zicea Rimaru' shi sper sa ma imi vina mintea la cap... Ah shi sper ca peste 10 ani sa asist live pe Lia Manoliu la finala Campionatului European dintre Romania shi Olanda...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Peste 10 ani...peste zece ani sper sa ma mindresc ca am vizitat cele mai importante orase din lume( nu asa..de fenta..ca am fugit ilegal din portul constanta si cand am ajuns la Rotterdam m-au gasit pe jumatate sufocat); as vrea sa vad o finala de Campionat Mondial de Fotbal Romania-Brazilia..care sa fie castigata de Romania, sa fiu un bun webdesigner..si sa am mai multi verzisori decat am acum.. 

"Uneori se intampla ce nu vrei" ;e
I am

I am

- djdiu
- Junior Member
Mai ,decret ! Peste 10 ani nu vei putea asista la finala cupei mondiale ! Peste 10 ani e campionat european ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Peste 10 ani cand voi avea 29 ani (19+10.....mda 29!:D) sper sa fiu shi eu la casa mea shi sa mearga lucrurile relativ bine.Shi daca tot se vorbeste de fotbal pai atunci sa fii vazut shi eu un Lazio-Roma de la VIP-uri...
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Hmmm, peste 10ani ce voi face? Cam greu sa ghicesti.
Dar stiu ce as vrea sa mi se intample. Sper ca voi avea cei doi copii care mi-i doresc. Si-apoi ....ce-o vrea d-zeu.
Dar stiu ce as vrea sa mi se intample. Sper ca voi avea cei doi copii care mi-i doresc. Si-apoi ....ce-o vrea d-zeu.
O mare durere sa iubesti, o mare nenorocire sa scapi de aceasta durere.
Nu exista secrete pe care timpul sa nu le dezvaluie.
Nu exista secrete pe care timpul sa nu le dezvaluie.
- dirklady
- Junior Member
Peste 10 ani o sa imi aintesc ca acu 10 ani am scris pe un subiect cu ce voi face peste 10 ani pe un forum unde postam acum 10 ani ... care este el ...
-
monk - Mesaje: 2747
Ei, prieteni,dar ce-s zece ani?...
Cu ajutorul lui Dumnezeu voi avea 34 de ani (te-am luat Moshule!), voi avea o casuta poate, doi copii (sper un baiat si o fata), un sot pe care-l voi iubi la fel de mult ca acum (desi inca nu-mi este sot), voi fi colindat cateva locusoare din tara pe care imi dores sa le colind si pe care pana acum nu le-am colindat, voi avea publicata cel putin o carticica cu creatii proprii, voi avea un serviciu care sa ma satisfaca din punct de vedere sufletesc si material, voi fi facut cel putin un act de caritate. voi fi ramas aceeasi iubitoare de oameni de muzica, de fanclub si voi fi avand acelasi suflet hippie pe care-l voi simti si mai hippie in acelasi White Horse din Costinesti alaturi de prietenii mei....
va urma
river
Cu ajutorul lui Dumnezeu voi avea 34 de ani (te-am luat Moshule!), voi avea o casuta poate, doi copii (sper un baiat si o fata), un sot pe care-l voi iubi la fel de mult ca acum (desi inca nu-mi este sot), voi fi colindat cateva locusoare din tara pe care imi dores sa le colind si pe care pana acum nu le-am colindat, voi avea publicata cel putin o carticica cu creatii proprii, voi avea un serviciu care sa ma satisfaca din punct de vedere sufletesc si material, voi fi facut cel putin un act de caritate. voi fi ramas aceeasi iubitoare de oameni de muzica, de fanclub si voi fi avand acelasi suflet hippie pe care-l voi simti si mai hippie in acelasi White Horse din Costinesti alaturi de prietenii mei....
va urma
river

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
riverflow nu mai luat cu nimic. postul meu este de anul trecut..de cand aveam 23 de ani. ai uitat ca suntem nascuti in aceiasi luna a aceluiasi an ?
-
mda... cred ca nu m-am uitat la data la care ai scris tu mesajul
)
Oricum,raman la ideea ca ce-s dom'le 10 ani? Ca mai acu' o zi parca eram in generala si-mi inchipuiam anii de faculta undeva haaaaaat departe. Si uite ca au trecut prin mine (nu pe langa) asa repede, ca o respiratie...

Oricum,raman la ideea ca ce-s dom'le 10 ani? Ca mai acu' o zi parca eram in generala si-mi inchipuiam anii de faculta undeva haaaaaat departe. Si uite ca au trecut prin mine (nu pe langa) asa repede, ca o respiratie...
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
-
river - Junior Member
Peste 10 ani .. o sa am aproape 30 ... sper sa am meseria la care visez , si sa fiu multumita de ce sunt .. sper sa am un bebel sau poate doi ... sa fiu la casa mea .. deja sunt ... dar sper sa fie o casa care sa stiu ca e a noastra si sper sa fiu fericita , asa cum sunt si acum .
Ceva exact ... o sa ma gandesc nostalgica la intalnirea de 10 ani cu cei de la liceu ... voi fi vazut deja mare parte din orasele
importante ale Frantei .. si ceva insulitze de pe langa statele unite .. cam atat e sigur ...
Ceva exact ... o sa ma gandesc nostalgica la intalnirea de 10 ani cu cei de la liceu ... voi fi vazut deja mare parte din orasele
importante ale Frantei .. si ceva insulitze de pe langa statele unite .. cam atat e sigur ...
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
peste 10 ani o sa joc in cele mai cotate filme de haliud, si o sa inhatz oscarul pt cel mai bun actor intr-un rol principal, iar coloana sonora o sa contina ideile mele , o sa fie cantata de aguilera si o sa castige de asemenea un oscar.
eu voi fi unul dintre cei mai bogati actori din lume, si de atatea fitze nici nu o sa mai stiu pe ce forum mi-am petrecut 2 ani din viata.
eu voi fi unul dintre cei mai bogati actori din lume, si de atatea fitze nici nu o sa mai stiu pe ce forum mi-am petrecut 2 ani din viata.

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
peste 10 ani
peste 10 ani vreau sa fiu fericit. sa am un job bun. sa am prietenii langa mine. probabil sa fiu casatori. sa am un copil decativa anishori si stiu eu .. toate bune 

-
OLiX - Junior Member
Peste 10 ani sper sa fiu o femeie cu picioarele pe pamant(nu cu capul in nori ca acum..:p),sa fiu implinita profesional,sa fi calatorit mult si peste tot unde imi doresc,macar sa fi vazut cateva capitale europene si nu numai,sa fi ajuns in India intr`o calatorie(pe care o visez de mult timp..),sa am pe Mr. Right langa mine,sa lucrez in domeniul turismului(visul meu..),sa am si un bebe pe care sa-l iubesc mult mult(asta se intelege!),banii nu sunt neaparat o prioritate,cat sa am bani sa calatoresc..si o casuta draguta cu gradina, cu catei si alte animalutze ....etc.:p
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Grea intrebare, insa daca ma gandesc ce as fi raspuns acum 10 ani si, uitandu-ma in oglinda, vad ca vreo 90% din ce mi-am dorit a devenit realitate, pot sa sper ca in 2013 voi fi o femeie cu o cariera deja bine pusa pe picioare, cu ceva banutzi in cont, cu o casutza la curte cu gradina, cu un viitor sotz, actual prieten, iubitor si de incredere si cu un zgamboi pentru care sa-mi inving profunda lene de a ma trezi inainte de ora 10.
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
-
Salma - Mesaje: 774
HMz...peste 10 ani...sper sa fi terminat facultatea, sa fi vizitat toata europa, sa ma o slujba superba care imi da voie sa calatoresc peste tot in lume.Sa ma fi indragostit, stiu ca suna nush asa d kkt. dar asta vreau sa ma indragostesc, ca pana acum nimeni nu ma putut face sa il love 

l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
24 mesaje
• Pagina 1 din 1