bah io zic ca manelistii & co nu merita osteneala sa vb despre ei oricum sunt si vor fi mereu some loosers....in frunte cu "liderii" lor
bitangu minunat. nu-stiu -care salam.............
si oricum majoritatea romanialor asculta manele..........si multi neagaa acest lucru si aia is si mai tampiti
oricum.........manelele is bune atunci cand esti beat ca daca le asculti poti sa borasti(io n-am incercat)
de ce nu se face un canal special de manele ???
35 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Era intr-un timp pe Acasa ''Chef de chef'',o emisiune numai cu manele,dar a interzis-o c.n.a.-ul.asta e...Dar,daca vrei sa-l vezi pe Vali Vijeliosu',zis shi Villi Vallo[LOL],Adrian Copilu' mAgnific,sau ..pe Gutza Realoded,uita-te dupa 11 noaptea pe Etno tv....unde se difuzezaza numai muzica din folclorul romanesc.:o
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
- cat_
- Junior Member
Initial trimis de Unregistered
ba desteptilor liviu guta si carmen serban sunt dati cu cele 2 melodii ziua pt ca alea nu sunt manele
Da, asa e! Cum de nu am realizat pana acum? Sunt de fapt sonete... o muzica clasica ce poseda reale inclinatii catre opereta! Verdi ar fi invidios! Multumesc k mi-ai deschis ochii! In ce ingratitudine si ignoranta am trait pana acum! :bleah:
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
-

Sweet-one - Junior Member
Ca oamenilor nu le plac manelele...
De asta nu prea o sa se dechida un canal cu manele. In plus ca poate nici nu ar fi legal asa ceva. Nu stiu ce lumea are cu manelistii astia. Daca niste arabi in Romania incepeau sa isi faca muzica lor shi s-o bage la tv, nu cred ca ar fi zis nimeni nimica. Asta se cheama prejudecata, dar asta e, noi(romanii) inca nu am advansat mintal, mai avem de asteptata inca cateva secole.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-

Aurolacul - Junior Member
Tara noastra e deja f.prost cotata. Prea prost k noi sa mai sustinem si manelele drept stil muzical de calitatea kre trebuie promovat. Si cred k s-ar protesta la muzica arabeasca!
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
-

Sweet-one - Junior Member
35 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2