Cel mai...
28 mesaje
• Pagina 1 din 1
Cel mai...
M-am gandit sa incep un nou subiect.... Asadar: care a fost cea mai mare realizare a voastra pana acum? Si daca tot suntem la subiectul asta, care a fost cel mai mare insucces pe care l-ati avut? Ce regretati cel mai mult?
I woke up this morning, the sunshine was shining / I put on my happy face / I'm living, I'm able, I'm breathing, I'm grateful / Woke up and realized this world's not so bad after all / looked at it through a child's eyes, and I saw these beautiful / Things that you never think about/
-
jane doe - Junior Member
Re: Cel mai...
:con: ... o sa te anuntz cand o sa am unaInitial trimis de jane doe
care a fost cea mai mare realizare a voastra pana acum?

n-am reusit sa agatz o gagica in statia de metrou Eroilor... acum 3-4 ani.Initial trimis de jane doe
care a fost cel mai mare insucces pe care l-ati avut?
n-am avut parinti miliardari.Initial trimis de jane doe
Ce regretati cel mai mult?
- Sopra Tutt1
- Junior Member
bulangiule, deci nu glumesti! tot pe droguri esti? ce mai prizezi? poate mai faci schimb de doze cu seringa din cand in cand
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
Cea mai mare realizare: 5 coshuri consecutive de 3 puncte
Cel mai mare insucces: barmanitza de la barul de linga mine
Cel mai mare regret: fosta

Cel mai mare insucces: barmanitza de la barul de linga mine
Cel mai mare regret: fosta

Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
cea mai mare realizare : am descoperit heroina pura si mi-am cumparat o seringa noua!
cel mai mare insucces:si pana in ziua de azi imi rod unghiile.
cel mai mare regret:ca n-are sopra parinti miliardari.
cel mai mare insucces:si pana in ziua de azi imi rod unghiile.
cel mai mare regret:ca n-are sopra parinti miliardari.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Initial trimis de Aliosha
Cel mai mult regret ca mi-am pierdut logodnica.
mda...dupa ce era sa lesin in fata calculatorului zici ca glumesti?unii oameni sunt batrani si nu stau bine cu inima...:p
-
Superba Oana - Junior Member
Cea mai mare realizare: functia de administrator pe fanclub
Cel mai mare insucces: am ratat in ultima secunda coshul victoriei intr-un meci decisiv pt. calificarea in play-off....cu Milwaukee Bucks. (asta e la kterinca. sa nu credetzi ca am jucat vreodata in NBA :p )
Cel mai mare regret: nu am regrete !
PS : subiectu asta...suna a intrebari de oracol..d'ala cum au fetitzele in clasa a VII a . sau , ma rog , cum aveau pe vremea mea. ca acum fetitzele de a VII a ....fac mumu . :p
Cel mai mare insucces: am ratat in ultima secunda coshul victoriei intr-un meci decisiv pt. calificarea in play-off....cu Milwaukee Bucks. (asta e la kterinca. sa nu credetzi ca am jucat vreodata in NBA :p )
Cel mai mare regret: nu am regrete !
PS : subiectu asta...suna a intrebari de oracol..d'ala cum au fetitzele in clasa a VII a . sau , ma rog , cum aveau pe vremea mea. ca acum fetitzele de a VII a ....fac mumu . :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
Mosh, vorba lui VD, fa ca o liposuctziune shi mai slabeshte-ma

-
cutuma© - Mesaje: 3047
Mihai si Alin...penalizare 24 de flotari intr-o mana .
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
soldat, comentezi? Dupa ce ca sergent OM s-a gandit ca nu totzi dispunem de dotare superioara ca, citez "p**a ta de neam prost", sa putem sa ne executam pedeapsa in alta forma, te trezeshti sa comentezi....
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Cea mai mare realizare: Am pus capac la aruncarea ce urma sa devina a 6a tritza consecutiva a lui Nicholas_alex
Cel mai mare insucces: Mi-a pus capac imediat, si m-a inlocuit antrenorul
Cel mai mare regret: Ca n-am mai intrat pe teren:p
Acum, serios vorbind:
Realizare: Participarea la festivalul international de teatru de la... Arad!
Insucces: Nu am stiut sa pastrez relatia cu fata ce probabil era "iubirea vietii mele"
regret: Ca nu voi juca niciodata in NBA (si asta e pe bune!)

Cel mai mare insucces: Mi-a pus capac imediat, si m-a inlocuit antrenorul
Cel mai mare regret: Ca n-am mai intrat pe teren:p
Acum, serios vorbind:
Realizare: Participarea la festivalul international de teatru de la... Arad!
Insucces: Nu am stiut sa pastrez relatia cu fata ce probabil era "iubirea vietii mele"
regret: Ca nu voi juca niciodata in NBA (si asta e pe bune!)
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
realizare: am descoperit "viata" si sunt ceea ce sunt
insunces: nu imi vine nimic in minte acum ce ar putea sa imi dovedeasca ca am avut si asa ceva.
regret: sunt genul de om, ce nu regreta nimic. daca am gresit cu ceva candva, asta este, indreptam alta data. totul este posibil
K-gula.
insunces: nu imi vine nimic in minte acum ce ar putea sa imi dovedeasca ca am avut si asa ceva.
regret: sunt genul de om, ce nu regreta nimic. daca am gresit cu ceva candva, asta este, indreptam alta data. totul este posibil
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
realizari
Cea mai mare realizare a mea a fost ca am intrat la facultate si ca m-am angajat.
Cel mai mult regret ca nu am stiut sa actionez cum trebuie in viata in anumite momente in care m-am lasat purtata de sentimente si nu am gandit cu capul. Acum imi pare rau, dar nu pot sa indrept lucrurile.
Cel mai mult regret ca nu am stiut sa actionez cum trebuie in viata in anumite momente in care m-am lasat purtata de sentimente si nu am gandit cu capul. Acum imi pare rau, dar nu pot sa indrept lucrurile.
Aminteste-ti de trecut,
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
-
Cristina - Junior Member
2207
Initial trimis de Salma
Ce-si mai poate dori un om?
niste bani, acolo. daca nu sa-i intorci cu cupa de la excavator, macar de-o ciorba. parerea mea!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Realizare: un loc in societate la care nu ma asteptam si nici nu am visat vreodata si un bebe pe care mi-l doream foarte mult:)
Insucces: hmm,pina acum nu am avut nimic la care sa fi visat si sa nu-l fi obtinut:D
Regret:faptul ca sint departe de prietenii mei si nu prea ii vad.
Insucces: hmm,pina acum nu am avut nimic la care sa fi visat si sa nu-l fi obtinut:D
Regret:faptul ca sint departe de prietenii mei si nu prea ii vad.
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
- ROBAKITA
- Junior Member
Cea mai mare realizare a mea e ca am ajuns in Italia .
Cel mai mare insucces e ca nu am reusit la facultatea de limbi straine.
Cel mai mare regret .............nu am un regret. Ciao
Cel mai mare insucces e ca nu am reusit la facultatea de limbi straine.
Cel mai mare regret .............nu am un regret. Ciao
O mare durere sa iubesti, o mare nenorocire sa scapi de aceasta durere.
Nu exista secrete pe care timpul sa nu le dezvaluie.
Nu exista secrete pe care timpul sa nu le dezvaluie.
- dirklady
- Junior Member
Cea mai mare realizare ... sunt langa omul la care am visat mereu
Insucces ... n-am intrat la facultate
regret ... regret viatza pe care am avut-o , ce am facut , ce s-a intamplat .. dar daca nimic nu se intampla ... mai eram aici ? Ma indoiesc , asa ca ... nu (trebuie sa )regret nimic .
Insucces ... n-am intrat la facultate
regret ... regret viatza pe care am avut-o , ce am facut , ce s-a intamplat .. dar daca nimic nu se intampla ... mai eram aici ? Ma indoiesc , asa ca ... nu (trebuie sa )regret nimic .
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Am realizat tot ce mi-am propus.
Ce n-am realizat inca nu este o irealizare, ci o realizare in curs de realizare.
Regrets- I’ve had a few, but then again, too few to mention...
Ce n-am realizat inca nu este o irealizare, ci o realizare in curs de realizare.
Regrets- I’ve had a few, but then again, too few to mention...
-
bad bad Annie - Junior Member
28 mesaje
• Pagina 1 din 1