cele mai frumoase cadouri care le-am primit vreodata au fost de la parinti si de la prietenul meu.
spre exemplu craciunul asta am primit de la tata un laptop fain... m-a luat prin surprindere cand l-am vazut cu ditam-ai cutia...... plus ca spre mirarea mea a avut rabdare sa il si inveleasca sa-ipuna fundite.... eram obisuita sa-mi de-a cadouri neimpachetate... ca sa nu mai zic ca-n anumiti ani ma lua cu el sa-mi aleg ce-mi place.....
pana si mos nicolae a venit anul asta la mine chiar daca am inceput sa-mi mai pun ghetele la usa de acum 7-8 ani....

mi-a adus un pui de Golden Retriever superb ... acum am 2 rottweileri si un golden in casa.... e super misto ... casa plina... nu ma mai tem ca-mi intra hotii in casa acum....
cel mai nasol cadou pe care l-am primit a fost un inel din tinichea de la nasa mea care mi-a ramas blocat pe deget si a trebuit sa-l taie tata cu nush ce unealta ca am crezut ca mor....
iar cel mai nasol cadou de craciun care l-am facut a fost acum 10 ani cand i-am facut lui mama o felicitare manuala.... in clas aI la lucru manual.... si aucma dupa atatia ani tin mintwe fatza care a facut-o .... de atunci in fiecare an ii cumpar parfumuri, cosmetice si bijuterii.
:kiss: