Vinul De Casa !!!!

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Vinul De Casa !!!!

Mesajde Ovy71 » Joi Ian 15, 2004 9:16 pm

Ce as mai bea un vin de casa romanesc...Ah ,ce mi-e dor de Romania . Aici sunt vinuri romanesti dar ca acasa nu este nici unde . De unde sunt? Din Ardeal ...cetatea muntilor ...acolo unde s-a nascut prima civilizatie ... LA MULTI ANI LA TOTI ROMANII DE PRETUTINDENI SI ANUL ASTA SA VA ADUCA NUMAI FERICIRE SI SANATATE !!!!

Am un wallpaper pt. voi sa va incalziti pe langa un vin romanesc
Fişiere ataşate
4_1024768.jpg
4_1024768.jpg (91.69 KiB) Vizualizat de 507 ori
Ovy71
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Ian 16, 2004 10:04 am

draga ovi, am cateva nelamuriri...

care este scopul acestui thread? ca nu pricep si pace.

si doi: de ce nu dai wallpaper cu bunaciuni de barbatzi albashtrii ca am o gramada de vin de casa acasa (ce mijto suna, vin de casa acasa, asa mai vii de-acasa).
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde piskeshu » Vin Ian 16, 2004 10:18 am

Deci, d-shora din imagine fiind ardeleanca din Karlsrue, ea contine in tatze vin de casa din Ardeal, care cand o mulge pe ea Ovi curge vinu asta bun si-i aduce aminte de casa lui. In rest vinu de casa e bun ca ie ieftin shi e bun shi uneori poate fi shi albastru daca te uiti la el prin sticla colorata in al;bastru.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde gaga » Vin Ian 16, 2004 11:10 am

Ovy71, serios vorbind, daca nu aflam scopul threadului pana (sa zicem) maine, il mut pe aberatzii.
gaga

Mesajde Ovy71 » Sâm Ian 17, 2004 6:42 pm

...eh,am bagat poza aia numai asa . Dar la drept vorbind ,aia era pentru baietii care intra aici in subiect. Na ,lasa, alta-data nu mai bag poze...Poate ca bag prea multe sau poate ca suna prea complicat. Iar despre vinuri, aia-i o placere sa gusti un vin de casa..din Romania. Am observat ca-s cam luat peste picior aici prin forum ,poate ca de aia ca am adaugat unde ma aflu acum..
Ovy71
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Ian 19, 2004 10:26 am

nu mah omule, nu poza e baiul or else, nu se specifica scopul acestui subiect, ce naiba e greu de inteles, de aia nici nu se posteaza pe el... deci care e scopul?
gaga

Înapoi la Antichitati