90cp Ha hee heeeeee. Deci au copiat motorul de la o mashina de taiat iarba din vest, lau pus intro cutie de cibrite cu roti shi se cheama dacia :cry: Ok sa zicem ca nu arata asha rau....ce se intimpla cu pasagerii cind Daciuta zboara de pe drum intrunul din plopii frumoshi a lui ceaushescu.
Adica in portbagaj vine cu o matura shi faraj pentru a curata praful? 5000-6000 mii e intradevar scump pt o casca de morturar cu faruri.
Ce parere aveti de noua Dacia 2004?
34 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
pt Dacia nu e rea deloc , motorasul cam anemic la marimea ei dar merge asa de deplasat de la A la B. Sper totusi sa iasa ca in pozele de mai sus (primele, in care seamana cu VW Bora) pt ca , chair arata modern, mai ales interiorul e foarte resuit si la 5700 euro, nici nu trebuie sa te astepti la prea multe dotari, e clar ca e cheala, dar tot ar cam printre cele mai ieftine masini de pe piatza
-
Dany_S - Junior Member
dany: cel mai mic motorul VW Golf5 are 70 cai. Deci cei 90 ai daciei, cica nu se mai chiama x90 ci l90, or sa fie de ajuns.
intr0adevarul modelul de 5700 o sa fie un fel de lighean cu motor, dotarile fiind undeva aproape de 0.
din cate am inteles pozele is chiar reale...sau cel putin aproape de realitate.
intr0adevarul modelul de 5700 o sa fie un fel de lighean cu motor, dotarile fiind undeva aproape de 0.
din cate am inteles pozele is chiar reale...sau cel putin aproape de realitate.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
34 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2