Ce vedete nu suportati si DE CE?

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 28, 2002 7:19 pm

Nu ,Mirela....Mirecea si Oreste nu mai sunt la Antena 1.....din decembrie anu trecut parca !
Au facut ei tot felul de glume....pe tema ca nu mai au serviciu...au dat anunturi prin ziare la rubricile de decese...ca Nopatea tarziu cu Mircea Badea a murit...condoleantze..etc.
Au aparut in Tv Mania(pe coperta)..pe post de gunoieri....si alte asemenea faze.

Mie,imi placea emisiunea lor...Noaptea tarziu ! Ma uitam cu placere cateodata..cand aveau invitatzi cunoscutzi !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Joi Mar 28, 2002 7:53 pm

Pun pariu ca nu ratai niciodata partea a doua..
??
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde SatyR » Lun Dec 30, 2002 12:23 am

-Mihaela radulescu.....super enervatna,super increzuta,se crede super femeie cand defapt e super naspa ,cel putin la fatza nu-mi place nici de frica,la corp e bine n-am ce zice..

-Dan Negru...asta cred ca ma enerveaza din cauza fetzei ,are freza aia anii '12 si deasta cred ca mi-e asa antipatic,ala nu o fi vazut si el ca suntem in '02,altra freza chiar n-a gasit?

-Andreea Marin...alta tipa care mi se pare super increzuta/plina de ea...super prefacuta...falsa modestie.

-Andrei Gheorghe...asta pur si simplu ma streseaza,o fi el destept dar prea sufera.

-.....cred ca mai sunt :)))))
SatyR
Junior Member

Mesajde digital divide » Lun Mar 31, 2003 4:59 am

Virgil Iantu - daca era cat de cat suportabil pe vremea cu miliardul, de cand cu Big Brother (ca sa nu mai vorbim de promo-urile pentru emisiunile proprii) se crede buricul Pamantului.

Radu Negru, Mircea Radu, ala cu ploaia de stele si toti ceilalti ca ei (inclusiv majoritatea prezentatorilor de sport) - prea multi muschi si gel de par si prea putin creier.

Andreea Marin - culmea narcisismului !!!

doua proaste care fac "Trezirea la realitate" in week-end la Realitatea TV - nu arata cine stie ce dar se cred perfectiunea intruchipata desi sunt super-inculte si semi-analfabete (nu stiu de ce nu le mai da o data afara).

Daniel@ - lupu-si schimba parul dar naravul ...; vrea sa dea impresia ca s-a "cumintit" ? ... incitant, nu ... ? (bleah)

Brenciu si Raduleasca - din instinct; nici nu mai stiu bine de ce, ca nu i-am mai vazut de un car de ani :P
digital divide
Junior Member

Mesajde stefan » Lun Mar 31, 2003 4:36 pm

lol pai hai sa ma leg si io de Grupul "Voua" (sorry, angus), ca sa fie si o parere contra. Bah, astia erau chiar penali, nu tin minte sa fi ras vreodata la vreo emisiune de-a lor. In afara de faptul ca au mai toti fete de cretini si asta e amuzant, nu cred ca am reusit sa discern vreo replica, vreun orice amuzant in "tabletele" lor. Oricum cred ca nu-i mai tine minte nimeni, emisiunea lor dura suficient de putin ca sa nu ai timp sa te enervezi prea tare. Nu erau nici vulgari ca "Vacanta Mare", dar nici funny.

Dar baietii se pare ca-s si pilosi, ii distribuie astia pe la Teatrul National prin piese... Frati, long live nepotism.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mar Apr 01, 2003 11:07 pm

Andrea Raicu ...nu shiu de ce da nu imi place shi Andrea Marin pe care n-am putut sa o inghit niciodata.E atat de falsa shi de prefacuta incat uneori nu reuseste sa o ascunda.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

vedete

Mesajde Cristina » Lun Apr 14, 2003 2:28 pm

Pai in primul rad Jojo care ma irita doar cand o vad. A stricat formatia Divertis prin aparitia ei. apoi Mircea Radu de la Antena 1 precum si Mihaela Tatu.
Aminteste-ti de trecut,
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
Cristina
Junior Member

Mesajde punct » Sâm Mai 03, 2003 10:44 pm

andreea raicu- ce pot sa spun? e prostutza rau.habar nu are sa lege doua cuvinte.face tot felul de greseli .va puteti convinge urmarind "salut big brother" la 11:30 pm pe primaTv. un exemplu :vorbeste cu un ascultator pe care il intreaba" ce faci? te uiti la noi?" la care tot ea raspunde , razand" bineinteles ca te uiti la noi, daca ne-ai sunat hihi":D sau ii mai scapa niste "cuvanturi" in loc de cuvinte;a... si multe altele. nu stiu cum a ajuns sa prezinte emisiunea asta, dar merita sa fie urmarita, te poti amuza copios:j
X
punct
Junior Member

Mesajde cubu » Dum Mai 04, 2003 9:15 pm

Ma scot din sarite: Andreea Marin (mai ales cand face "boticu'" ala), Mihaela Tatu si Cosmin Cernat...
indescifrabil
cubu

Mesajde usualflow » Joi Aug 14, 2003 7:40 am

Pe mine ma calca pe nervi Cristina Cabel de la B1 TV. :(
Tipa mi se pare o femeie foarte frumoasa si, avand in vedere mai multe chestii , printre care si felul in care se descurca "pe sticla", aveam intr-o vreme o parere foarte buna despre ea; imi era foarte simpatica.....

Mda...bine-spus...aveam....imi era....
...asta pana ce am cunoscut-o personal. ;P mi-a dat peste cap toate parerile bune, toata simpatia mea s-a transformat brusc si de-odata intr-o mare parere de rau :( si asta datorita felului in care s-a comportat tipa. Pe cat e de dulce la TV, pe-atat e de acra in realitate.... Si nu a fost doar o faza de moment, ca initial asa am zis si eu... o fi avand niste probleme femeia... Da' nu, asa e ea de obicei. :( Execrabil! nici o firmitura de bun-simt....nici o intentie nobila....doar un mare maldar de egoism feroce... :sperm:

Pacat....

Once again, lucrurile nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi.
am zis. :rolleyes:
usualflow
Junior Member

Mesajde BloodOnMoral » Joi Aug 14, 2003 9:19 am

Sunt mult prea multe :D Ma tem sa nu fie prea mare postul.

Enumar doar cateva :

1. Mihaela Radulescu - mai ales de cand parul ei e minunat in doua cuvinte si gramatica i-a ramas neschimbata ;

2. Mihaela Tatu (o sa creada lumea ca am ceva cu numele asta) - pentru simplul fapt ca se talentzeshte ca la ea Acasa ;

3. Dumitru Dragomir - daca il mai vad o data la TV sparg ecranul ; si asa m-am saturat de TV-ul actual ;)
When you die the pain is over
BloodOnMoral
Junior Member

Mesajde cubu » Vin Aug 15, 2003 8:10 pm

Madalina Fasole - vorbeste mult si degeaba...
Carmen Serban - urasc megalomanii in general...
indescifrabil
cubu

Mesajde gabuba » Vin Aug 15, 2003 9:31 pm

e kkt.. ce-oti avea toti cu mihaela tatu nu stiu. mie imi e pur si simplu indiferenta, avand in vedere ca nimeresc pe acasa odata la 2 luni.

nu il pot suferii pe dan fintescu. vedeta mai enervanta ca aia, nu s-o inventat de cand ma stiu. hai ca dimineata sunt prea adormit ca sa realizez ce zice, da seara la revensa imi vine borasc.
stiti el e funny, si freaca kktu acolo de imi vine sa sparg tvul. plus ca vorbeste repede ca se ne dem ce dictie are el. e obositor.

virgil iantu era mult mai bun acum 3 ani la inceputurile vrei sa fii miliardar. acum are niste glume de tot kktu si e jenant.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Sydney » Vin Aug 15, 2003 10:22 pm

Cea mai ofticanta "vedeta"....hmmm...simplu....Catalin Reta...asta...Botezatu
Motivu...pizda masi...ma oftica pe mine...
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

Mesajde Ilinca_ » Joi Aug 21, 2003 7:05 pm

pe langa cea care ma enerveaza pe mine raduleasca e superinteligenta :yD....
asa, chiti cepraga iz za stiupidast hiuman biing alaiv... era proasta si la mtvselect. de ce? pai erau tot felu de faze in care se vedea clar ca nu stie nimic despre cei pe care ii intervieva... la gresea numele si asa mai departe...am vazut-o si la cerb, la preselectie, si tot spunea (de cel putin 3 ori) "ma aflu langa mine impreuna cu....";i...
si pe deasupra se crede si f frumoasa... mie nu-mi place deloc

i hate her X-( X-(
have fun, drink milk!
Ilinca_
Junior Member

Mesajde clumsy » Joi Aug 21, 2003 10:30 pm

in primul rand nu pot sa o suport pe Andreea Balan pentru e prea fitoasa si copie pe oricine.
in al doilea rand nu pot sa o suport pe Antoneasca pentru ca ........... nu o suport
in al treilea rind nu pot sa o suport pe Raduleasca, ea crede ca e cea mai curajoasa, cea mai desteapta... mai pe scurt e prea laudaroasa.
clumsy
Junior Member

Mesajde SCORPY » Joi Sep 04, 2003 10:12 am

In primul rand nu o suport pe Andreea Marin. O fi ea frumoasa, dar este o prefacuta fara pereche. Shi o mare mincinoasa!

In al doilea rand, ....ma mai gandesc pe cine nu suport shi promit c-am sa revin shi am sa va spun shi voua!
SCORPY
Junior Member

Mesajde mihaitzu » Vin Sep 05, 2003 11:25 pm

Nu o suport pe AndreEA.

Nu il suport pe Mircea Radu.

Nu o suport pe Andreea Marin.

Gata
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.

Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
mihaitzu
Junior Member

Mesajde Anna|s » Sâm Sep 06, 2003 8:43 pm

Eu nu ii suport pe aia penibili! Si in categoria asta intra atat de multi... un exemplu relevant ar fi CAIN. nu stiu de unde a rasarit, dar mai bine ramanea acolo unde era...
passons!
aucun art ne peut egaler la vie!
Anna|s
Junior Member

Mesajde Alia_ » Joi Sep 11, 2003 12:10 am

Mai fiecare are piticul lui in legatura cu cate o vedeta(pt ca toti care apar la TV sunt vedete la noi in tzara). In general cele mai idioate personaje sunt politicieniiiiiiiii pt ca ei nu fac altceva decat sa zambeasca si sa vb gura fara ei.
Vedete preferate nu am ca nu prea imi plac oamenii care apar la tv ca au fitze in capsor...dar parca cei mai aiurea sunt carcotasi.
Mi-am spus parerea asa ca akum va las.
Alia_
Junior Member

Mesajde Sydney » Joi Sep 11, 2003 3:37 am

Ai dreptate cu politicienii.....sunt ci mai de cacat kare apar la TV.Si cea mai de cacat treaba si idiotenie pe fata a fost cand Nastase a declarat k sta intr-un apartament cu 3 kamere cu chirie...sa nu iti sara dracii?
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

Mesajde Abaddon » Dum Sep 14, 2003 11:13 pm

Io nu spurot useri de pe FanClub in rest pe toata lumea :))
Noma Flactis Xombuxer
Abaddon
Junior Member

Mesajde Dany_S » Mie Apr 28, 2004 8:25 am

din Ro

- Mihaela Radulescu - o naspeta care se crede superioara si e cu nasul pe sus care nu numai ca n-o duce mintea dar e si urata

-Andreea Marin - arata bine dar numai cand deschidea gura la porcaria de "surprize, surprize" imi venea sa arunc televizorul de la balcon

-Comentatorul de Formula1 (nu mai stiu cum il cheama) care era de-a dreptul pe langa, un dobitoc care numai F1 nu trebuia sa comenteze

-Cele 2 de la fosta formatie Andre, niste fetite uratele care se cred mari femei, pline de fitze

de aici:

o urasc cu toate fiinta mea pe Barbara Walters cu tot cu emisiunea ei 20/20. Este o imbecila, si desi nu o suportam nici inainte, de cand a facut reportajul ala cu Romania (e chestie de acum vreun an) in care normal ca am avut o imagine de tot KKT-ul, mi se face greata numai cand o vad sau ii aud numele
Dany_S
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Apr 28, 2004 9:15 am

Dany_S scrie:Comentatorul de Formula1 (nu mai stiu cum il cheama)

celebrul Michi Alexandrescu. si te rog ca de acum inainte sa nu ii mai uiti numele, da? :D
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Dany_S » Mie Apr 28, 2004 9:22 am

o sa incerc sa nu-l uit, la cat de "celebru" e :hehe:

PS:mersi, stiu de regula asta cu citatul dar am uitat complet
Dany_S
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Apr 28, 2004 9:24 am

intra pe forumul de formula 1 si vezi ca are acolo un thread dedicat.

ps: editeaza-ti postul si sterge "citatul" meu, ca nu ai voie sa dai quote la precedentul post. dar mai repede, ca daca te vad calaii, iti taie capul.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde diana_bo2002 » Mie Apr 28, 2004 9:45 am

Dar de Dan Negru ati uitat?
Si subscriu si eu la Andreea Marin, care e o mare prefacuta!
"Imi este calauza oricine-i mai nebun decat mine."
diana_bo2002
Junior Member

Anterior

Înapoi la Antichitati