nato

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

nato

Mesajde tre » Joi Noi 21, 2002 5:34 pm

care e anti-extindere pe-aici?
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Merlucius » Joi Noi 21, 2002 9:08 pm

...si daca e, sa lase si un nr. de telefon si eventual adresa

LOL

PS: macar te-ar fi interesat parerea fata de aderarea tarii nostre - extinderea NATO in sine e putin cam volens-nolens :sperm:
excedet
Merlucius
Junior Member

Mesajde tre » Sâm Noi 23, 2002 3:06 am

daca te-ai exprima si mai clar tare bine-ar fi.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Merlucius » Dum Noi 24, 2002 10:15 am

Initial trimis de tre cool
daca te-ai exprima si mai clar tare bine-ar fi.

OK, o fac din respect ptr. ceilalti useri care sunt poate curiosi si chiar citesc "subiectul" propus de catre tine.

Deci in primul rand intrebarea este pusa sau mai bine zis "aruncata" pe forum fara sa dezvolti putin: ce anume te-ar interesa din extindere - aderarea noastra sau strict extinderea Aliantei ? Asta, pentru ca ai propus subiectul acesta in timpul importantului eveniment... Apoi, tonul pe care ai intrebat este cam nelalocul lui; puteai sa formulezi cam asa: "ce parere aveti despre extinderea NATO?" ori "ce ziceti, va convine ori nu aderarea Romaniei la NATO?" ; adik pari un fost securist care "elimina" eventualii opozanti, daca ma-ntelegi
:p

Acum sper sa fie mai clar ce trebuia deja sa fie mai clar:D
excedet
Merlucius
Junior Member

Am intrat in NATO...vom zbura...:)

Mesajde Love2Fly » Lun Noi 25, 2002 12:46 am

Romania, he said, "brings moral clarity to our NATO alliance.... You know the difference between good and evil because you have seen evil's face.

"Here in December of 1989, you broke the silence of your capitvity. From that balcony, the dictator heard your voices, faltered and fled.

"The world has suffered enough from fanatics who seek to impose their will through fear and murder," Bush said. "The NATO alliance and the civilized world are confronting the new enemies of freedom and we will prevail.

"The people of Romania understand that aggressive dictators cannot be appeased or ignored. They must always be opposed."

But just such an "aggressive dictator" rules Iraq, Bush said, referring to Saddam.

"By his search for terrible weapons, by his ties to terror groups, by his development of prohibited ballistic missiles, the dictator of Iraq threatens the security of every free nation, including the free nations of Europe," Bush said.

"NATO membership will make Romania more secure and Romania will add to the strength of the NATO alliance as we face unprecedented dangers," he said.

Bush, speaking behind three walls of rain-smeared bulletproof glass, said he observed a rainbow emerging from cloudy skies just before he began speaking. "God is smiling on us today," he said.

The U.S. president, who declared a war against terrorism after the September 11 attacks on America, warned that "our alliance of freedom is being tested again by new and terrible dangers."

"Like the Nazis and communists before them, the terrorists seek to end lives and control all lives," Bush said. "And like the Nazis and communists before them, they will be opposed by free nations, and the terrorists will be defeated."

sursa: http://www.cnn.com
concluzionand: eu sunt tare bucuros ca am intrat in NATO pentru ca sper ca de acum inainte sa fim mai bine priviti in "afara" si in al doilea rand si cel mai important e ca Romania va cumpara in sfarsit avioane performante ca (F16 ,Grippen , etc) iar eu sunt direct interesat deoarece in 3-4 ani voi zbura pe ele:)
si puse toate la cap: Hai sa recunoastem oameni buni....ca nu putem fi impotriva NATO caci cu ei..."nu te ploua":)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde J'adore » Lun Noi 25, 2002 1:05 am

Si eu sunt fericita ca am intrat in Nato, macar acum daca ne ataca cineva suntem "sprijiniti", dar mai e o chestie, nu o luati in nume de rau, va rog, Daca America decide sa intre in razboi cu Iraq, cine credeti ca o sa fie "trambulina" lor....noi, romanii...Romania, americanii o sa vina si o sa foloseasca bazele noastre militare sa atace Iraqul, eu ma intreb ce se va intampla daca romania o sa fie atacata de Iraq la urma?!:con:
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde KickAss » Lun Noi 25, 2002 8:07 am

Initial trimis de Jaded
Romania, americanii o sa vina si o sa foloseasca bazele noastre militare sa atace Iraqul, eu ma intreb ce se va intampla daca romania o sa fie atacata de Iraq la urma?!:con:

Somn usor puiul mamii!
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Re: Am intrat in NATO...vom zbura...:)

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Noi 25, 2002 8:54 am

Initial trimis de Love2Fly
..bla,bla... si in al doilea rand si cel mai important e ca Romania va cumpara in sfarsit avioane performante ca (F16 ,Grippen , etc) iar eu sunt direct interesat deoarece in 3-4 ani voi zbura pe ele:)
si puse toate la cap: Hai sa recunoastem oameni buni....ca nu putem fi impotriva NATO caci cu ei..."nu te ploua":)

Hahaha....pai pina acum de ce nu am cumparat mah?? Nu ne dadeau voi rushii?..:) Ai idee cit costa un F16??? Crezi ca acum cind sintem in NATO, avem reducere la ele? Parca vad scris:

"Now on SALE, F16 Falcon, only $14,9 Million"

Hai sa stringem noi astia de pe forum bani, sa cumpere Romania macar un F16, sa zboare Love2Fly cu el...ca de, "Azi un leu, maine o sa faca pui", sau cum dracu era zicala aia...
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde MiG29 » Lun Noi 25, 2002 10:25 am

Hai sa imi dau shi io cu parerea.am in trat in NATO.Shi ce daca?Dak singuru folos de pe urma aliantzei e fapru k putem sa luam avioane la mana a doua la pretz de avioane noi atunci inseamna k am luat tzeapa.Da poporu roman are o istorie lunga de luat tzepe...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Noi 25, 2002 11:11 am

Auzi..da de ce dracu´ ai mai zice NATO??? Ca nu mai este numai in North Atlantic, a trecut de mult peste Mediterana...a ajuns acum pina la Marea Baltica! Mai bine iar zice NAMEBATO!

Da bine ca a fost Bush la noi simbata...a stat 4 ore!!! "Viata de om", ar zice maica-mea! A primit si Steaua! Dar a avut destul timp sa ne garanteze ca America ne sta in spate in caz ca ne ataca cineva. NATO si Bush..acum sintem salvati! Nu o sa ne mai atace Rusia niciodata..*lol*

Eu am o teorie: Bush cauta acum sprijin pentru al ataca pe Sadam de la noi (statele astea noi), ca Germania si Franta ai da cu flitu´!!
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Lol....greseala

Mesajde Love2Fly » Mar Noi 26, 2002 10:36 pm

Bai...n-am zis avioane mai ieftine numai ca ni se vor acorda imprumuturi din partea USA pt a achizitiona aparatura militara, implicit avioane.:) So...avioanele sunt imprumutate!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde thesoulline » Sâm Mai 01, 2004 2:18 am

no, no, ce treaba! Adica acum pot sa dorm linistit! Bine ca mi-ati spus, mai! S-a spus destul de clar ca vom fi folositi, cred, despre avantaje, sa mai vorbim, ca pana acum s-a vandut tot ce putea sa se vanda bine, si armata a intrat cu doi metri in normele NATO, adica a dat la o parte ce era deja depasit ! De avioane noi si bune, n-ai sa vezi, scoala noastra de aviatie avea unul dintre cele mai bune aparate de scoala din lume, am vazut ca de Coanda, Vlaicu & ceilalti s-a mai scris ceva, dar despre jafurile legalizate (incepe cu flota, romane !) nu prea am vazut. DAca vreti, va caut din publicatiile mai vechi, sau intrati pe pagini de presa online si verificati, mai cititi si pe langa pozele din ziare, ca merita. Iar trupele noastre brave lupta in primele randuri si la Iraq, si la Bosnia, si mai mergem. DAca s-a schimbat Constitutia, poate schimbam si o vorba din Africa, sau pe unde mai e nevoie de trupe nat(i)o-nale, grija mare !!
thesoulline
Junior Member

Înapoi la Antichitati