Daniel vs. Virginia

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Pe cine doriti afara din casa?

Daniel
7
88%
Virginia
1
13%

Voturi totale : 8

Daniel vs. Virginia

Mesajde gabuba » Joi Mai 20, 2004 3:08 pm

deja ma-ntreb daca mai are vreun sens sa mai fac sondaje , pentru ca vor raspunde aceiasi trei oameni :)
in fine, propusii is astia doi. eu vreau sa iasa daniel ca-i ratat rau , n-are nimic de aratat... prost e, barman e, prea linistit e, prefacut e. virginia ar mai fi singura care ne-ar mai tzine sa ne uitam la tv, ca in rest toti oamenii de actiune au fost dati afara ramanand spuma... si ce spuma. out daniel!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Necko » Joi Mai 20, 2004 3:36 pm

Ca sa echilibrez situatia, am propus-o pe Virginia. Mie personal nu-mi displace Daniel.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde A|exandra » Joi Mai 20, 2004 10:59 pm

Shi eu ca sa dezechilibrez situatia *p l-am votat pe Daniel...ori cu el in casa...ori fara el...tot dracu` ala e...
...sau cel putin asa era situatia cand ma mai uitam la BB...s-a mai schimbat ceva intre timp? :con:
...I've...Become so NUMB...I can`t feel you there...Become so tired...So much more AWARE...
A|exandra
Junior Member

Mesajde 7vies » Joi Mai 20, 2004 11:20 pm

daniel va ramine mereu ala care a facut sex in casa...si atit...
asa ca l-am votat...
7vies
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Mai 21, 2004 9:15 pm

daniel nu e bun de nimic, si nu pot sa zic cum ca as avea o slabiciune pentru cei care echilibreaza situatiile pentru ca din cauza lor au iesit toti oamenii care mai animau situatia... acum show-ul e un mare bullshit.
- Toţi in păr!
gabuba

Daniel = 5 min. de sex

Mesajde Izabela » Sâm Mai 22, 2004 6:54 pm

Daniel, omul care a facut 5 minute de sex in casa BB si astfel a batut recordul la acest capitol se gandea ca el nu mai trebuie sa faca nimic pentru a ramane in casa. Ce credea el? Ca si-a facut un mare capital electoral cu asta si poa sa stea linistit. AFARA CU EL

In schimb Virginia nu-mi displace.S-o mai tinem!
Izabela
Junior Member

Mesajde Necko » Sâm Mai 22, 2004 6:58 pm

Izabela? cine esti tu?
ce legatura e intre tine si Iza BB1 ?
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde Izabela » Sâm Mai 22, 2004 9:11 pm

Avem acelasi caracter.Uneori mai si injur (pe unii baietii ii sperie pe altii ii atrage).
Oricum nici eu nu ma omor dupa bucuresteni
Izabela
Junior Member

No more Soso,please!

Mesajde Izabela » Dum Mai 23, 2004 1:33 am

Sper ca publicul s-a invatat minte de data trecuta si ii va scoate afara pe blenoragici intai.

AFARA CU SOSOLOII!
Izabela
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Mai 23, 2004 9:56 am

izabeauo, sunt de acord cu tine, dar uita-te cine a ramas in casa. pur si simplu nu mai ai motivatie sa te uiti.
sa analizam putin:
virginia - s-a imprietenit cu alea, nu mai promite nimic
monica - da, e frumoasa si lucida dar nu face/zice niciodata nimic interesant
raluca - frumusica si atat.
geo - simpatic si de show dar MULT prea calculat
ciprian - e atat de jalnic
daniel - l-ati auzind vorbind in ultimele 3 saptamani? ah, in somn parca a scos un scancet, da nu bag mana-n foc.
iustin - asta cred ca e cam singurul care-si merita locul in casa, e simpatic, inteligent, uneori e antipatic pt ca exagereaza, dar nu ma deranjeaza chiar daca uneori nu e capabil sa-si ceara scuza avand un orgoliu inutil. el merita banii, mai ales ca locuiesti intr-o casa de chirpici din dragasani, macar face o familie fericita si isi cumpara la naiba un tv...
- Toţi in păr!
gabuba

No more soso,not again!

Mesajde Izabela » Dum Mai 23, 2004 2:06 pm

Uite vezi,Gabuba,iarasi cazi si tu si altii in sentimentalizme ca anul trecut cu soso:mai ales ca locuieste intr-o casa de chirpici din dragasani, macar face o familie fericita si isi cumpara la naiba un tv...
Ce-ar fi ca anul viitor sa bagam in casa BB 12 insi care trebuiau sa se prezinte la Surprize-Surprize (unde trebuia sa li se dea,sa li se tot dea)
Si noi sa ne uitam la ei cum zac in asteptarea unor bani(unii pentru operatii,altii cu perfuzia in gat,altii cu te miri ce...)
Noi ce-am mai vedea?
Nu asta-i scopul showului
Izabela
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Mai 23, 2004 4:18 pm

eu am zis ca mi se rupe de tot ceilalti, dar ca dintre cei prezenti as prefera sa castige iustin sau virginia. iustin ma motiveaza SI pentru ca e sarac. daca mai era evelina in casa ea as fi vrut sa castige pentru ca am crezut f mult in persoana ei.
cam asta e.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Izabela » Dum Mai 23, 2004 5:07 pm

bine puiule,acuma du-te si fati lectiile!
Si nu uita sa votezi diseara pe banii parintilor!
Izabela
Junior Member

Mesajde angus » Mie Mai 26, 2004 9:50 am

deshi faptul e deja consumat, mi-am exprimat shi eu parerea: intre cei doi, ash fi preferat sa mai ramana Virginia o vreme in casa. remarcabil faptul ca a ieshit la cea mai mica diferenta procentuala posibila (Virginia 50,1%, Daniel 49,9%).
Necko, la varsta ta chiar nu m-ash fi asteptat sa echilibrezi situatia :). intrucat nu cunosc pe nimeni care sa-l prefere pe Daniel Virginiei, m-ash bucura sa-mi impartasheshti motivatzia ta. apropos, am vazut emisiunea in care alaturi de Ernest au fost invitatzi un prieten de-al Virginiei shi un prieten de-al lui Daniel :)
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Mai 26, 2004 10:29 am

angus? vaz bine?! uau! ce fashi bre? da, a ramas jegul ala de om in casa. bleah, in ultimele zile am si uitat sa ma mai uit la big brother de interesant ce e :D
izabelo, daca nu poti sa fii offtopic taci, ca se lasa cu avertismente/banuri.
- Toţi in păr!
gabuba

Înapoi la Antichitati