Virginia pe drumul spre victorie?

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Virginia pe drumul spre victorie?

Mesajde Izabela » Sâm Mai 22, 2004 7:09 pm

La inceputul showului se spunea ca Evelina e echivalentul Izabelei, dupa aia ca Andreea dar acuma ne dam seama ca de fapt Virginia.Atat prin numarul de nominalizari (care vor mai fi) , cat si prin unele sclipiri (desi Iza avea mai multe) reuseste sa se asemene cu aceasta.Iar daca ne gandim ca Izabela ar fi putut sa castige showul daca-si punea mana la gura ,Virginia nerepetand greseala ar putea lua premiul.
Izabela
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Mai 23, 2004 11:11 am

iza n-ar fi castigat oricum, era prea controversata. virginia n-o sa castige, o sa iasa mai devreme sau mai tarziu pentru ca nu o doresc cei de la prima tv.
in plus, e mare diferenta dintre ele... mult prea mare... n-au nimic in comun, au poate doar zona din care provin, in rest... nimic!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Izabela » Dum Mai 23, 2004 12:46 pm

Cand am spus echivalentul m-am referit la sarea si piperul din casa.Asta nu inseamna ca trebuie sa semene leit cele doua.Iar o diferenta prea mare nu prea cred ca este.Cateva clase de papusareala nu inseamna mare lucru.
Virginia e singura din casa aia care mai spune lucrurilor pe nume ,ceilalti sunt prea ocupati de imaginea lor.
Dar de ce tot timpul fetele trebuie sa fie cele care fac showul?
Daca baietii astia ar avea initiativa in ei...
...ce show ar fi
Izabela
Junior Member

Mesajde Izabela » Mie Mai 26, 2004 9:45 pm

stie cineva cum sa inchida threadul asta?:a devenit al dracului de aerean
Virginia is history by now!
Izabela
Junior Member

Înapoi la Antichitati