Comentariile invitatilor de la Salut ! Big Brother

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Comentariile invitatilor de la Salut ! Big Brother

Mesajde monk » Vin Mai 09, 2003 9:16 am

Am fost nevoit sa fac topicul asta pentru ca ieri au fost invitati doi "culti" ai Romaniei (Vizante si cu inca un ochelarist)

Ce m-a enervat cel mai tare e ca ei au zis ca in casa sunt oameni de nivel f f jos si ca ar fi trebuit sa aduca oameni si din clase mai sociale mai ridicate .... vezi doamne sa se asculte Bethoven in casa

Ochelaristul a mai zis si pentru as sustine pozitia ca numai oameni din clasele joase si pot lua o vacanta de 4 luni , iar oamenii "buni" nu s-au inscris pentru ca au ceva de facut .....

Comentariul meu : Hai sictir !
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde angus » Mar Mai 13, 2003 11:59 am

draga monk, in primul rand intaia oara tziu mortzis casa te felicit pentru zelul shi initziativa de care dai dovada pe acest forum, deschizand subiecte unul dupa altul, ceea ce nu-i rau deloc, mai ales cand diverse chestii te nevoiesc sa deschizi threaduri, ca shi acesta, dupa cum zici in mesajul tau anterior shi de deasupra.

emisiunea cu pricina am vazut-o shi mi-a placut maxim. categorisirea pe care ai facut-o invitatzilor ca fiind doi "cultzi" ai Romaniei mi se pare cel putzin ciudata. invitatzii au fost marius florea vizante, actor la teatrul natzional, shi adrian titieni, actor, pe care il putem vedea zilnic in serialul "in familie" unde interpreteaza rolul mihai. mi-a placut foarte tare de amandoi, i-au ridicat incontinuu mingi la plasa andreei, pe care ea nu le-a preluat deloc. probabil ca spune numai ce este bine instruita in prealabil shi nu are voie sa discute anumite teme. cred ca saracutza a plecat plangand de acolo de nervi. deh, big brazar i-a trebuit, big brazar a avut!

vizante s-a aratat interesat de aflarea criteriilor de selectare a persoanelor din casa, (subiect despre care andreea a refuzat sa vorbeasca!), punand punctul pe i shi spunand ca dupa parerea lui nivelul discutziilor din casa este foarte jos, ceea ce se poate constata cu ushurintza shi nu trebuie sa fii cine shtie ce cult ca sa vezi asta. faza cu beethoven a bagat-o andreea, probabil ca pentru ea a nu fi la nivelul de jos inseamna beethoven. desigur, este posibil ca discutziile celor din casa sa fie pe mai multe teme, dar in mod intentzionat sa nu se transmita decat cele despre sex, ashea o fi formatul emisiunii. poate ca daca se transmitea vreo discutzie in care ar fi vorbit shi ei despre muzica, filme, actori, profesori, viitor, dumnezeu, etc., ar fi fost considerata neinteresanta.

iar m-am distrat copios cand cu comentariile la faza in care ernest shi izabela se pipaiau in mod dizgratzios pe ici pe colo, prin locurile esentziale. andreea era incantata cum este de regula de toate tampeniile care se fac in casa, iar titieni a intrebat-o daca shi ei i se intampla ashea ceva, daca tot i se par lucruri absolut normale. luata prin surprindere, andreea a zis ca nu, dar ea ishi inchipuie ca ashea decurg lucrurile in tabere. pe faza, adrian a intrebat-o daca ea ashea face cand e in tabara. cica...nu prea se duce in tabere! funny invitatzi, nu prea am vazut ashea invitatzi interesantzi ca ei.

iar o faza funny, vizante shi-a exprimat nemultzumirea referitor la faptul ca nu este in casa nici un "personaj cu discurs", la care andreea a sarit ca arsa ca ea il poate contrazice. vizante, bucuros, de abia ashtepta sa fie contrazis, ceea ce a shi rugat-o sa faca, dar ea a replicat ca "te contrazic" shi a considerat subiectul inchis. tare emisiune. saraca andreea.

ca-mi adusei aminte, citind postul lui riverflow de pe un subiect paralel, ca in aceeashi emisiune nefasta pentru andreea, a primit un telefon in direct de la o tanti care o dojenea sincer shi cu naduf in glas pentru anti-propaganda pe care i-a facut-o violetei, spunand ca antipatia personala pe care andreea o are fatza de vio n-ar trebui expusa pe sticla...

monk, poate ne spui doo vorbe despre versace.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde angus » Joi Mai 29, 2003 9:52 am

aseara au fost invitatzi adrian, violeta shi nadira. uimitor cat s-a schimbat adrian, acuma cand se simte apreciat de catre organizatori, este mult mai dezinvolt, vorbeshte mai mult, glumeshte. in casa era mult mai retzinut, probabil ca se simtzea putzin in umbra celorlaltzi.

comentariile invitatziilor mi s-au parut mult mai realiste shi mai pertinente, totzi fiind cunoscatori din interior ai fenomenului bb, fatza de oricare altzi invitatzi (la care se vede de multe ori ca s-au uitat prea putzin sau mai deloc la emisiune).
angus
Junior Member

Parazitii

Mesajde genicon » Joi Iun 05, 2003 10:53 am

Ei, si iata ca inevitabilul s-a intamplat - aseara au fost invitati baietii de la Parazitii. Mie cel putin, mi s-au parut super. Au facut bazaiala, au zis pe fatza ca nu stiu mai nimic de BB (nici cum ii chema pe concurenti nu stiau), au zis totusi ca le place Ernest (bravo!) :D si discutia lor a fost preponderent sexuala. De ce nu e f*tai la BB? :)
Mi-a placut mult de ei cand i-au luat Andreei desfasuratorul cu intrebari cu tot, punand-o sa-si arate adevaratul talent de moderatoare (imediat ce i-au luat desfasuratorul a reusit sa zica o cacofonie):D
Totusi, cel mai mult si mai mult mi-a placut momentul de final, cand Cheloo a intrebat-o pe Andreea: "Sti care e diferenta intre Big Brother si Andrei Gheorghe?" Si raspunsul a fost ceva de genul: "BB este privit de vreo 4 luni de o tzara intreaga, in timp ce Andrei Gheorghe a fost privit 6 luni de niste mu*sti, *&^%$ si $%^$%^"... Misto!!!:o
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde b0mber » Joi Iun 05, 2003 10:57 am

adevaru e ca organizatorii lui big brother trebuia sa stie la ce sa se astepte cand i-au invitat pe parazitii la emisiune....:) si mie mi-au placut,nu au avut nici un fel de jena,parca erau la ei acasa...oricum,cred ca s-au lecuit aia de la prima in ceea ce-i priveste pe parazitii..
I slice nerds and melt icebergs in the north pole
You soft so, really awful, i rock the grand flow
b0mber
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Iun 05, 2003 11:50 am

da super misto baieti. nu stiu cat la suta din tineretu romaniei este reprezentat de parazitii da clar ca putem dormi linistiti. tara are un viitor asigurat . e chiar o mandrie sa te poti lua de-o femeie cand esti in gasca. tot inainte parazitii tara e mandra de voi...

ps ma intreb de ce n-a fost si k-gula la nivelu parazitilor? o fi fost fro chestie de bun simt pe care n-o sesizai io?
eyewitness

Mesajde angus » Mar Iun 10, 2003 8:45 am

aseara au fost invitate cristina tzopescu shi actritza cristina stamate, care au facut nishte comentarii absolut pertinente shi de bun simtz. cristina tzopescu este fana soso shi mi-a placut cum l-a sustzinut.
angus
Junior Member

Mesajde monk » Vin Iun 13, 2003 6:09 pm

mare iti e gradina ta doamne :D
aseara la Radu Moraru alias Nasu' au fost invitati producatorii BB Un preot si maestruuuuuuuuuuuulllllll Pruteanu !!!!! nu suciectul << Pro sau contra "Big Brother" >>

Bineinteles ca pruteanu si cu preotul (niste bosorogi cu idei preconcepute - iarta-ma Doamne :D ) erau impotriva .....

V-as scrie ce parere a avut Peuteanu ,dar va puteti da seama ce a debitat (+ ca imi e lene sa scriu)
Cel mai tare a fost preotul care la sfarsit a zis ca BB e conceput de Diavol si ca asa isi vand oamenii sufletele.

PS : Ernest era in direct dar din alta camare (cred ca ar fi sarit sa ii ia la bataie pe preot si pe Pruteanu daca mai statea mult :D )
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde punct » Mie Iun 25, 2003 1:52 pm

aseara au fost invitate cristina stamate, tipa aia ce avea emisiune cu varul sandel pe acasa si ...izabela. cele doua invitate au fost foarte intelegatoare cu iza, care se caieste de ceea ce a facut. mi-a placut mult momentul in care a sunat mama alidei la bb si i-a facut morala . pe tot parcursul iza nu isi gasea cuvintele pentru a vorbi cu invitatele andreei raicu. rar a mai folosit si altceva in afara de "deci" si "nu imi gasesc cuvintele cum sa va explic". acum alida a devenit pentru ea cea mai iubitoare, cea mai dreapta, cea mai...
in fine, ma tot intreb cum iza se poate suporta pe ea insasi :con:
X
punct
Junior Member

Aliasii erau de fapt cei adevarati

Mesajde Izabela » Vin Mai 28, 2004 9:46 am

Aseara a fost o emisiune super la Salut BB.Prima dupa o serie lunga de emisiuni gen:"hai sa dam o privire-n casa ca noi n-avem ce zice aici".Nu ma mir ca n-a mai postat nimeni aici de la iesirea Izabelei.
Au fost invitati doi baieti: un prieten de-al lui Daniel si unul de-al lui Ciprian(si binenteles omniprezentul Ernesto) .Astia doi au facut tot showul.
Erau plini de umor.Era super daca-i baga pe ei in casa in locul celor doi.
Pentru prima data Ernest a parut ca nu are ce sa zica.
Statea acolo intre cei doi ca un perete despartitor in cazul in care cei doi s-ar fi luat la bataie.
Andreea Raicu a fost si ea mai relaxata ca de obicei ,mai tot timpul radea,iar cu unul din invitati,care era mai macho in bunul sens al cuvantului,flirta clar,pe cand pe celalalt,care era mai prostanac,il juca'ntre picioare(avea si unele replici deplasate tipu) .Pe cand despre Ernest...publicitate.
Izabela
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Mai 29, 2004 7:49 am

raica e cam stresata ca nu cumva sa adoarma in timpul emisiunii, d-aia is rare ocaziile in care e relaxata.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde ElMundo » Dum Mai 30, 2004 5:21 pm

Chestia cu invitatii e ca toata lumea are dreptul la opinie, indiferent daca spun bine sau nu, e parerea lor si trebuie respectata pana la un moment dat, cand incep sa abereze. Raica e proasta, e cam enervanta...singurul ei atu e ca arata bine si asta te face sa mai treci cu vederea peste prostia ei :)), stiti cum e, imaginea conteaza mult.
Cat despre BB2, no comment, s-a discutat mult pe tema asta. Cred doar ca e un show destul de atractiv, cu destule parti bune si in care traiesti o adevarata experienta de viata si un test de adaptare, relatii cu oamenii, integrare si de comportament.
In the middle of everlasting darkness...
ElMundo
Junior Member

Mesajde Izabela » Lun Mai 31, 2004 2:04 pm

ElMundo,Raica nu e proasta.Daca vrei doua exemple de femei proaste:Corina Danila de pe acasa si Madalina Manole.Ce-ai vrea acuma,sa rezolve probleme de analiza matematica cu invitatii?
Izabela
Junior Member

Mesajde ElMundo » Joi Iun 03, 2004 10:46 am

Poate tu o privesti altfel, dar eu asa o vad. Na, acum nimeni nu e perfect.
In the middle of everlasting darkness...
ElMundo
Junior Member

Înapoi la Antichitati