Care dintre ei sa fie castigatorul?

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

care dintre ei vreti sa castige?

George
4
15%
Virginia
2
7%
Monica
5
19%
Ciprian
2
7%
Iustin
7
26%
Fily
0
Niciun vot
Daniel
1
4%
Evelina
2
7%
Andreea
0
Niciun vot
Aly
2
7%
Raluca
2
7%

Voturi totale : 27

Mesajde angus » Mie Mai 26, 2004 9:15 am

cu multa nostalgie intru prima data in acest sezon pe forumul BB2 pe care cu multa abnegatie alta data (BB1) l-am moderat. mult mai interesanti mi se par concurentii de acum fata de cei din prima serie. cu toate astea, nu mi-a fost deloc clar multa vreme cine ar putea sa fie castigatorul. mi s-a limpezit misterul abia de curand, cu putzin inainte de iesirea virginiei din casa, si iata ca votul meu s-a dus astazi catre Justin. are o sclipire.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Mai 26, 2004 10:40 am

Izabela scrie:Draga mea Neckro,apropo de complexati,de ce aproape toti bucurestenii de pe acest forum se feresc sa-si scrie la rubrica "Loc:" orasul si scriu tot soiul de aberatii gen always here

si ca sa imi demonstrez mie ca intr-adevar chiar nu am cu cine sa discut, iti spun ca cea cu "always here" e din alt oras, nu din Bucuresti.
dar in fine, cat o sa continuam sa ne punem etichete vom fi ceea ce meritam.
adicatelea bucurestenii niste antipaticii, ardelenii niste prosti, moldovenii niste taran iar oltenii niste barfitori. :M

angus, nu stiu ce sa zic. in prima serie era vorba de o mica romanie, aia erau exact romani, astia sunt mai deosebiti.
singurii care mi s-au parut demni sa ia premiul asta au fost:
1. Evelina
2. Virginia
3. Iustin
4. Andreea, Fily.

de ce acestia? pentru ca sunt deosebiti de restul, nu sunt calculati nu alearga dupa bani ca un caine dupa o mingiutza. Evelina era de la sine speciala, inteligenta, se vedea ca avea o traire interioara pe care nu toti o au, virginia era artista si era VIE, era UMANA,era om, Iustin are acea sclipire, are umor, e matur uneori, copilaros alteori, Andreea pentru ca pur si simplu a fost naturala si daca a simtit sa fie ranchiunoasa a fost, si chiar daca majoritatea a considerat-o o parasuta, iar in linii mari chiar e, admir faptul ca vorbeste intr-o limba romana corecta si ca e rationala ; cat despre fily tot ce pot sa zic e ca dincolo de femeia mama depravata se ascunde un suflet mare zic eu si ea a venit la concursul ala ca sa se testeze pe ea, iar cu banii ar fi ajutat copii defavorizati si fara parinti, mi-a placut ca inca nu si-a abandonat visul si ca a zis ca acei bani nu-s suficienti oricum. nici nu pun la indoiala ca asta ar fi facut cu banii, sunt sigur !

in conditiile de fata... sa castige Iustin, alta varianta ar fi Geo care-i f simpatic, dar prea calculat... restul sunt vai de steaua lor.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Izabela » Joi Mai 27, 2004 12:42 am

Nu stiu ce se intampla ca am primit ban pe 3 zile pe te miri ce motive.Ca am injurat,ca nu stiu ce.Adevarul e ca am cam depasit masura atunci cu bucurestenii.La urma urmei toti suntem la fel.
Vad ca esti foarte activ pe threadul asta,Gabuba,desi nu ar trebui sa ai acces la emisiune(16 & above).Ar putea sa te disturbe de la o evolutie armonioasa a intelectului tau.
Izabela
Junior Member

Mesajde Nanuka » Joi Mai 27, 2004 7:14 am

Ehh esti la inceput Izabela, ai sa vezi multeeeeee pe acest forum de care sa te miri, ummm invata regulamentele, da o ochiada pe la avertisemente si bannuri si iti vei da seama de ce ai fost exclusa 3 zile...sunt multe reguli pe-aici, mai rau ca la pushcarie:yD...

Deci care e intrebarea mea, pana la urma cine a castigat de la Big Bradar???????....as dori sa stiu*p
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde Necko » Joi Mai 27, 2004 7:33 am

Izabela, nu e cazul sa-ti faci tu probleme in ceea ce priveste evolutia intelectuala a lui Gabuba. Daca nu ai observat inca, Gabuba este moderator pe acest thread impreuna cu monk, un alt pusti de 15 ani. Ei au primit acceptul de a modera un astfel de subiect, asa ca va trebui sa le respecti acest statut si sa te supui regulilor care guverneaza acest forum.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde gabuba » Joi Mai 27, 2004 9:54 am

nanuka, izabela, aveti cate un avertisment de persoana, data viitoare sa invatati ca nu e locul potrivit unde sa aveti o astfel de atitudine si locul unde sa postati OFF TOPIC. case closed, daca aveti reclamatii o puteti face pe forumul de rigoare si NU aici.

sa revenim la cel care ar merita sa fie castigatorul Big Brother..
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Izabela » Joi Mai 27, 2004 12:10 pm

I-am vazut azi dimineata in timpul stirilor PrimaTv,cand la un moment dat astia si-au intrerupt stirile(si asa nu prea interesante) ca sa ni-i arate pe ei facand exercitii fizice in gradinita gainilor,daca nu ma-nsel,tinandu-se de garduri,si facand genoflexiuni.Acuma nu stiu ce sarcina aveau ei pentru saptamana asta,mi se pare ca ceva in genul:greva foamei.Si atunci de ce fac si exercitii fizice?Nu pot sa stea si ei linistiti?
Duminica or sa iasa doi: Unul dintre cei propusi si Iustin pe targa.
(Offtopic: Gabuba,vrei sa ajung paranoica?Chiar sunt nevoita ca dupa fiecare mesaj postat sa ma uit la avertismente si banari sa vad daca n-am fost trecuta?)
Izabela
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Mai 27, 2004 8:23 pm

(offtopic: acolo sa te uiti cand mai dai cate un iza-belism ;) )
ei tre' sa faca in fiecare dimineata miscare, e o regula, iar in fiecare zi au o sarcina diferita, data de telespectatori.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Nanuka » Vin Mai 28, 2004 4:23 am

Yo zic ca greva foamei ie pretextul big brazarilor, c-asa au facut sh-anu trecut de scobeau aia cu cutitu fundurile de borcane de checiap...deci aia poa sa moara de foame ca noi tot bagam in sacoshica si pastram bunatatzale pentru burtihanu nostru, ca asha-i bine:yD....

Si daca nu mai pot si nu mai pot, recomand sa jumoale o gaina pentru cateva friptane....
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde Izabela » Vin Mai 28, 2004 10:01 am

Uitandu-ma aseara la cei din casa bb mi-am dat seama ca nu as mai vrea sa iasa nici unul.Chiar si Daniel si Ciprian pareau schimbati.Acum sunt ca o mica familie.Io i-as mai fi lasat asa vreo cateva saptamani.Pe bune,e super,se-nteleg de minune acum.
Nu mai sunt oameni rai in casa gen Andreea si Evelina (Si chiar si Fily)
Acuma trebuie sa alegem intre mai frumosi,mai destepti si mai activi si opusul lor.
Izabela
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Mai 28, 2004 9:24 pm

nanuko, faci tu ce faci si tot te parlesti. lasa mishto-urile pt cei care stiu sa le faca.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Nanuka » Vin Mai 28, 2004 9:33 pm

Faci tu ce faci si imi pomenesti numele, pushtiule nu am nevoie sa-mi spui ce si cum sa postez pe-aici, stai in banca ta, nu te-am bagat in seama, deci las-o mai moale...
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde eyewitness » Sâm Mai 29, 2004 7:24 am

Nanuka scrie: recomand sa jumoale o gaina pentru cateva friptane....

intrebare test: care este verbul la infintiv care la persIII plural are forma "jumoale" ?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde gabuba » Sâm Mai 29, 2004 7:45 am

nanuchis, in cazul in care nu ai observat eu sunt moderator aici, deci , da sunt obligat sa-ti zic ce e ok sa scrii si ce nu. pana una-alta ti-au mai luat un avert. pentru ca reclamatiile nu se fac aici, ci in alta parte. deci, da? ai inteles?

sa revenim la subiectul initial.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Izabela » Lun Mai 31, 2004 2:40 pm

Aseara a iesit nesemnificativul Daniel.Cu el sau fara el tot aia.Atat era de nesemnificativ ca nimeni nu a plans dupa el la iesire ca la alti concurenti.Dar showul nu se tinea in casa(unde toti zaceau ca la mort),ci in studioul bb, unde fosta concurenta(actualmente iesita(chiar si din minti) ) Andreea, impreuna cu colega ei de la taraba vecina din piata Obor(unde-si desfasoara ele activitatea de obicei) Evelina, au tinut un taraboi de o mojicie mai rar vazuta la un post tv respectabil,nu stiu cum de n-a intervenit Iantu.
Andreea e terminata rau fata.
Izabela
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Mai 31, 2004 3:02 pm

pai cum? nu-tz place tie ca s-a facut show , asa ca la izabela? haules- baules!
tigania in emisie si scandalul = rating in crestere; n-avea de ce sa le opreasca, eventual sa lungeasca programul de transmisie al emisiunii.
Andreea e f simpatica in realitate si ce s-a vazut in emisiune e doar o mica parte, va garantez ca poate mult mai mult... :lol:

da, o iesit si daniel. bietul om, mi s-a facut si mila de el. cu sau fara el, za seim shet.
acu' o sa iasa monica, iar ultimii doi in finala vor fi geo si iustin si o sa castige iustin, bineinteles, ca deh, e cel mai sarac....fir-ati ai dracului cu actele voastre de caritate!
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Izabela » Lun Mai 31, 2004 4:19 pm

Nu se pot compara cele doua scandaluri,cel al Izabelei cu cel al Andreei,pentru ca in primul era vb de tradare,chiar daca inchipuita, pe cand in asta e vorba de o invidie fara margini ce se rasfrange asupra Ralucai, care mie mi se pare absolut simpatica.
Spunea ca ea ii facea toata treaba Ralucai.
Concluzia mea: Andreoaio,nu trebuia sa te dezbraci,daca n-ai ce sa arati!Aveai un corp,parca umplut cu rame!Uite-te la Raluca,cu 10 minute de topless face cat ai face tu in 10 ani de BB goala pusca.
Izabela
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Iun 01, 2004 4:25 pm

izabelo, iara o iei pe aratura.
problema andreei era ca raluca nu face nimic. si chiar asa, tu ai vazut-o facand ceva?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde piskeshu » Mie Iun 02, 2004 6:49 am

Parerea mea despre Raluca: ii oribila, ii gretzoasa, curocu ala imi face greatza!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde gabuba » Dum Iun 06, 2004 2:40 pm

adevarul e ca cici garls ie mult mai dragutze...

parerea mea despre raluca: superba la intrarea in casa.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde dEpEchEmIND » Dum Iun 06, 2004 11:50 pm

Asta-i chiar Izabela? ca seamana mult ... :D

Pana la urma, am votat cu Iustin. Prima dragoste si cea finala nu se uita si nici nu se tradeaza. :p
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Izabela » Dum Iun 06, 2004 11:57 pm

Nu pot sa cred ca atata lume ma confunda cu Izabela BB1.Aia era mai urata.
Cine a iesit din casa ca nu am urmarit,am fost coplesita de alegeri?
Izabela
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Iun 08, 2004 11:55 am

Monica. am facut subiect separat pentru finalisti ca sa fie mai clare lucrurile. ok?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde eyewitness » Mar Iun 08, 2004 12:00 pm

Izabela scrie:atata lume ma confunda cu Izabela BB1.Aia era mai urata.

ataseaza o poza aici

http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=271145#post271145

si lasa-ne pe noi sa judecam, da?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde gabuba » Mar Iun 08, 2004 10:19 pm

gata, acest subiect este de acum inchis.

p.s. aiule ai avertizare pt off topic, sa nu se mai repete. daca ai ceva sa-i spui domnisoarei sau doamnei in cauza o poti face pe pm. multumesc.
- Toţi in păr!
gabuba

Anterior

Înapoi la Antichitati