Primele impresii

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Mesajde covergirl^^^ » Vin Mar 19, 2004 9:36 pm

cred ca au fost alesi dupa criteriul "perversiune". kkt.
duh....
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Mar 19, 2004 11:11 pm

Mie sncer, imi placeau mai mult cei de anul trecut. Astia sunt niste plicticosi. Parerea mea. Nu stiu de ce, dar ceva nu e in regula cu ei, ori poate, este doar obisnuinta mea.
Si cand am zis ca mi-o aleg pe Evelina ca preferata habar n-aveam cum arata si cum sunt concurentii de fapt. M-am uitat doar la nume. Cand am vazut-o prima data mi-a picat fatza. Temerile mele s-au implinit: e nashpeta rau! ;B
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde ciuc » Dum Mar 21, 2004 7:31 pm

BB2 mi se pare cea mai jenanta tentativa de a acapara un public a unei televiziuni din romania. absolut tot constituie un mesaj subliminal, si anume : BA! O SA VEDETI FUTAI (am voie sa zic asta?) .
Daca bb1 a fost intr-un final un succes, bb2 mi se pare o ratare inca de la inceput si refuz sa ma uit. oricum, inca nu s-a descoperit show-ul de telviziune care sa bata seinfeld . mai lipsea ca printre concurenti sa se afle jasmine, sau, de ce nu, de dragul ratingului jenna jameson si rocco sifredi (ce actori!! ce regizori!!)...
promit sa ma uit la bb2 doar daca a raicu va prezenta emisiunea dezbracata, va fi rasa, si va avea un mare dildo pe care si-l va introduce tacticos in orificiile corpului sau.
Inca o data jenant prima...

si ca sa va impartasesc si voua, Aly , cel care sustine ca nu a mai pus-o de un an, era anul trecut la vama veche, inevitabil in p.. goala , inevitabil vorbind la telefon. si era prin twice si dansa pe bar cu animatoarele. si ca si cum astea nu ar fi fost de ajuns le plasa pe fetele acelea clientilor amatori de senzatii. 1 milion pentru cei interesati!

c
MEDIIIIIC!!!! astaaaa.... NUUURSE!!!!!!!
ciuc
Junior Member

Mesajde ketyy » Lun Mar 22, 2004 1:10 pm

Primele impresii...sunt aceleasi k din totdeauna :o mare pierdere de vreme!Vrei sa lenevesti in fata televizorului?!Uita-te la Big Brother !Nu spun k e o solutie buna.Ci una super buna:)))
ketyy
Junior Member

Mesajde Cumintica » Joi Mar 25, 2004 10:46 am

fratilor cred ca de-acum nu prea mai avem ce vedea la bb2,doar o mica partida de sex si audienta la acest show va lua sfarsit............in rest cred ca am vazut totul.Nimic nu ne mai poate lua prin surprindere am vazut si noi, tipele alea cred ca sunt prea dezbracate de inhibitii si complexe si mai rau ca o fac doar din teribilism de dragul de show..sau mai bine de a se face de rusine
Cumintica
Junior Member

Aurolaci...

Mesajde vincent » Joi Iun 03, 2004 2:24 pm

zoso scrie:mda, numa aurolaci scriu pe aici

Auzi varule,aurolac poate esti tu cu tactu,da-te-n pula mea de lakioi infect care esti.Cine slobozu' curvelor oi mai fi si tu de te crezi in postura sa afirmi asa ceva ? Sa va bag eu pula pe gat la toti frustratii care scrieti aici ca n-ati facut nimic in toata viata voastra decat sa va retrageti in cele mai de cacat "intime" cercuri ale voastre si sa acuzati tot ce nu va convine in jurul vostru.In toata viata voastra ati fost copii crescuti sub fusta mamelor (mami...imi dai si mie 30.000 sa \-mi iau un pachet de tigari,te roooooog ???)
fara sa faceti macar 1 smecherie in cartier sau oriunde v-ati dus...
Pana data viitoare cand mai intru aici,baga-v-as inca o data penisu' pe gura,mai ganditi-va , adunati-va ca sa puteti sa-mi reprosati ce am scris si poate,in colectiv,sa concepeti si injuraturi impotriva mea ca vorba ceea...daca intra unul care nu-l cunoasteti la voi pe forum,e normal sa va adunati importiva lui,nu ???
Ha ha,ya'll biatches !
Ambre
vincent

Mesajde vincent » Joi Iun 03, 2004 2:26 pm

Sa-l mai iau in pula si pe Gabuba - Papula mea ,ca si ala face pe intelectualul slobozit in ochi! Da' baga-mi-ati pula-n curu vostru cand va veti potoli si voi din toate criiticile astea de cacat?
Comparandu-va cu ceilalti,chiar va credeti perfecti??? (Din Cheloo)
Lakioilor !!!
vincent

Mesajde Nanuka » Joi Iun 03, 2004 7:28 pm

Hahahahahahahahahaha Hahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa Hahahaaaaaaaaaaaaaaa

No comment Vince:yD
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde gabuba » Dum Iun 06, 2004 2:28 pm

ce ai nanuko, vicent a raspuns ca sa intelegi tu? sa nu te soliciti prea tare? btw, ai avert pentru post de bagare in seama.

p.s. oare o sa intelegi vreodata? :rolleyes:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Nanuka » Dum Iun 06, 2004 7:08 pm

Postul cu pricina a fost sters*p...
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde gabuba » Mar Iun 08, 2004 10:24 pm

primele impresii au fost de mult. acum sunt impresii finale, motiv pentru care inchid si acest subiect, nu vreau sa las pe nimeni sa abereze in nestire peste morti...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Anterior

Înapoi la Antichitati