Excusiv pt. barbatzi!!!

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Iun 21, 2004 4:39 pm

*lol* Vad ca din ce in ce mai multe subiecte de pe sex iau drumul katerincii. De ce oare?
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde balrogu' » Lun Iun 21, 2004 5:04 pm

Pai este simplu cred eu... este vorba de atitudinea neoasha de a face haz de necaz... intrucat interactiunea sexuala nu de putine ori te baga-n necaz... chiar si singur daca esti faci vanatai in coate ca au facut ashtia baile mici...
bau
balrogu'
Junior Member

Mesajde nodingat » Lun Iun 21, 2004 6:34 pm

baixinho, imi cer scuze fata de tine sau persoanele din anturajul tau care s-ar putea simti ofensate de ceea ce ti-am propus eu!
iti promit ca nu vei mai face subiectul discutziilor mele pe viitor!
in semn de penitentza am sa cobor din 401 la capat shi am sa-ntreb ce mi-ai sugerat tu!
P.S
sus in dreapta ai optziunea "afisare" daca o folosheshti ai sa gaseshti hibrid mode, activeaza-l shi ai sa vezi ca posturile mele sunt alternante cu ale voastre!
nodingat

Mesajde nodingat » Lun Iun 21, 2004 6:59 pm

[quote="tester"]Io cre ca am una cu sor-ta, o pun, o mai bag prin photoshop?

eshti de o finetze care ma emotzioneaza.
cu sau fara umbre, ideea simpla de a ne amuza pe un subiect comun nu poate fi cuprinsa de capshoarele voastre preocupate de cat de anapoda dau eu in taste!
P.S.
distantza nu videca pupincurismul Mr. U.K? cine shtie referirile la link-urile lu' danone poate te ridica puzin in ochii lui, poate chiar va imprietenitzi...
nodingat

Mesajde nocturna » Lun Iun 21, 2004 8:15 pm

bre mozi, da' cine pln ie aristide asta de poate ca sa faca atata amar de risipa de posturi consecutive?
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde tester » Lun Iun 21, 2004 10:42 pm

da bre bulache d-aia dadui link, sa fie cum zici.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde wwritza » Lun Iun 21, 2004 10:53 pm

Domnule MR.Uk, dumneavoastra il stiti pe domnul Danone? Sau acum va bagati pe sub pielea lui?? Ce 'subtil' sunteti!! :o
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde tester » Lun Iun 21, 2004 11:07 pm

pokenitza, mai un link, mai o prajitura nu se stie :D, oricum nu-i mai dau apa la moara excusivului.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Iun 22, 2004 7:58 am

aristidedan scrie:ai sa vezi ca posturile mele sunt alternante cu ale voastre!

mai baiatule, vad ca insisti pe treaba asta. curios, ca io am descoperit altceva.

ps: scuzele se accepta.
Fişiere ataşate
alternanta posturilor.jpg
alternanta posturilor.jpg (75.23 KiB) Vizualizat de 2119 ori
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nodingat » Mar Iun 22, 2004 3:09 pm

agricola londoneza il scarpina pe spate pe Domnu' din U.K. care lureaza-n photoshop shi el toarce... cat de romantic.
in ceea ce-l priveshte pe danone urmariti-i link-urile in ordinea in care le-a postat aici, vorbesc de la sine...
http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=8218 apoi:
http://www.sexshop-romantic.ro/sex-shop/?id=67
scrii 2-3 randuri, mai aberezi cateva mii si sfarshesti prin a te crede zeu ca un pechinez in curtea lui.
nodingat

Mesajde eyewitness » Mar Iun 22, 2004 3:36 pm

bre aristide, fusesi amuzant pret de fro doo posturi, acu devenisi penibil. hai mai plimb-o prin alte parti
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde wwritza » Mar Iun 22, 2004 3:47 pm

aristid maica, vede-te-as cu o camasa alba cu manecile legate la spate!!

te-a mai indrumat careva pe aici, dar iti zic si eu: du-te pana la Piata Sudului, acolo o sa gasesti unul in intersectie in pijama cautandu-te. E de-al tau. Puteti merge apoi impreuna spre Obregia. Sunt reduceri la Prozac sapt asta. Succes :o
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde nodingat » Mie Iun 23, 2004 1:14 am

agricola londoneza ce sari draga asha? ma blestemi ca la usha cortului? vezi-ti de treburile tale cu englezu' tau shi lasa-ma ca daca shtiam ca eshti asha rea de gura ma faceam ca nu vad...
P.S.
dar daca vrei sa mi te mai adresezi potzi veni pe la mine acum ca tot shtii unde stau.(impresionat de interes)
nodingat

Anterior

Înapoi la Antichitati