baixinho © scrie:acum doi ani au venit in Romania cei doi piloti de atunci de la echipa de Formula 1 Benetton Renault, Jenson Button si Jarno Trulli, acompaniati de directorul Flavio Briatore. datorita unui noroc chior am avut ocazia sa fiu copilotul lui Trulli cand acesta a facut trei "tururi" prin parcarea de la marriott.
baics, cit te invidiez!
momente in care am intrat in panica au fost multe.
cutremurul din '77
in noaptea din 22 - 23 decembrie '89, cind Severinul a trait sub teroarea amenintarilor cu bombe la combinatul de apa grea si la barajul portile de fier I.
cind eram studenta am facut practica la barajul de la turnu rosu - caciulata si am hotarit sa urcam pe virful Cozia seara la 5, in octombrie si ne-a prins noaptea pe munte fara lanterna si fara haine groase. stiu doar ca as fi putut sa urc atunci 7 munti si sa cobor 7 vai fara sa simt oboseala, doar sa ajung la o cabana. mi-a fost frica. dar poate va povestesc in jurnal
dar ultima data cind am intrat in panica a fost acum 5 zile, duminica pe 15 august, cind ne-am propus, eu, andreea si dana, nepoatamea, sa mergem la spectacolul de inchidere al festivalului Calatis. acolo, pe aleea ce duce la scena, a fost atit de multa lume incit, la un moment dat, ne-am trezit prinse intr-o ambuscada cumplita, fara putinta de a mai inainta sau de a ne intoarce. in secundele acelea mi-au trecut prin cap situatii similare de care auzisem pe la stiri, cu morti si raniti calcati in picioare si am intrat in panica. am directionat fetele in laterala, am reusit sa le urc pe o bordura destul de inalta pe care erau deja zeci de persoane si sa le imping pe partea cealalta a bordurii, direct pe plaja. am reusit si eu sa ma urc cu genunchii pe bordura, m-am agatat de cineva si am reusit sa sar si eu peste bordura. probabil ca am darimat citeva persoane atunci dar nu ma mai interesa nimic. o jumatate de ora nu mi-am revenit. nu puteam crede ca am fost atit de imprudenta sa pun fetele in asa situatie periculoasa. nici acum nu mi-o iert. nu mai trag concluziile gen organizare spectacol zero. va e clar ca nu am vazut si nu am auzit nimic.