Care a fost cel mai inspaimintator moment al vieti voastre?

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Care a fost cel mai inspaimintator moment al vieti voastre?

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Sep 03, 2002 3:28 pm

Ok. Subiectul asta cere ceva ambitie :)

Pentru mine a fost atunci cind am vrut sa fug din tara, in anul 1987! Aveam un prieten care facea armata la granita cu ungurii. De la el am luat toate detaliile: pina unde sa mergem cu trenul, cum sa ajungem pina la fishie,etc. Prostul a uitat sa ne zica de o stina de oi, la care erau "angajati" trei dulai imensi! In viata mea nu am putut sa fug atita! Nu-mi pasa mult de dulai, dar latrind, au dat alarma la unitatea militara, si deja incepusera soldatii din veghe sa se uite dupa noi. Am avut noroc cu un preot ungur, care ne-a tinut la el 2 zile, pina sau linistit lucrurile. In acele 2 zile nu am putut dormi deloc..:(

Plus ca fugind de caine...cred ca am facut pe mine..:)
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde nodingat » Dum Aug 15, 2004 11:26 am

catziva prieteni faceau catzarare-n apuseni, nici unu' nu purta nr. meu ca sa pot imprumuta papucii de catzarae de la ei, erou cum sunt, m-am catzarat in bocanci... dupa 7-8m o prietena m-a strigat sa ma-ntorc cu fatza sa-mi faca poza, m-am intors... sh-acu-mi tremura picioarele cand mi-aduc aminte.
nodingat

Mesajde kahlan » Dum Aug 15, 2004 1:03 pm

Pei...anu asta la munte...m-am plimbat cu un jeep fara capota si scaune in spate...ca la remorca...eu am stat in spate si am mers cu vro 140 la ora...la un mom dat nush ce viteza avem...dar tin minte ca din cauza drumului se zguduia cam tare masina...am crezut la un mom dat ca nu ma mai puteam tine si ca o sa ma cad din masina... am avut si momente distractive, da m'am si speriat ca naiba!
kahlan
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Aug 15, 2004 2:03 pm

acum doi ani au venit in Romania cei doi piloti de atunci de la echipa de Formula 1 Benetton Renault, Jenson Button si Jarno Trulli, acompaniati de directorul Flavio Briatore. datorita unui noroc chior am avut ocazia sa fiu copilotul lui Trulli cand acesta a facut trei "tururi" prin parcarea de la marriott. nu va exagerez ca la fiecare curba aveam senzatia ca zbor pe geam nu numai datorita vitezei cat si a castii pe care am fost obligati sa o punem pe cap. nu va exagerez absolut deloc ca dupa ce m-am dat jos din masina mi-au tremurat picioarele vreo 5-6 minute. gatul m-a durut toata ziua, iar a doua zi aveam febra musculara insuportabila. ma intorceam cu tot corpul cand ma striga cineva, de parca eram lup. oricum, as repeta experienta, pentru ca nu ai ocazia in fiecare zi sa fii "copilot" al unui driver de Formula 1, chiar si pe o masina Renault Clio (cum a fost cazul atunci).
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Titina » Dum Aug 15, 2004 7:28 pm

pey au fost cre' k multe...dar de multe ori ar fi trebuit sa ma inspaimant dar nu m-am inspaimantat.. :) cand eram ami mica era sa dau foc casei,sa inund casa,odata m-am taiat la un deget de la picior,de ink mai am o mica cicatrice shi...era tot papucul plin de sange,iar eu ma uitam la el k la un lucru f interesant,nici macar nu simtzeam durere :D

shi...alea au fost cand eram mica...acu...pey..atunci cand am furat 3 perechi de cercei din Hot Topic..shi..mai tarziu,cand eram in mashina..mergeam spre hotel,cu parintzii,veneau dupa noi nishte mashini de politzie...am crezut k m-au vzt k am furat shi...intzelegetzi :) dar dup'aia am obs k nu dupa noi veneau...
Titina
Junior Member

Mesajde Cristy » Dum Aug 15, 2004 8:38 pm

inspaimantator .. pentru altii cauzat de mine :D
m'am taiat in coasa cand eram pusti , in vacanta de vara la bunici pe cand aveam 5-6 ani ;
un rotweiller * sau s'o numi :D * a avut cu problema cu piciorul meu .. credea ca e copan de pui :)) .. oricum am ajuns la spital in stare de soc :D
am dat foc la sira de paie la bunici pe cand eram pusti ..
tot pusti fiind .. am intrat cu masina intr'un stalp de beton ... tata lasase cheiile in contact .. si io vroiam sa ma plimb cu masina .. a stat in reparatii vreo 2 saptamani :)) * aveam vreo 7-8 ani *
tot in perioada am fost in vizita la o verisoara de'a mamei la brasov .. nush cum dar m'am dat cu capul de calorifer .. urat d tot .. am ajuns direct la urgente :)
am si fugit de acasa ... vroiam sa plec in strainatate * asta pe la 9 ani * .. da parintii m'au gasit dupa 2 ore de cautari :)
parintii mei sigur nu s'au plictisit avand un copil ca mine :D
dupa varsta de 14 ani m'am mai calmat .. ca oricum cred ca parintii mei au probleme cu inima din cauza mea :">
de cand cu liceul .. m'am mai maturizat si io ..
Moved away.
Cristy

Mesajde Titina » Dum Aug 15, 2004 9:51 pm

god,da' cate boacane faceai...lolza..eu una,decat sa stric mashina,mai bine ma duceam la bunica-mea,care spala shi calca hainele shi,dupa ce le aranja frumos,una peste alta,o trageam pe cea mai de jos shi atunci cadeau toate...shi eram asha de fericita k trebuia bunica-mea sa se chinuie sa le faca din nou frumos...dar asta nu prea are leg. cu "inspaimantator"..
Titina
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Dum Aug 15, 2004 10:04 pm

Cred c-au fost multe...
Unul dintre ele, intr-o zi dupa ce m-am trezit de dimineatza, ma simteam cam ciudat si ma durea capul. M-am dus inspre baie si in drum am inceput sa am o ameteala si parca simteam ca eram bagata intr-un sloi de gheatza. Am simtit o racoare, m-a luat cu friguri pur si simplu, apoi a inceput sa mi se incetoseze vederea, pana nu am mai vazut nimic. Parca mi-am pierdut cunostinta, sau cam asa ceva. Eram chiar in mijlocul holului si stiu ca asa pe orbite am facut cativa pasi grei inspre stalpul de la arcada si m-am asezat jos, sprijinindu-ma de el. Am crezut ca mor atunci, nu alta. Am stat asa cateva minute, pana mi-am revenit, dar stiu ca in ziua aceea mi-a fost foarte rau. Nu stiu ce-am avut si ce s-a intamplat, dar se poate ca de-acolo mi se trage raceala fata de multe lucruri. S-a intamplat ceva in creierul meu. Cateodata cand imi ridic capul brusc de pe perna, cand ma trezesc dimineata, am cateva secunde de ameteala si mi se mai "strica" si vederea din cand in cand, dar revine la normal imediat.
Nu e de bine, stiu.:(
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Cristy » Mar Aug 17, 2004 10:17 pm

inspaimantator .. vara asta .. sa iesi pe la 2 juma dintr'un club din mamaia .. sa n'ai masina de intoarcere .. prietenii majoritatea sa fie bauti sau neavand masina acasa * am sunat destui * .. pe un congel de mori .. eu fiind in pantaloni 3/4 si un tricou .. si cu 100 de mii in buzunar .. brr .. eram doar eu si un prieten .. ca restu' plecasera mai dvrm .. si luasera masina ..
bine ca pe la 3.15 deja am sunat si gasisem pe unu' care avea masina acasa .. l'am trezit din somn sa vina sa ne ia :))
Moved away.
Cristy

Mesajde Love2Fly » Joi Aug 19, 2004 1:31 am

dEpEchEmIND scrie:Cateodata cand imi ridic capul brusc de pe perna, cand ma trezesc dimineata, am cateva secunde de ameteala si mi se mai "strica" si vederea din cand in cand, dar revine la normal imediat.
Nu e de bine, stiu.:(

Ba nu, e ceva cat se poate de normal sa ametesti cand te ridici brusc de pe scaun sau de jos sau cand treci dintr-o stare de repaus total intr-o stare de agitatie. E ceva asemanator cu supra-sarcinile pe care le suporta pilotii. Cand te ridic brusc sangele nu mai iriga creierul cum ar trebui si din cauza aia ai o mica ameteala.

Cel mai inspaimantator moment pt mine?
Pai cred ca a fost atunci cand am ramas sus la Clabucet pe timp de noapte. Tin minte ca aveam vreo 12 ani si am urcat in jurul orei 16 la clabucet-plecare cu maica'mea. Pana sa ne prindem noi telescaunul se inchisese asha ca am luat-o pe partie (pe vremea aia nu era luminata sau era luminata partial partia) pe timp de noapte (la 17 iarna e deja semi-intuneric) si se auzeau tot felul de zgomote si urlete, mergeam cu maica'mea de mana, alergam si plangeam....cand am ajuns jos, pe la 17:30 era noapte noapte si tremuram de mi-au trebuit cateva ore sa-mi revin. Copil fiind amplificasem frica de lupi, ursi si alte chestii la dimensiuni de obsesie...mi-era frica sa nu ma manance lupu' (asha cum o mancase pe bunicutza in "scufitza rosie")
O alta chestie ar fi cand ne-au alergat un grup de 20 de rapidisti la super cupa Romaniei la fotbal acum 2-3 ani de auzeam sticlele spargandu-se in spatele meu...dar despre asta, intr-un episod viitor...
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Asassinu » Joi Aug 19, 2004 8:16 pm

Yo m-am speriat destul de tare acum un an cand m-am luat in gura ca prostu cu unu de vreo 20 si ceva de ani in Fire(un club din Bucuresti, daca ati auzit) si pe urma la iesire ma astepta ala cu inca 3 cu cutite. Si eu cum eram cu niste fraieri(fraieri ei, dar aveau niste gagici bune:))aia s-au carat repede si am ramas singur. Noroc ca a intervenit unul din bodyguarzi(care ei nu prea sunt bodyguarzi, sunt doar niste baieti duri si mari si tatuatzi :)). Oricum, n-a intels el prea bine si ne-a dat cate un sut in cur la toti ca deh, asa patesc baietii buni ca mine:D

Si m-am mai speriat si acu vreo luna cand au plecat ai mei din Romania si ma amenintau ca o sa se mute bosorogii de bunicii mei la mine. Si chiar asa au si facut, dar i-am convins eu de curand sa se mute la loc. :)
Cam atat
Pace
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
Asassinu
Junior Member

Mesajde Necko » Joi Aug 19, 2004 10:25 pm

baixinho © scrie:acum doi ani au venit in Romania cei doi piloti de atunci de la echipa de Formula 1 Benetton Renault, Jenson Button si Jarno Trulli, acompaniati de directorul Flavio Briatore. datorita unui noroc chior am avut ocazia sa fiu copilotul lui Trulli cand acesta a facut trei "tururi" prin parcarea de la marriott.

baics, cit te invidiez!

momente in care am intrat in panica au fost multe.
cutremurul din '77
in noaptea din 22 - 23 decembrie '89, cind Severinul a trait sub teroarea amenintarilor cu bombe la combinatul de apa grea si la barajul portile de fier I.
cind eram studenta am facut practica la barajul de la turnu rosu - caciulata si am hotarit sa urcam pe virful Cozia seara la 5, in octombrie si ne-a prins noaptea pe munte fara lanterna si fara haine groase. stiu doar ca as fi putut sa urc atunci 7 munti si sa cobor 7 vai fara sa simt oboseala, doar sa ajung la o cabana. mi-a fost frica. dar poate va povestesc in jurnal :)

dar ultima data cind am intrat in panica a fost acum 5 zile, duminica pe 15 august, cind ne-am propus, eu, andreea si dana, nepoatamea, sa mergem la spectacolul de inchidere al festivalului Calatis. acolo, pe aleea ce duce la scena, a fost atit de multa lume incit, la un moment dat, ne-am trezit prinse intr-o ambuscada cumplita, fara putinta de a mai inainta sau de a ne intoarce. in secundele acelea mi-au trecut prin cap situatii similare de care auzisem pe la stiri, cu morti si raniti calcati in picioare si am intrat in panica. am directionat fetele in laterala, am reusit sa le urc pe o bordura destul de inalta pe care erau deja zeci de persoane si sa le imping pe partea cealalta a bordurii, direct pe plaja. am reusit si eu sa ma urc cu genunchii pe bordura, m-am agatat de cineva si am reusit sa sar si eu peste bordura. probabil ca am darimat citeva persoane atunci dar nu ma mai interesa nimic. o jumatate de ora nu mi-am revenit. nu puteam crede ca am fost atit de imprudenta sa pun fetele in asa situatie periculoasa. nici acum nu mi-o iert. nu mai trag concluziile gen organizare spectacol zero. va e clar ca nu am vazut si nu am auzit nimic.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde Dzeu » Vin Aug 20, 2004 10:38 pm

M-am speriat in liftul meu acu' vro 2 ani cand coboram de la etajul 10.Dupa ce am apasat butonul pt parter liftul a inceput sa mearga incet in jos si sa se zgaltaie si ii fazea lumina ca la disco.Am stat vro 20 min pana m-au scos.De-atunci vro juma' de an n-am mai mers singur cu liftu'(urcam pe scari etc..).Si acu am retineri.
Razi!Maine poate fi mai rau!!!
Dzeu
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 20, 2004 11:00 pm

Aveam 12 ani cred. Veneam de la mare cu parintii si bunicii. 5 oameni in masina, taica'miu la volan. Era noapte. Eu adormisem in spate cand un soc teribil m-a trezit. Intraseram intr-o carutza. Bine ca nu a murit nimeni , dar oricum nu e placut sa te trezesti cu oameni pe capota masinii in toiul noptii. In caruta o familie cu doi copii. Aia nu aveau nici un fel de reflectorizante, iar taica'miu fusese orbit de o basculanta ce venea din fatza...si nu a observat carutza. Politie, salvare & stuff. Aia au avut nevoie de internare. Dupa o vreme taica'miu s-a dus pe la ei prin sat sa vada ce mai fac. Credeam ca-l linseaza aia. Da de unde ? L-au poftit la masa....a mancat cu ei, a baut.
Si cam asa s-a intamplat ceva ce putea fi mult mai tragic. Totusi..a fost inspaimantator.

Am mai trecut si prin alte momente de groaza, inclusiv un incendiu de proportii....dar asta se pare ca m-a marcat cel mai mult.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Vin Aug 20, 2004 11:21 pm

Am fost ingrozita , cand aveam vreo 8-9 ani si niste tigani m-au amenintat cu un briceag .. nu cred ca mi-a fost asa de frica , de niste oameni .. am rupt-o la fuga , dupa ce am izbit de capul unuia o sticla de jumate .. nici nu stiu cand am ajuns acasa .

Mi-a fost destul de frica in avion , cand am plecat din Montpellier , pana in Paris ; fiind avion mic , si avand parte de turbulente , am fost zguduita groaznic de tare si normal , mi s-a facut frica .. nu stiam daca mai ajung in Paris ; chiar nu mai vreau sa trec prin asa ceva .. o sa iau tgv-ul de-acum incolo :p
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde IrC » Vin Aug 20, 2004 11:26 pm

dEpEchEmIND scrie:Cateodata cand imi ridic capul brusc de pe perna, cand ma trezesc dimineata, am cateva secunde de ameteala si mi se mai "strica" si vederea din cand in cand, dar revine la normal imediat.

Mi s-a intamplat si mie chestia asta de mai multe ori.E nasol.
Momente inspaimantatoare:
Pai, odata, cand am venit cu tata, cu masina de la munte, ne-am oprit undeva, k sa se uite la motor.Eu m-am dat jos din masina fara sa-i spun si a plecat fara mine.Am inceput sa fug dupa masina, sa tip, dar nu m-a auzit si nici vazut.Am mers, vreo 500 de m, pe jos, dar in cele din urma s-a intors dupa mine.
Alt moment inspaimantator, a fost cand, un coleg si-a taiat venele si m-a sunat, sa-mi dea detaliile.Cica si-a patat tot asternutul de sange. ;S
Alt moment inspaimantator, a fost cand i-a cazut geamul in cap unui coleg si s-a taiat.A curs sange....
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
IrC
Junior Member

Mesajde Asassinu » Vin Aug 20, 2004 11:58 pm

Eu m-am speriat destul de des in perioada liceului(pe care tocmai l-am terminat) ca era sa raman corijent la fizica in fiecare semestru. Ce sa fac, eram antitalent. Si de fiecare data eram intr-o stare de frica continua lol
Pace
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
Asassinu
Junior Member

Mesajde ROXANA » Sâm Aug 21, 2004 9:19 pm

la 12 ani cand m-am pierdut in vama in germania,mica,singura si nu stiam nici un cuvant in germana....am inceput sa plang pe acolo pana am dat de niste romani care m-au dus la tata.
acum 2 ani cand am fost ptr. prima oara la Mogosa.Era iarna 12 noaptea si trebuia sa ajungem la o cabana cu telescaunul.eu niciodata pana atunci n-am fost cu telescaunul si nu stiam cum ii +ca nimeni nu mi-a zi ca tine 30 de minute!!!!!! am inghetat de frig acolo pe scaunelul ala care se clatina cu mine....ma uitam in jos si vedeam numai alb si varful brazilor...imi treceau tot felul de ganduri prin cap si la un moment dat imi venea sa ma arunc naibii sa scap odata!!!Cele 30 min mi s-au parut interminabile!!! Dimineata cand am mers am vazut pe unde am inghetat de frica :) era un loc atat de frumos , ziua nu m-am saturat sa ma plimb cu telescaunul. aaaa si daca ma aruncam azi nu mai eram
! everything that has a begining has an end !
ROXANA

Mesajde IrC » Sâm Aug 21, 2004 9:49 pm

Alt moment inspaimantator, a fost, in clasa a V-a, cand eram cu 2 colegi, si eu am spart un geam de la o masina.Au inceput sa ne alerge unii, sa strige, dupa noi...Am alergat pana acasa.A fost destul de nasol.
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
IrC
Junior Member

Mesajde Cristy » Mar Aug 24, 2004 11:07 am

cand am fost in vama veche .. la liberty parade .. era cam 4 jumatate' .. dimineata
petrecerea pe terminate .. si eu am plecat cu un prieten sa ne luam ceva de mancare
si cand ne intoarcem .. la 2 m in fata mea .. se dileau unii .. urat de tot .. unu' sare de pe o masa .. cu picioru' in capu' lu' altu' .. altu' ii da numa' picioare in gura lu' unu' ..
si io nu eram .. si era sa iau chiar in directia aia ..
a venit pretenu' ala al meu .. si m'a tras de acolo .. puteam sa'mi iau dileala nevinovat fiind ... oricum peste 5 min toti erau pe jos .. nu mai puteau sa se ridice ,.. venise politia .. oricum a iesit urat :P
Moved away.
Cristy

Mesajde Shaki » Mar Aug 24, 2004 11:15 am

Cand eram mica (cred k in clasa I) am avut un cosmar ingrozitor, cu nishte caini care erau intr-o camera din casa mea si ma atacau. Mult timp mi-a fost teama sa trec pe langa camera respectiva, si acum imi provoaca o repulsie... Cosmarul acela si momentul in care m-am trezit cred k a fost cel mai scary din copilarie.
Recent, am fost speriata intr-o seara, cand eram in tramvai si au urcat foarte multzi suporteri ai unei echipe de fotbal, care se intorceau de pe stadion. Erau ingrozitori, urlau, sareau de mi-era teama k o sa se rastoarne tramvaiul, injurau... eu stateam pe scaun si mi-era teama k n-o sa mai pot sa cobor. O turma. Mi-au facut sila. N-am patit nimik, dar in momentul respectiv eram ingrozita si putin isterica... :(
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde paiacec » Mar Aug 24, 2004 12:32 pm

Cand eram io mai mic,am cazut de pe un pod de la vreo doi metri inaltzime,drept in nishte tufe de urzici.Eram in pielea goala shi eram plin de bashici:D nasol moment: mai intai usturime,apoi mancarime.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde piskeshu » Mar Aug 24, 2004 1:34 pm

Examenul de "Investitii" din faculta! Super naspa.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Înapoi la Antichitati