ce voiai sa fii cand erai mic?

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Mesajde Euridice_ » Lun Noi 29, 2004 6:05 pm

ce am vrut sa fiu :
conducatoarea lumii
sa conduc un avion .....visam mereu sa ating norii .si sa ajung la capatul norilor ....actualmente am aflat ca nu are capat ;b
-doctorita ca sa fac injectii tuturor (exersam pe papusi)
.dupa toate visele am ajuns eleva...
Euridice_
Junior Member

Mesajde Black Eyes » Lun Noi 29, 2004 9:23 pm

Pe la 5-6 ani, eu impreuna cu un amic, voiam sa devenim gimnasti. Ne jucam cu papusile, si faceam din batiste solu` si celelalte aparate, si ne puneam la casetofon muzica, pe care "exersam".
Apoi, pe la 7-8 ani, imi doream sa fiu invatatoare, si sa corectez lucrari si sa dau numai 4.(Cred ca majoritatea fetelor voiau sa se faca invatatoare pe-atunci)
Dupa-aia a venit moda cu Andre`, iar eu cu amicu` meu eram adevarati fani si voiam sa le ajungem din urma imitandu-le; ne jucam ca dam autografe la fani si ca suntem admirati de toata lumea. Chiar m-am inregistrat cu o colega, ne-am facut un "album" cu melodii de la Andre` si ziceam ca amicu` e manager-ul nostru, si voiam sa vindem caseta. :)
Apoi, tata a inceput sa-mi aduca tot felul de pistoale(cu bile), si cum incepusem sa ma uit la tot felul de filme de actiune cu arte martiale, ajunsesem sa-mi doresc sa fiu spion sau agent secret; imi faceam tot felul de insigne cu F.B.I si C.I.A. si imi puneam nume de cod dupa numele actritelor din telenovele. :D
[font=Times New Roman]No one knows what it's like to be the bad man , to be the sad man , behind black eyes[/font]
Black Eyes
Junior Member

Anterior

Înapoi la Antichitati