Aveti Grija Ce Beti!!!!!

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Mesajde eyewitness » Mie Feb 02, 2005 2:10 pm

salmo, io cu neatzu n-avem probleme. termenu de apa ni se pare destul de cunoscut da nu jtim la ce serveste?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde nocturna » Mie Feb 02, 2005 2:11 pm

bre, io nu ma pricep nimica !

pe de o parte, vine o tanti de la mediu, care-mi zice ca apa de la robinet ie cah, ie najpa, nu-i buna, care s-a ruginit tzevile shi asha mai departe, pe de alta parte vaz mai sus ca nici apa milenara nu-i cea mai fericita alegere, ba dimpotrvia.

in concluzie, vazush bre neatzo, tot berea-i mai buna, care daca te dai pe vin sigur itz aduce o apa d'aia cu streptococi. :D

acuma serios (nu ca sus n-ar fi fost serios, ba au contrer): oare asta nu se cheama fobie?
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Salma » Mie Feb 02, 2005 2:16 pm

In primu rand salutare, ca nu va mai vazui de-un car de ani. In al doilea rand, nu toate apele sunt rele, numai aia de se da pe de-a moaca la o sticla de bautura carbogazoasa cu moshcraciuni albastri. In cazul asta, calul de dar tresa se caute bine la dinti. Oricum, mai bine-o tinem tot pe bere , nu ca n-o avea si aia hibe, da macar murim veseli :yD
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
Salma

Mesajde baixinho© » Mie Feb 02, 2005 2:19 pm

ete ca traejte salma. si mai da si din poponeatza.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde cubu » Mie Feb 02, 2005 2:20 pm

Sar'na doamna vice. V-ati dat pe carbogazoase?
indescifrabil
cubu

Mesajde Salma » Mie Feb 02, 2005 2:26 pm

Traiesc, traiesc, ca n-am apucat sa beau din apa aia. Supraveghez din umbra :S Mai sunt inca vice????? :A Baixule, tot golan ;)
Salma

Mesajde cubu » Mie Feb 02, 2005 2:47 pm

Doamna, scaunul de vice e tot acolo, personal m-am ocupat de el. L-am sters de praf zi de zi, l-am mai uns pe ici pe colo cu vaselina, cu lacrimi in ochi sperand si asteptand.
indescifrabil
cubu

Mesajde h0va » Mie Feb 02, 2005 2:53 pm

Gradul de periculozitate

Suntem in pline cercetari. Cu alte cuvinte, daca am lasa un pahar neacoperit, de seara pana dimineata, nu s-ar mai gasi acea substanta. Stim ce este, am gasit-o in bibliotecilor aparatele noastre

deci eo n'am incredere in ce spune ajtea ca iei nu ie in stare sa vorbeshte romaneshte..vez nene aiule ca petse tot egzista d'ajtea care ie inpatimitzi de lectura :))..

nocturna
pe de o parte, vine o tanti de la mediu, care-mi zice ca apa de la robinet ie cah, ie najpa, nu-i buna, care s-a ruginit tzevile shi asha mai departe, pe de alta parte vaz mai sus ca nici apa milenara nu-i cea mai fericita alegere, ba dimpotrvia.

care tzevi ca nu mai egzista de mult..ie duar canalu' pe unde treceau odiniuara tzevile..geniali mi se par aia de beau apa de la izvuare cu apa sanatuasa care "fac apel" la aceaashi panza freatica infestata..p'orma apa minerala bauta on daily basis iar nu ie sanatuasa din cate am auzit eo..ca cica mineralele au tendintza sa se depuna p'aici pe colo..cea mai buna solutzie ie sa treci pe evian sau ma rog orice apa imbuteliata importatat d'afara..aia pare'mi'se ca are shi fluor care cica ie sanatos pt dintzi..oricum juma' din brandurile de apa minerala care sunt comercializate pe piatza nuastra ne vand de fapt sifon imbuteliat la 5 km de Bucuresti..

in concluzie..betz ce plv vretz ca oricum ie la fel de nesanatos..oricum ie mai probabil sa fitz calcatz pe trecerea de petoni de catre un dobitoc care vorbeshte la mobil, decat din cauza contaminarii apei potabile..zic shi eo..

?!
h0va

Mesajde Salma » Mie Feb 02, 2005 2:55 pm

Ptiu, maica, sa nu te mai recunosc ~o Da ce-ai crescut, da ce te-ai implinit, da ce rumen esti in obraji. Vino sa te pupe mama de badigard harnic ce esti, cum m-a asteptat el pe mine, cu prafu sters, cu preshu maturat si cu-n pahar de Perla pe masa ;v
Salma

Mesajde nocturna » Mie Feb 02, 2005 3:00 pm

tanti salma, da' apa plata pot sa servesc? da' apa din bere nu ie cunva sh-aia infestata? duamne fere! deshi, treaba asta v-ar propulsa pe domniile vuastre spre fotoliul de preshedinte. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Salma » Mie Feb 02, 2005 3:06 pm

Curespect doamna prezidente, eu care nu sunt avida de functii inalte obtinute prin mijloace marshave v-as sfatui sa urmati exemplu unor oameni care stie ei ce stie, recte aiu si neatza, si sa trecetzi matale pe vodci si alte tarii in care pana si stafilococu e mort de beat.
Salma

Mesajde neatza » Mie Feb 02, 2005 3:10 pm

deci eo shtiam ca apa este prescurtarea de la "asociatzia proprietarilor avicoli" din care am vrut shi eo pentru ca sa fac parte, da nu ma primit pe motiv ca am folosit obiectu de activitate in scopuri culinare. acuma am infiintzat eo "mica asociatzie a pretenilor de proprietari avicoli" (mappa) care insotzeshte propitaru de pasaret in lungul periplu de transformare a pasarii in ciorba. un fel de phoenix mai deviat ashea. sau pur le conesior, in linbaji de specialitate: "pasarea ciorbix"

shi ca sa revenim la sujet, deci am dat telefon urgent pe firu scurt la organiazatzia de baza shi l-am intrebat pe ober daca iel a folosit vrodat in procesu tehnologic respectivu lichid numit generic "perla". din nefericire pentru auditoriu, in locul unui simplu "nu", oberu fiind mai logoreic ashea, a preferat sam raspunda mai evaziv, comunicandu-mi ca "fratilii meu, daca mai vii cu prostii dintr'astea, sa muara mama de nu ma scol de la bere shi va pizduiesc pe totzi ! lasa-ma'n durerea mea cu toate cacaturile astea !" de aici am dedus eo ca nu uziteaza de "perla" la ciorba. asha ca ce treaba am eo cu lichidu ala ?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde cubu » Mie Feb 02, 2005 3:15 pm

Vai, doamna vice, pai se poate? Borsec, Biborteni, Tusnad, ce doriti dvs. Da va rog io, nu ma mai cocolositi de fata cu membrii ca ne ies vorbe si imi pierd si autoritatea. In particular, cu multa placere. :D
indescifrabil
cubu

Mesajde Salma » Mie Feb 02, 2005 3:28 pm

neatzo, ma bucur ca ciorba de potroace corespunde organoleptic, stiut fiind rolul ei in ritualul matinal al al bautorilor cu frica-n san de stafilococii din apa. Cubuletz....aaa...asta, domnu Cubu, sigur, cum ziceti dvs, serviciu-i servici si-avem si noi o prestantza, ce mama dracu'
Salma

Înapoi la Antichitati