Oscar 2005
25 mesaje
• Pagina 1 din 1
Oscar 2005
Iata cateva previziuni pt. Oscarurile din acest an:
(se mai pot schimba diverse dupa anuntarea Golden Globe avand in vedere ca exista o stransa legatura intre ele)
The Aviator
The Passion of Christ
Alexander
Phantom of the Opera
Closer
Kinsey
Finding Neverland
Fahrenheit 9/11
I Heart Huckabees
The Motorcycle Diaries
Johnny Depp - Finding Neverland
Kevin Spacey - Beyond The Sea
Collin Farell - Alexander
Gerard Butler - The Phantom of the Opera
Julia Roberts - Closer
Documentary:
Super Size Me s-ar putea sa faca o figura frumoasa in fata mult mai mediatizatului Farenheit 911.
(se mai pot schimba diverse dupa anuntarea Golden Globe avand in vedere ca exista o stransa legatura intre ele)
The Aviator
The Passion of Christ
Alexander
Phantom of the Opera
Closer
Kinsey
Finding Neverland
Fahrenheit 9/11
I Heart Huckabees
The Motorcycle Diaries
Johnny Depp - Finding Neverland
Kevin Spacey - Beyond The Sea
Collin Farell - Alexander
Julia Roberts - Closer
Documentary:
Super Size Me s-ar putea sa faca o figura frumoasa in fata mult mai mediatizatului Farenheit 911.
- Razvanu
- Junior Member
Eu vin cu urmatoarele previziuni pentru oscarurile de anul asta:
Best movie: The forgotten
Best director: Sergiu Nicolaescu pentru Orient Express
Best screenplay: Troy
Cel mai bun actor: Brad Pitt pentru Troy
Cea mai buna actrita: Halle Berry pentru Catwoman
Cel mai bun actor in rol secundar: Bruce Willis pentru Ocean's Twelve
Cea mai buna actira in rol secundar: Angelian Jolie pentru orice ( e buna ea, in general...)
Cel mai bun film strain: Orient Expres
Cel mai bun film de animatie: Van Helsing
Best movie: The forgotten
Best director: Sergiu Nicolaescu pentru Orient Express
Best screenplay: Troy
Cel mai bun actor: Brad Pitt pentru Troy
Cea mai buna actrita: Halle Berry pentru Catwoman
Cel mai bun actor in rol secundar: Bruce Willis pentru Ocean's Twelve
Cea mai buna actira in rol secundar: Angelian Jolie pentru orice ( e buna ea, in general...)
Cel mai bun film strain: Orient Expres
Cel mai bun film de animatie: Van Helsing

Tough ain't enough!
-
aspyrin - Junior Member
faceam si eu o gluma...
ce ai fi vrut, sa repet lista de mai sus?
pe mine ma enerveaza ideea ca n-o sa castige Eternal Sunshine... da' ma mai pronunt dupa ce o sa vad Million Dollar Baby, pe care toti incep s-al dea favorit...
ce ai fi vrut, sa repet lista de mai sus?
pe mine ma enerveaza ideea ca n-o sa castige Eternal Sunshine... da' ma mai pronunt dupa ce o sa vad Million Dollar Baby, pe care toti incep s-al dea favorit...
Tough ain't enough!
-
aspyrin - Junior Member
bon, deci fahrenheit n-are cum sa cashtige oscarul pentru cel mai bun documentar. shi asta nu pentru ca ar fi prost sau pentru ca ar fi cashtigat bush alegerile cu toata opozitzia filmului respectiv. nu. motivul e mai simplu, mai matur: fahrenheit 9/11 e incris la oscarul pentru cel mai bun film. shi vedetzi voi, de asta n-are f911 shanse la sectziunea documentare.
ah, ca n-o sa ia oscatul pt. cel mai bun film, asta-i alta chestie.

ah, ca n-o sa ia oscatul pt. cel mai bun film, asta-i alta chestie.

what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
bre ofendiciosule, ai ca miam cerut scuze degeaba. shtiam io ciam vazut shi ca nu mam boshorogit asha cum sustzine irefutabilu:
deci, carei treaba?
asripin, nui locu acilea de dispute de genu asta. tot ce pot satz spun ie ca nai dreptate. :p
Best Movie 2005 ar putea fi in ordinea sanselor:
Fahrenheit 9/11
deci, carei treaba?
asripin, nui locu acilea de dispute de genu asta. tot ce pot satz spun ie ca nai dreptate. :p
-
nocturna - Mesaje: 8725
bre, tu ce ai cu mine? vrei sa-mi fac vreo clona shi sa te atac pe sex?
eu am zis ca fahrenheit n-are nici un fel de shanse la cel mai bun documentar (re: Super Size Me s-ar putea sa faca o figura frumoasa in fata mult mai mediatizatului Farenheit 911) shi-atat;
eu shtiu ca eshti in mood ca te-o adus in forma invincibilus, da nu te lega de viatza mea ca eu nu tzi-am facut nimic (din pacate). sa nu mai zic ca n-am zis nimic de rau either.
mai pe romaneshte: ai chef de hartza? ha? ha? ha? :yD

eu am zis ca fahrenheit n-are nici un fel de shanse la cel mai bun documentar (re: Super Size Me s-ar putea sa faca o figura frumoasa in fata mult mai mediatizatului Farenheit 911) shi-atat;
eu shtiu ca eshti in mood ca te-o adus in forma invincibilus, da nu te lega de viatza mea ca eu nu tzi-am facut nimic (din pacate). sa nu mai zic ca n-am zis nimic de rau either.
mai pe romaneshte: ai chef de hartza? ha? ha? ha? :yD
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
" scrie:Best Movie 2005 ar putea fi in ordinea sanselor:
Ray
Million Dollar Baby
The Aviator
The Passion of Christ
...
ai uitat The Terminal a lui Spielberg...pt. mine ala va fii cel miai bun...
si Tom Hanks best actor
Please call 1800 IAMSTUPID to get the complementary brick in the forhead.Thank you.
-
Thunderstruck - Junior Member
De acord ca e bun The Terminal insa in cel mai bun caz prinde o nominalizare Hanks, cat despre film eu zic ca nu intra in cursa pt Best Movie.
Moore e convins ca o sa ia la sectiunea documentar din oficiu asa ca ce-l costa sa mearga si la Best Movie.
Concluziile le tragem peste 24 de ore la http://www.hfpa.org/
Moore e convins ca o sa ia la sectiunea documentar din oficiu asa ca ce-l costa sa mearga si la Best Movie.
Concluziile le tragem peste 24 de ore la http://www.hfpa.org/
- Razvanu
- Junior Member
Best Movie 2005 main on fire
The Passion of Christ
Phantom of the Opera
Best Actor: Denzel W.
Jamie Foxx - Ray
Liam Nesson - Kinsey
Alexander- e mare porcarie ,am vazut faza aia cu batalia din desert si mi se pare dezgustatoare si imposibil de inteles ,sunt descurajat sa incer sa ma uit la film
Tom Hanks- fantastic omul ,foarte bun, de acord cu cei mai de sus
The Passion of Christ
Phantom of the Opera
Best Actor: Denzel W.
Jamie Foxx - Ray
Liam Nesson - Kinsey
Alexander- e mare porcarie ,am vazut faza aia cu batalia din desert si mi se pare dezgustatoare si imposibil de inteles ,sunt descurajat sa incer sa ma uit la film
Tom Hanks- fantastic omul ,foarte bun, de acord cu cei mai de sus
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
ier, pe 16 ianuarie, a avut loc decernarea premiilor Globul de Aur. ca sa nu mai inshiram alt tread shi fiinca globurile is considerate un pic de punct de referintza pentru oscaruri, facetzi un clic pe Globurile de Aur.
-
http://www.oscars.com/oscarnight/winners/index.html
deci
cel mai bun film: million dollar baby
actor in rol principal: jamie foxx
actritza in rol principal: hillary swank
actor in rol secundar: morgan freeman
actritza in rol secundar: cate blanchett
parerea mea este ca oscarurile au fost corecte (nu foarte, doar atat, corecte) anul acesta. cate blanchett merita un oscar pt rolul din elizabeth mai degraba decat pentru aviator (natalie portman mai degraba), pentru hillary swank in mod cert cel mai bun rol al ei shi ca urmare un oscar meritat (dintre actritzele nominalizate, cea mai buna).
jamie foxx intradevar exceptzional in ray iar morgan freeman, probabil thomas haden church sau clive owen ar fi fost mult mai adecvatzi, pentru intreaga sa cariera il merita.
the incredibles a fost preferat in locul lui shrek 2. asta a fost una dintre surprize. la cinematografie a fost preferat the aviator in locul filmelor house of flying daggers, the passion of the christ, the phantom of the opera, alta surpriza. personal cred ca au exagerat aici pentru ca n-am vazut nimica exceptzional la capitolul cinematografie in acest film. passion of the christ l-ar fi meritat, in opinia mea.
deci
cel mai bun film: million dollar baby
actor in rol principal: jamie foxx
actritza in rol principal: hillary swank
actor in rol secundar: morgan freeman
actritza in rol secundar: cate blanchett
parerea mea este ca oscarurile au fost corecte (nu foarte, doar atat, corecte) anul acesta. cate blanchett merita un oscar pt rolul din elizabeth mai degraba decat pentru aviator (natalie portman mai degraba), pentru hillary swank in mod cert cel mai bun rol al ei shi ca urmare un oscar meritat (dintre actritzele nominalizate, cea mai buna).
jamie foxx intradevar exceptzional in ray iar morgan freeman, probabil thomas haden church sau clive owen ar fi fost mult mai adecvatzi, pentru intreaga sa cariera il merita.
the incredibles a fost preferat in locul lui shrek 2. asta a fost una dintre surprize. la cinematografie a fost preferat the aviator in locul filmelor house of flying daggers, the passion of the christ, the phantom of the opera, alta surpriza. personal cred ca au exagerat aici pentru ca n-am vazut nimica exceptzional la capitolul cinematografie in acest film. passion of the christ l-ar fi meritat, in opinia mea.
-
Am stiut eu ca plictisitorul de The Aviator nu are cum sa ia Oscar la cel mai bun film. Ma bucur mult pentru Million Dollar Baby (ai vazut eye-ule ?
)...dar cel mai mult ma bucur pentru Morgan Freeman...ca ia si el primu Oscar din cariera !
The Incredibles mie nu mi-a placut...si am si zis la timpu respectiv ca nota ii este umflata pe imdb. Dar probabil ca Shrek 2 nu putea sa ia Oscar...din moment ce a luat Shrek, partea 1. Asa a fost si cu LOTR-urile. Au dat doar la unu singur (cel mai slab poate) Oscarul pt. cel mai bun film.

The Incredibles mie nu mi-a placut...si am si zis la timpu respectiv ca nota ii este umflata pe imdb. Dar probabil ca Shrek 2 nu putea sa ia Oscar...din moment ce a luat Shrek, partea 1. Asa a fost si cu LOTR-urile. Au dat doar la unu singur (cel mai slab poate) Oscarul pt. cel mai bun film.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Amaterasu scrie:Cred ca este prima oara cand am certitudinea ca premiul pt cel mai bun film (cel putin) s-a dat pe bune...
ooho. cam aiurea ce zici tu acolo. vrei sa spui ca ai vazut toate filmele premiate cu oscar, de-a lungul vremii (lunga vreme), shi nici unu' n-a meritat, in opinia ta ?
n-am vazut sideways, nu ma pot pronuntza, da' aviatoru' mi s-a parut peste million dolar baby. de asemenea, recunosc ca niciodata nu mi-a placut eastwood, deci poa' sa se traga shi de aici.
-
sideways e un fel de american beauty din care lipseshte drama shi-nvetzi o multzime de chestii interesante despre vinuri (personal la faza cu tipu dezbracat povestind ca a fost fugarit de nishte strutzi am ras zgomotos). the aviator a fost patetic, plictisitor pana la dumnezeu shi sub nici o forma nu potzi sa-l compari cu million dollar baby (creca ai tu ce ai cu eastwood).
-
daca ie s-o loam asa, atunci the clearing le bate pe tuate 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
mie mi-a placut super mult cum a jucat Di Caprio, desi nu mi-a placut nicodata, acu a fost super in aviatorul...nu stiu daca chiar de Oscar, da e pe drumul bun...la anu poate
Like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
Sucker love I always find,
Someone to bruise and leave behind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
Sucker love I always find,
Someone to bruise and leave behind.
-
Akyta - Junior Member
25 mesaje
• Pagina 1 din 1