caut pe cineva dulce
45 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
doresti sa il cunosti pe PREASUPERFERMECATORUL?
aici sunt! ma cheama seby si daca vrei sa ne cunoastem mai bine scriemi pe seby_taizs@yahoo.com pa}{
- Campionu
BUNA
MERCI CA MI-AI TRIMIS 1 PRIM MAIL TI-AM RASPUNS ASTEPT MAILUL TAU!
TE PUP - MARIUS_ICE2002@YAHOO.COM
TE PUP - MARIUS_ICE2002@YAHOO.COM
- Vizitator
da mah am trimis acuma un mesaj
Initial trimis de BITBOY
Buna
Sunt un baiat care vrea sa te cunoasca.
Da-mi ceva date despre tine (ce varsta ai shi de unde esti)
Contacteazama la adresa thebig_m2001@yahoo.com
:p :mad: mah eu sunt un tip de pa la Zalau shi am virsta de 19 anii ce mai vrei sa stii tu eu nu stiiu intreaba shi tu poate mai vorbim ok bey
va salut shi astept mesajele de la voi
- micutzu
- Junior Member
Re: caut pe cineva dulce
Buna sunt vasile si as vrea sa ne cunoastem mai bine daca se poate. Sunt un brunet , ochii: albastru verzui,175 m 70 kg daca vrei detalii cu poze intra pe http://www.vasi-vip.8k.com este saitul meu.astept raspuns.papa
- romeo1
uita-te si la mine
Ce parere ai de un baiat de 20 de ani,brunet,1,77,de 65kg?Ma gasesti la jukani2001@yahoo.com, by.
- niku-florian
Re: uita-te si la mine da shi ce vrei sa fac acuma eu
Initial trimis de niku-florian
Ce parere ai de un baiat de 20 de ani,brunet,1,77,de 65kg?Ma gasesti la jukani2001@yahoo.com, by.

- micutzu
- Junior Member
Re: caut pe cineva dulce
tiai gasitInitial trimis de laura-andreea
buna la toata lumea,
eu sunt laura, o blonda cu ochi caprui vesela si mereu pusa pe distractii.
in momentul de fata caut noi prieteni si, cine stie, poate chiar iubirea adevarata. daca crezi ca sunt menita sa fiu prietena ta trimite-mi un mesaj.
daca vreti imi puteti scrie direct pe adresa mea de mail laureley_sweet@yahoo.com.
va pup dulce.
gratian_1@yahoo.com scriemi ce vrei sa sti si cum ai vrea sa fiu
- gratian1
Tu crezi ca esti tu ala ???????
:angel: :bok: :ok: :bub:Initial trimis de mihai_fcs
eu sunt ala scumpo, poate vrei sa corespondam prin mail

- micutzu
- Junior Member
MAI DULCE CA MINE NU GASESTI!
PARI A FI FOARTE DEGAJATA CEEA CE IMI PLACE LA FETE.M-AR INTERESA O RELATIE "CIBERNETICA" DACA MA INTELEGI? AM 13 ANI , OCHI ALBASTRI ,BLOND INCHIS,1,60m,SPORTIV.TRIMITE-MI MESAJ LA "ANUNTURI BAIETI">"SUNT DISPONIBIL.VA ASTEPT PE TOATE SI VA SARUT!!" .ACELA ESTE SUBIECTUL CREAT DE MINE.EU ITI VOI RASPUNDE AICI! TE SARUT!!! PA!!!!!!!!
- 13_Roby
- Junior Member
acolo unde domina interesul...
Acolo unde domina interesul,toate celelalte pasiuni amutesc.
Am 24 ani,student la ASE,constantean si de ceva vreme i-mi tot caut persoana potrivita.
Ceea ce nu-mi place este ca,de 2-3 luni nu reusesc sa gasesc.
Poate din cauza ca sunt prea credul,f.romantic si pesimist sau ca ma "axez" in viata dupa regula:Trateaza-i pe cei din jurul tau ca pe niste egali. Exceptia:Daca dai peste niste idioti sau idioate regula de mai sus nu mai este valabila.
Merci ptr. "efortul" de a citi acest scurt mail dar sper sa mai existe si altele;oricum,e-mailul meu este Claudio23@lovemail.com
}{
Am 24 ani,student la ASE,constantean si de ceva vreme i-mi tot caut persoana potrivita.
Ceea ce nu-mi place este ca,de 2-3 luni nu reusesc sa gasesc.
Poate din cauza ca sunt prea credul,f.romantic si pesimist sau ca ma "axez" in viata dupa regula:Trateaza-i pe cei din jurul tau ca pe niste egali. Exceptia:Daca dai peste niste idioti sau idioate regula de mai sus nu mai este valabila.
Merci ptr. "efortul" de a citi acest scurt mail dar sper sa mai existe si altele;oricum,e-mailul meu este Claudio23@lovemail.com
}{
- Claudio23
baby / im the switest !
daca te intereseaza .am 13 ani , blond , inalt , termin a 6-a , imi place handbalul pe care il shi practic ,crazzyridu-rile cu bicicleta ,pescuitul , natura .cam asta despre mine daca vrei sa discutam ,lasa-mi un mesaj personal sau un e-mail pe roby2002@myx.net paaaaaaaaaaa ! te ashtept
- roby2002
- Junior Member
Ba....va rog eu frumos..nu mai aducetzi la suprafatza subiecte din astea fara rost !
Nu suntem un site care se ocupa cu matrimoniale...asa ca ......comportati-va ca atare !
Recomandarea mea...deschidetzi Google...si da-tzi search la matrimoniale !
Multumesc pentru intelegere !
Subiectul de fatza...este inkis !
Directiunea
27.04.2002
Nu suntem un site care se ocupa cu matrimoniale...asa ca ......comportati-va ca atare !
Recomandarea mea...deschidetzi Google...si da-tzi search la matrimoniale !
Multumesc pentru intelegere !
Subiectul de fatza...este inkis !
Directiunea
27.04.2002
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
45 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2