eu de obicei cumpar cani, carti, cioco scumpa, lumanari sau calendare...sau fac ceva cu manuta mea.
ai putea sa inramezi o poza cu voi doi. vezi ca rama sa fie una vesela si tinereasca nu o chestie de inox, sau de epoca...adica mie chiar nu mi-ar placea asa ceva. ai putea sa personalizezi o rama mai dull...
de exemplu o ornezi cu cioburi colorate - dar pentru asta ai nevoie sa sacrifici ceva farfurii...merita totusi, iese un mozaic foarte fain. in caz ca iti surade ideea procedezi asa - iei farfuriile, le invelesti intr-o panza, iei un ciocan de snitele (sau daca ai altul foarte bine, eu una n-am avut) si le zdrobesti in asa fel incat sa ramana cioburile cat de cat mari. apoi le lipesti de respectiva rama cu super glue si garantez ca arata ciar foarte fain

sau in loc de cioburi - flori uscate, bucati de hartie alese cu grija - si faci un colaj...ori daca te simti in stare pur si simplu o pictezi (in ulei preferabil desi e mai peste mana)
make sure ca pe spatele fotografiei sa scrii ceva frumos pentru el, si bineinteles sa i-o dai impachetata intr-o hartie asortata.
acuma, asta s-ar putea sa nu fie your kind of thing, dar e o sugestie
si o alta sugestie, daca crezi ca el ar aprecia asa ceva - the memory box
ai nevoie de o cutie nu foarte mare - preferabil de lemn, daca nu de plastic...in care poti sa pui o groaza de chestii care sa ii aduca aminte de tine/de voi...adica poze, o suvita din parul tau, o hartie imbibata cu parfumul tau, un biletel, orice alt nimic cu valoare sentimentala (eu una strang din astea) si mai pui si niste bombuane de ciocolata

si there you have it!
hope it helps...