IMPORTANT (rog toti userii sa voteze !!!)

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Da sau nu?

Da vreau, ar fi o idee excelenta!!!
9
90%
Nu, e mai bine asa cum este.
1
10%

Voturi totale : 10

IMPORTANT (rog toti userii sa voteze !!!)

Mesajde Aragorn » Mie Sep 25, 2002 4:20 pm

M-am gandit ca forumul de Fotbal International sa fie impartit precum alte forumuri in mai multe forumuri mici dedicate unei singure competitii sau campionat.

As vrea sa arate cam ceva de genu:

Italia
Germania
Spania
Anglia
Franta
Olanda, Turcia si Portugalia (impreuna)
Champions League
Uefa Cup
Euro 2004
Transferuri

VA rog votati daca v-ar place mai mult ca forumul sa fie modificat.
Aragorn
Junior Member

Re: IMPORTANT (rog toti userii sa voteze !!!)

Mesajde Rosu Oana » Mie Sep 25, 2002 5:58 pm

B-O-B-O , daca introduci si echipa Irlandei , atunci ai votul meu asigurat !
Rosu Oana
Junior Member

Mesajde cutuma© » Sâm Sep 28, 2002 10:41 am

Daca mai conteaza parerea mea pe acest forum...da, e o idee buna.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Re: Re: IMPORTANT (rog toti userii sa voteze !!!)

Mesajde Rosu Oana » Sâm Sep 28, 2002 12:45 pm

Initial trimis de Rosu Oana
B-O-B-O , daca introduci si echipa Irlandei , atunci ai votul meu asigurat !

Oricum, il ai asigurat!
Rosu Oana
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Sep 29, 2002 9:21 pm

Si eu zic ca ar fi o idee excelenta ! Dar numai daca introducem si echipa Irlandei !
Eu si Oana suntem fani inraitzi ! De ..Mirela nu mai spun !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Dum Sep 29, 2002 10:05 pm

De acord,dar de ce amesteci Olanda cu Portugalia shi cu Turcia?Fa shi tu niste regiuni ceva(ordine geoografica).De ex spania cu portugalia shi olanda cu belgia...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Sep 29, 2002 10:12 pm

Da..iar in loc de Anglia....bagam UK ! Sa vorbim si despre irlandezi & scotieni !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Lun Sep 30, 2002 1:28 am

Ar fi interesant, dar la cat de putini useri scriu la sport in ultima vreme, nu stiu daca are rost. Oricum am votat da
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 30, 2002 5:56 am

Nu scriu putin useri pe sport & fotbal . Dar eu & Decret ....am fost in vacantza oferita de seful nostru Sopra Tutt1 ,pentru merite exceptionale !

Sa vezi ce multzi or sa scrie...acum,ca noi ne-am intors. Adica..nu multzi..da' buni ! Plus ca s-a intors si Mirela !
Oamenii d p sport ar fi cam asa : B-O-B-O , Mig29 , Decret , Rosu Oana , Mirela si eu ! Si altzi catziva cu interventzii solitare .
Dar principalul noi suntem !

Hai,Bobo....inaiteaza la Sopra....ceea ce doresti sa faci ! Nu mai dormi atat....ca deocamdata esti singur la conducere !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aragorn » Lun Sep 30, 2002 3:44 pm

Mosule eu nu dorm, tot timpul vegeh fanclubul :D

Din pacate am inaintat chestia asta de acum ceva zile la Sopra dar din pcate el nu e de acord momentan :(, si mi-a zis sa astept macar pana in iarna...
Eu zic sa-i scriti si voi sa-l bateti la cap ca eu i-ams cris vreo 5 PM, si poate pana la urma se satura de noi si ne face ce trebuie...

Eu am bagat Olanda cu Portugalia si Turcia impreuna ca sunt campionate mai slabe si cam egale, consider eu.
Dar pana la urma tot cum considera majoritatea o sa facem.

Deci mai jos dati-va cu parerile cum sa fie semi-forumurile...
Aragorn
Junior Member

Mesajde MiG29 » Lun Sep 30, 2002 5:23 pm

Pai eu am zis k ar fii bine sa faci subforumurile geoografice..(de ex faci Uk cu Anglia,Iralanda shi Scotzia,apoi bagi Spania la un loc cu Portugalia,shi apoi Turcia cu Rusia Ucraina shi restu....)
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde baixinho© » Mar Oct 01, 2002 8:45 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
Oamenii d p sport ar fi cam asa : B-O-B-O , Mig29 , Decret , Rosu Oana , Mirela si eu ! Si altzi catziva cu interventzii solitare .
Dar principalul noi suntem !

Moshule, aberezi, ca in cele mai multe dintre cazuri. 414 posturi ale mele dintre cele 759 (deci mai mult de jumatate) sunt scrise pe Sport.

PS: Sublinierea din postul moshului a fost facuta de mine, evident.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Aragorn » Mar Oct 01, 2002 11:50 pm

Baixinho care e problema?
Te deranjeaza faptul ca nu esti pe lista? Si ma rog de ce esti off-topic? Pute-ai sa rezolvi si trimitand un PM la moshu.

Sper ca Sopra sa vrea sa faca cat mai repede modificarea pentru ca eu prevad o mare schimbare in numarul posturilor si a calitatilor lor.
Aragorn
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Oct 02, 2002 9:16 am

"Pute-am" dar nu am vrut, pentru ca nu sunt singurul care a postat pe acest subiect off-topic, dar cel putin nu m-am bagat aiurea in seama. Si ca sa dormi linistit la noapte, te anunt ca o sa ma autopropun pentru avertisment (o sa fie cam nasol sa-mi trimit singur pm). Revenind la subiect, cred ca ar fi indicat sa existe si un alt thread (in cazul in care cele mentionate de tine sunt toate), "Diverse". Nu de alta, dar am vazut "Ingerii pazitori ai buturuilor" (sau ceva de genul asta), care nu se incadreaza in nici unul dintre subiectele propuse de tine.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Aragorn » Mie Oct 02, 2002 8:36 pm

Pai Baixinho, de exemplu forumul de games are subforumuri dar are si forumul general ramas, asa cum vreau sa fie si aici, adika avem toate alea + unu cu subiecte mai generale care nu se incadreaza nici unul.

Eu m-am legat de tine cu faza aia nu asa de vrajeala si ca sa mai fac un post, ci ca mi se parea ca scrii degeaba ca mosul si-a exprimat parerea si oricum nu o schimba...daca tu nu erai la el in calcule asta e...
Aragorn
Junior Member

Mesajde cutuma© » Mie Oct 02, 2002 9:41 pm

Baixio, nu-ntzeleg problema ta...dar hai sa tzi-o zic pe-a mea.
E posibil sa nu mai bagi zeci de posturi cu statistica shi citate de prin ziare...pls, nu de alta dar dak vreau asha ceva am unde sa gasesc...

Nu shtiu de ce nu te-a inclus moshul, dar shtiu de ce nu te-ash fi inclus eu...dar ma rog, conteaza mai putzin asta...nu vreau sa-i stric threadul lui bobo. Dupa ce ca am ramas fara moderari ma mai trezesc shi cu ban.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Aragorn » Mar Oct 29, 2002 4:28 am

Acest subiect va fi inchis deoarece si-a atins scopul iar miniforumurile au fost introduse...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Înapoi la Antichitati