Forumistul lunii (editia 2004)

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Forumistul lunii (editia 2004)

Mesajde Wild Rose » Lun Feb 02, 2004 1:03 am

Editia din acest an este asemanatoare cu cea de anul trecut. Adica fiecare user are dreptul sa voteze 3 dintre forumistii care i-au placut in luna ce s-a incheiat. Voturile vor fi insotite de comentarii si justificari cat si de unele trimiteri la posturile respectivului sau chiar citate. Voturile nejustificate nu vor fi luate in considerare de cel ce se ocupa de acest concurs, Oribilul Mosh.
In prezentul thread vor aparea doar voturile. Comentariile se vor face pe subiectul special. ( http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=8041&page=1%29 )

A aparut si o modificare. Locul 1 primeste 5 puncte, locul 2 primeste 3 puncte si locul 3 primeste 1 punct.

Evident vom incepe cu forumistul lunii ianuarie, la fel cum si anul 2004 a inceput cu luna ianuarie. (se va vota pana pe 7 februarie)
Mesajele "lameristice" vor fi sterse.

Succes ! :D
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Recapitulare 2003

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Feb 02, 2004 1:07 am

Sa facem o mica recapitulare a celor intamplate anul trecut.

Iunie 2003
1.eyewitness
2.Nightwish
3.riverflow

Iulie 2003
1.eyewitness
2.baixinho
3.Mr Hyde

August 2003
1.eyewitness
2.baixinho
3.Eufrosin Poteca

Septembrie 2003
1.Nicholas_Alex
2.baixinho
3.Nightwish

Octombrie 2003
1. Love2Fly
2. Weet-weet
3. Nicholas_Alex

Noiembrie 2003
1.Nicholas_Alex
2.Love2Fly
3.Weet-weet

Clasament medalii. anul 2003
1.eyewitness 3 medalii de aur
2.Nicholas_Alex 2 medalii de aur + 1 medalie de bronz
3.Love2Fly 1 medalie de aur + 1 medalie de argint
4.baixinho 3 medalii de argint
5.Nightwish 1 medalie de argint + 1 medalie de bronz
5.Weet-weet 1 medalie de argint + 1 medalie de bronz
7.riverflow 1 medalie de bronz
7.Mr Hyde 1 medalie de bronz
7.Eufrosin Poteca 1 medalie de bronz
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Lun Feb 02, 2004 1:31 am

Si castigatorii acestei luni sunt, in viziunea mea, urmatorii:

Locul I (si cele 5 puncte) se duc la Eufrosin Poteca pentru admirabilul stil de a scrie jurnale, pt alambicatele sensuri pe care i le da alegoricului Sarpe, un stil mistic, ciudat.
Locul II (si cele 3 puncte) se duc la Nicholas_Alex al carui jurnal (super, super comic) nu mai are nevoie de nici o prezentare. Moderarea si in luna ianuarie destul de precisa si obiectiva a forumul "despre sex" este al II-lea motiv pt care il nominalizez. Cam asta e explicatia cu privire la motivul celor 3 puncte acordate.
Locul III (si 1 pct) se duce la Necko pt ca da dovada de un nonconformism si spirit tanar postand frumos, inteligent si elegant pe niste subiecte ce "departe" sunt de varsta ei. Stiu ca aici trebuie sa pun referiri stricte la post-it-uri (unde as mentiona :) tot jurnalele) insa pot spune ca o apreciez pt inima ei tanara.
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Mr Teo » Lun Feb 02, 2004 2:52 am

Locul I Aurolacul 5 puncte unul din cei mai de treaba oameni de pe fanclub si cineva cu care te poti intelege in toate posturile pe care le face.
Locul II Catharsis 3 puncte E din Suceava, face prostii multe(ex se pisha pe jos si mai si spune) si le are cu moderarea.
Locul III OM E asa de prezent peste tot ca nu mai stii daca se baga in seama sau tot forumu e terenu lui de joaca:).
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
Mr Teo
Junior Member

nominalizarile Moshului (ianuarie 2004)

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Feb 02, 2004 2:00 pm

1.Nicholas_Alex 5 p
Pentru ca este singurul om de pe fanclub la ale carui posturi imi dau lacrimile.Dupa parerea mea unul dintre cei mai mari umoristi in viatza. Jurnalul sau inca o dovada a merelui talent pe care il detine.Posturi foarte bune si pe totul despre sex. 50 % comice, 50 % utile.
Am vrut sa ma duc inapoi, inarmat cu o lopata si 3 flacoane de singe infectat cu aids (cumparate din No problem, asta vara), dar m-am lasat pagubash. Nu sint Robin Hood, si nici nu vreau sa fiu. M-am calmat cu 4 pahare de tequila si un pachet de tigari, jos la bar. Apoi m-am dus acasa, si mi-am spalat hainele pe care am vomat cu doo zile in urma.

(tre' sa fi nebun..numai sa te gandesti la asa ceva)

2.Necko 3 p
Pentru amintirile sale depanate in fatza cafelei.Stilul ei simplu este totodata de mare finetze.Evident si putin melancolic, doar este vorba de amintiri ce s-a petrecut cu multi ani in urma.

3.Love2Fly 1p
Pentru ideea cu forumul de jurnale si pentru ca s-a luptat pentru aceasta idee. Bravo lui !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Feb 02, 2004 3:39 pm

1. dornea 5 p = nu cred ca a existat in istoria fanclubului frun forumist sa stea treaz 4 zile si 4 nopti si sa posteze peste 600 de posturi atacand probleme majore de un deosebit interes, plecand de la clonarea soarecilor, trecand dezinvolt prin masonerie si problemele universului si terminand cu consecintele nefaste ale lipsei de petrol care ne va lovi peste 45 de ani. stilul lapidar, succint si direct este o incantare pt cititor ,dornea reusind sa creeze fara prea mari eforturi acea simbioza autor/cititor pe care putini scriitori consacrati au realizat-o de-alungul vremii. jurnalul sau si mai ales momentul descrierii visului horror e o dovada graitoare a celor mentionate mai sus. bravo dornea si s-o tii tot asa.

2. aurolacu 3 p = dupa un inceput destul de stangaci si chiar timid deschiderea forumului de jurnale a deschis si o noua era in istoria forumului prin asimilarea scrierilor alese ale aurolacului care zi de zi ne-a incantat spiritul cu simbolistica intalnirilor cu vasile si instructorul auto dar punctul culminant al scrierilor domniei sale raman descrierile amanuntite ale exercitiilor efectuate la sala de fitness subiect neabordat inca de nici un scriitor al literaturii universale. impletirea fina si eleganta a metodelor stiintifice in efectuarea exercitiilor cu formele literare il propulseaza pe aurolacu pe un meritat loc 2.

3. nanuka 1 p = as putea fi considerat un misogin la prima vedere oferindu-i nanukai duar locul 3 insa potentialul de care a dat dovada in justificarea stiintifica bine documentata si argumentata a aselenizarii pe luna precum si instantaneele oferite forumistilor cu si fara sutien ma indreptatesc sa cred ca acesta este doar un inceput si nu va trece prea mult cand in unanimitate vom atribui cele 5 puncte acestei fapturi pline de sensibilitate, modestie si bun gust.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde monk » Lun Feb 02, 2004 9:32 pm

Eufrosin Poteca - 5p unul din cei mai inteligenti forumistii ai tuturor timpurilor care in putinele mesaje pe care le are da dovada de inteligenta
Love2Fly - 3p Pt excelentul subiect cu jurnale unde desi nu am postat m-am amuzat citinsu-l..
dornea - 1p desi mai mult decat enervant .. baiatul asta pune suflet in forumul asta !
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Necko » Lun Feb 02, 2004 11:11 pm

Nicolas_Alex - 5p Pentru exceptionalul "giurnal" de care m-am atasat iremediabil cu cafeaua mea cu tot
Hades - 3p Pentru multitudinea de fotografii foarte sugestive, realizate la traditionalele intilniri forumiste, fotografii fara de care, recunosc, mi-ar fi fost cu mult mai greu sa va cunosc...
dana - 1p Pentru interventiile absolut pertinente de pe "Literatura", interventii pe care le citesc cu mult interes... Consider ca, datorita acestor "analize", forumul si mai ales forumistii au numai de cistigat din punct de vedere "literar si gramatical".
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Alesii Mei...

Mesajde Aurolacul » Lun Feb 02, 2004 11:33 pm

Dornea 5 puncte: Om foarte de treaba care nu e pe forum de mult timp, dar deja parca e altfel pe aicea, se misca mai multe, se comenteaza mai aprins decand a aparut omul asta pe aicea. O valoare a forumului e Dornea.

Nicholas Alex 3 Puncte: Jurnalul lui e bestial, am ras de nu mai puteam la povestirile lui. Imi place de om, nu e perfect(cine-i perfect?), dar de treaba.

Love2Fly 1 Punct : Un forumist de calitate, carui povestiri mi-au placut mereu, de la posturile ganditoare de pe Psyhologie shi Scoala Veche, pana la infiintzazea forumului de Jurnale. Bravo Love2Fly, tzine-o tot asa!
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde basstard » Mar Feb 03, 2004 12:36 pm

Luna aceasta premiile merg catre userii din diaspora din "noul val" . De asemenea fiecare dintre acesti 3 useri, citit printre randuri, poate reprezenta o tema de studiu deosebit de interesanta.
locul 1 cu 5 puncte - maestrul Dornea
Datorita dansului, limba romana s-a imbogatit cu un termen: "ai dornit-o". De asemenea semnatura mea este un citat din opera lul. Tema de studiu: influenta temperaturilor extreme asupa sinapselor.
locul 2 cu 3 puncte - nanuka (in perete). Gandire sanatoasa, gramatica asijderea. tzatze si mai sanatoase. Tema de studiu: exista femei care incurajeaza (involuntar) misoginismul?
locul 3 cu 1 punct Aurolacul also known as "mi-a murit un neuron/las' ca-i bicepsu' beton" (c. dana) Tema de studiu: rezultatele impulsului nervos invers - de la muschi la creier (c. dana)
luna asta ar trebui schimbat titlul threadului: topul retarzilor simpatici. Oamenii astia ne inveselesc diminetzile, trebuie sa ii tzinem aproape
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mar Feb 03, 2004 2:08 pm

locul 1 se acorda spre surprinderea publicului lui dorneacare sai ntrecut pesine (shi sa jucat c u nervii shi neuroni celoralnti) reusi-nd sa aduce un zambet pe chipu lu totzi userii depe acest sait dar shi o incruntare asprancenelor care se vine de la sine ca cand se citest-e posturile sale.

locul2 merge la aurolacul care ne-a incantat cu exercitzile sale la sala de fortza(adica la "tras da fiare")dar shi elcubratziile sale pe teme diverse shi variate,de exemplu,pectorali,instructoru de la scoala de soferi,addominalii,ceva star wars,shi cu observatzii pertinente shi de bun simtz.

locul 3 nu se acorda desi nanukiera cat pa ce din cauza ca nimeni nu se poate compara cu echipa anglo-alaskiana,acest duo formidabil care merita cu prisosintza cununa cu lauri
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

...

Mesajde Hades » Mar Feb 03, 2004 2:29 pm

Eufrosin Poteca 5 punce, un user care are haz si imi aduce un zambet pe buze cand ii citesc posturile...

Oribilul Mosh 3 puncte, misto jurnalu`...

Monk 1 punct, citeste-i posturile... sa ma intzelegi...

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde Weet-weet » Mar Feb 03, 2004 2:39 pm

Locul 1 : Necko : o adevarata doamna , are un stil foarte frumos de a scrie , iar jurnalul ei este de-a dreptul superb
Locul 2 : Nicholas_Alex : jurnalul lui este grozav , e tare amuzant , nu stii daca vorbeste serios sau nu
Locul 3 :Love2Fly : scrie frumos, stie sa fie serios , sa faca si glume , sa fie rau ...
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde memetshot » Mar Feb 03, 2004 3:23 pm

locu 1: dornea pentru faptul ca a reusit ceva ce nici un alt forumist in viata sau virusat nu a reusit: sa stea treaz 4 zile timp pe care si l-a petrecut alaturi de noi, oferindu-ne niste clipe minunate
locul 2 : Aurolacul fiind si io un mic svaiţanegăr ii multumesc pentru faptul ca impartaseste cu mine egzercitiile lui.
locul 3: lăvtuflai pentru ideia lui mariatza cu jurnalele

mentiune speciala: tanti nanuka care ne-a umplut monitoarele fara sutien... ajteptam continuarea...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde neatza » Mar Feb 03, 2004 3:32 pm

mai intai am zis sa nu votez nimica. dupaia am zis sa votez la mijtou. dupe care am stat shi mam gandit ca, in definitiv, merita sa votez serios, rasplatindu-i astfel pe aia cam incantz intrun fel sau altu dimineatza.
modu meu de judecare al iuzarilor are la baza urmatuarea intrebare:
"la ce iuzar te repezi cand intri pe fanclup?"
raspunsurile coerecte:

1) dornea. nare rost sa dau vrun linc, vrun pasaj sau ceva, pantru ca asta ar insemna sa pun juma de forum aicia shi nare rost. acuma la dornea nu sunt numa eo, ci shi colegiii mei, oamini pe carei conosc, lume, popor, care, datorita ainprimantei sau al foruardului are aces la scrierile iuzarului susmentzionat.

2) aurolacu. ce sa zic aicia? pai in mare parte, dar cu diferentzele de riguare, se apropie de dornea. shi inca ceva: nu numai ca impartasheshte tuturor cunoshtintzele sale, da mai shi inglobeaza pe parcurs. pot sa spun ca este unul dintre putzinii iuzari (daca nu singuru) care shia perfectzionat pe zi ce trece stilul literal. sincere felicitari!

3) nanuk. ie fuarte sigura pe ia shi shtie ce spune. chiar daca a plecat de mult de langa noi, cred ca sufletu ie inca apruape. shi asta se simte.

oaslasdifug: sper sa nu fiu acuzat de xenofilism, avand in vedere ca totzi iuzarii nominalizatzi de mine sunt plecatzi departe.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde nocturna » Mar Feb 03, 2004 3:33 pm

locul 1 - dornea: inegalabil, inconfundabil, a reushit sa posteze intr-un timp atat de scurt shi intr-un ritm de-a dreptul halucinant sute de posturi. fenomenal! + ca a citit foarte multE cartzi despre masonerie cand era el foarte mic asta denota ca mai este shi cult pe deasupra.

locul 2 - aurolacul: impreuna cu dornea face un cuplu de zile mari, savuros de comic. se completeaza maiestos unul pe celalalt.

locul 3 - nanuk: o persoana deosebita care, in ciuda tuturor, shi-a sustzinut parerile shi a sfidat cu nonshalantza nesimtzirea unora care au venit cu fel de fel de propuneri imbecil de indecente. go girl!
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde gaga » Mar Feb 03, 2004 3:34 pm

I. dornea pentru asiduitate in mentinerea persistentei mainstreamului

II. Aurolacul pentru ca nu se sfieste sa ne demonstreze ca cei cu muschii ca otzelul au cules si musetzelul.

III. se duce la Nanuk care imparte cu generozitate tot ceea ce puate imparti cu generozitate, plus inca vreo 5 kile
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde nae cinefil » Mar Feb 03, 2004 3:52 pm

1 dornea - pentru faptul ca a reushit sa combine batutul maimutzei cu clima alaskiana(?) astfel incat acuma ishi ignora cu desavarshire organul susmentzionat.
2. aurolacul - pentru ca datorita lui am intzeles, in sfarshit, care-i diferentza intre a merge de 3 ori la sala shi a merge de 4!
3. gabizzu - din dorintza de a evita monotonia ultimelor posturi shi pentru a marca banul dat din motive extraforumistice.
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde piskeshu » Mar Feb 03, 2004 3:53 pm

Deoarece nu vreau ca Dornea sa piarda sub nici o forma, votez shi io:
1.Dornea - la mare distanta de orice forumist; a provocat atata uimire , veselie, intristare shi posturi ca nime altul; io chear propun titlul de "Dornea member" pt. orice forumist care ii va egala recordu de 600 de posturi in 4 zile;

2.Aurolacul - pentru modul in care, cu sprijin dornian, s-a lansat in abordarea numeroaselor subiecte de pe Fanclub, realizand impreuna un fel de "Duo Grigoriu, oac, oac!";

3. Rromika - un forumist trecut cu vederea de multi, nu insa si de mine; acesta , desi cu vreo 10 ani mai mare decat cei doi de mai sus, nu se lasa nicicum la ei.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde baixinho© » Mar Feb 03, 2004 8:07 pm

locu prim si cinci puncte pemtru dornea. motivatii: este foarte activ, spune lucrurilor pe nume, demonstreaza ca se pricepe la mai multe domenii si, cea ce este cel mai inportant, inpartaseste tutlor din vasta lui cultura generala. bravo. mai rari asa useri.

locu doi si trei puncte pemtru Aurolaku. posturi pline de incarcatura spirituala. in fiecare scriere dea domniei sale argumenteaza pertinent. felicitari. la mai mare si la mai multe sau munte. depinde de contecst.

locu trei pe podium si din pacate numai un simgur punt pemtru Nanuk. foarte multe poze. este bine. si mai bine ar fi sa fie si mai multe poze.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde cubu » Mie Feb 04, 2004 9:19 pm

Locul I: nu dornea, ci Tanase, pentru vehementa cu care isi apara ideile, cu argumente logice si posturi lungi in care foloseste cat mai putine interjectii... Si pentru ca "fericirea e un bursuc_care fumeaza"...

Locul II: iar n-ati ghicit, nu e dornea, e Hades, pentru ca a fost atat de harnic si a votat cu simt de raspundere in topurile anului 2003, altfel decat a votat neaGabit... Si pentru ca el vrea pace...

doar Locul III: in sfarsit, dornea, pentru ca el intotdeauna vrea bine... Restul calitatilor se pot vedea in posturile de mai sus...
indescifrabil
cubu

Mesajde dj_jaxxx » Joi Feb 05, 2004 8:53 pm

1)eyewitness - Pur si simplu ma distreaza majoritatea posturilor sale. Sunt prea multe ca sa le postez aici.

2)eufrosin poteca - Jurnalul foarte bine scris.

3)baixinho - Posturi pertinente pe forumurile de sport unde posteaza.
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Feb 06, 2004 9:04 pm

Am terminat de calculat. Iata rezultatele....
Aaa...si inca ceva. M-am gandit ca in fiecare luna sa am o prezentatoare sau prezentator care sa anunte laureatii. Asa ca la marile festivale.
Pentru aceasta luna, Wild Rose va anuntza distinctiile.

Wild Rose, ai legatura..............
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Vin Feb 06, 2004 9:08 pm

Se pare ca in acesta luna vom avea doua clasamente diferite. Unul este cel al zeilor nemuritori (provenitzi in mare parte de pe clasa muncitoare), iar celalalt clasament apartine muritorilor de rand, cei cu jurnalele si aberatiile. Evident, pentru ca traim printre oameni, clasamentul ce va conta va fi cel din urma.
Asadar, sa incepem.

Zeii au ales :

1.dornea 51 p (medalie de aur)
2.Aurolacu 28 p (medalie de argint)
3.Nanuk 8 p (medalie de bronz)
-------------
4.Tanase 5 p
5.Hades 3 p
6.Gabizzu 1 p
6.Romika 1 p

Clasament general final Forumistul lunii ianuarie 2004

1.Nicholas_Alex 19 p