Care dintre ei sa fie castigatorul?

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

care dintre ei vreti sa castige?

George
4
15%
Virginia
2
7%
Monica
5
19%
Ciprian
2
7%
Iustin
7
26%
Fily
0
Niciun vot
Daniel
1
4%
Evelina
2
7%
Andreea
0
Niciun vot
Aly
2
7%
Raluca
2
7%

Voturi totale : 27

Care dintre ei sa fie castigatorul?

Mesajde dEpEchEmIND » Dum Mar 28, 2004 9:45 pm

Aici se vor vota concurentii care merita intr-adevar sa castige marele premiu.

Mie cel mai mult imi place de Iustin, dar nu ca as vrea ca el sa castige. Votul meu va oscila intre Ciprian si George. (inca nu am votat)

Parerea voastra?
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Mar 28, 2004 10:06 pm

de ce p*** mea sa votam cand inca nu-i cunoastem mai deloc? eu nu votez.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde dEpEchEmIND » Dum Mar 28, 2004 10:13 pm

iar tu de ce p*** mea te bagi in seama daca nu-ti fierbe oala? :D
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Mar 28, 2004 10:35 pm

pai de ce p*** mea sa nu ma bag in seama cand e topic deschis tuturor? :p nu e vremea pt asa ceva. in plus, ca initiatoare ar trebui sa te dai tu MAI MULT cu parerea *p
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde A|exandra » Joi Apr 01, 2004 9:16 am

Hmm...din putinele emisiuni pe care le-am urmarit(shi asta pt ca nu aveam altceva de facut in momentul respectiv),cel care mi s-a parut ceva mai interesant decat restu` a fost Ciprian...dar nu sunt sigura ca vreau ca el sa cashtige...asa ca o sa votez dupa ce ma m-ai lamuresc eu cum sta treaba cu cei din casa A-)
...I've...Become so NUMB...I can`t feel you there...Become so tired...So much more AWARE...
A|exandra
Junior Member

Mesajde piskeshu » Joi Apr 01, 2004 10:32 am

Am votat Monica pt. ca e simpatica si e si buna da tavaleala.
Cu toate astea ma tem ca succesul efeminatilor se va repeta si de data asta si Iustin parsivul va castiga.BB sucks!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde paiacec » Joi Apr 01, 2004 3:58 pm

Votat Virginia!Sa are shi ea bani de eventualele papushi!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde dEpEchEmIND » Dum Apr 11, 2004 5:00 pm

Nu bagati in seama posturile lu' gaguba si mai postati si pe-aici. Care credeti, din cate ati vazut voi, ca ar merita sa castige?
La fiecare eliminare se va scoate cate o varianta.
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Necko » Dum Apr 11, 2004 6:46 pm

Am votat Monica. Deocamdata mi se pare cea mai normala. Dar oricum e prea devreme sa ma hotarasc. Daca o sa-mi schimb parerea o sa va anunt.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde gabuba » Dum Apr 11, 2004 10:57 pm

dEpEchEmIND scrie:La fiecare eliminare se va scoate cate o varianta.

s-a inteles, necko? :limba: vezi ca a iesit aly.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde catharsis » Dum Apr 11, 2004 11:36 pm

eu as spune ca iese Iustin
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Necko » Dum Apr 11, 2004 11:56 pm

S-a intzeles, G. Am vazut ca a iesit Aly. Daca ti-aduci aminte, chiar ti-am spus de la inceput ca nu prea ma intereseaza mulatrul. Ma bucur ca a iesit.
aizzz&co
Necko

Mesajde Black Eyes » Lun Apr 12, 2004 2:56 am

La sondajul de mai sus am votat-o pe Monica. Mi se pare cea mai inteleapta din casa, singura care e cu picioarele pe pamant, e la obiect, nu se implica in certuri, si nu vrea sa iasa prea mult in evidenta. Insa, la finalisti oscilez intre ea si George, care pare foarte simpatic si la locul lui.
[font=Times New Roman]No one knows what it's like to be the bad man , to be the sad man , behind black eyes[/font]
Black Eyes
Junior Member

Mesajde Cruela » Joi Apr 15, 2004 10:19 pm

Ideea cu BB2 e ca este un reality show cam aranjat sa zic asa. Concurentii au fost alesi in mod special pentru a face sex in casa (s-a folosit drept criteriu nonconformismul si libertinajul). Cred ca o sa castige Monica, pentru ca este nu numai frumoasa cat si inteligenta: stie sa evite sa se amestece in scandalutile din casa si sa se imprieteneasca cu marea majoritate a concurentilor. Parerea mea e ca, desi e mult mai interactiv, BB2 reprezinta o incercare disperata de captare a audientei si nimic altceva.
Nu fi trista daca voi pleca/Fiecare are calea sa!
Mai trec pe la voi/ Poate marti, poate joi/ Poate peste un an/ Sau poate doi!
Cruela
Junior Member

Mesajde Black Eyes » Joi Apr 15, 2004 11:20 pm

Se poate spune si ca este o emisune "de captare a audientei",dar tot Prima castiga cu acest lucru. Din cate am citit prin Bravo, in momentul in care Daniel si Andreea au facut sex in casa pentru prima oara, audientele au atins cote maxime, intrecand toate celelalte programe ce se difuzau in acel moment(Seinfeld, Gheorge etc.)
Dar Prima are si de pierdut (bani) , caci CNA-ul nu se arata indiferent si pana acum le-a dat 2 amenzi: una de 200.000.000 lei si alta de 500.000.000 lei.
[font=Times New Roman]No one knows what it's like to be the bad man , to be the sad man , behind black eyes[/font]
Black Eyes
Junior Member

Mesajde ROXANA » Sâm Apr 17, 2004 2:56 pm

votat IUSTIN.............imi place cel mai mult
! everything that has a begining has an end !
ROXANA

Mesajde iuzar » Mar Apr 20, 2004 3:58 pm

votat Geo... Iustin figurant de prima mina
iuzar
Junior Member

Mesajde Black Eyes » Vin Apr 23, 2004 2:27 pm

Iustin o sa iasa in curand. Scandalul cu Virginia nu l-a avantajat prea mult, nici pe el si nici pe ea, care din cate am vazut , era cat pe ce sa fie propusa.
Black Eyes
Junior Member

Mesajde AnDr3y - Radu » Mie Apr 28, 2004 7:44 am

Merg pe mana lu George ... dar Evelina cand the fuck iese..?!
Life is a lesson....you learn it when you`re thru...
AnDr3y - Radu
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Apr 30, 2004 12:21 pm

cand o sa doreasca publicul si prima tv. pana una alta evelina capata tot mai mult teren si toti mai multi o descopera asa cum e ea de fapt si cum nu are loc sa se desfasoare in casa. mi-as retrage votul si l-as baga-n ograda evelinei pentru ca ea asa a fost din prima clipa si asa a ramas dupa 3 nominalizari ( sa ne amintim poveste ca izabeaua... si cum i s-a urcat ei la cap ), este citita, si am surprins o discutie pe camere, care evident nu interesa boboru' deci n-a fost data in emisiune. evelina merita sa castige in comparatie cu cine e acolo. eu spun ca suntem saturati de oameni echilibrati, inteligenti si frumosi=perfecti, sau care doar asa par. sau ma rog, ar trebui sa fim saturati. am zis!
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde piskeshu » Vin Apr 30, 2004 12:30 pm

Si mie mi se pare destul de desteapta Evelina, numa ca are niscaiva probleme psihice. Initial mergeam pe mana Monicai, dar dupa smiorcaiala de la eliminarea Andreei, m-a ingretosat . Ce dracu se mirau ca se bucura ca n-a iesit? Doar e un concurs si scopu lui e banu. Io m-as fi dat tot peste cap de bucurie in locu Evelinei. O adunatura de mironositze si tzuricleni! BBS!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Black Eyes » Vin Apr 30, 2004 10:37 pm

Desteapta Evelina, dar totusi o mare idioata. Pe mine una m-ar stresa sa stau intr-o casa cu o asemenea persoana, care nu-si poate exprima sentimentele si gandurile decat zbierand si facand crize de isterie. Ii dau dreptate lui Daniel cand ii mai zice "TACII!!!!!!!"; cred ca si pe mine m-ar scoate din minti la un moment dat! Sper sa iasa cat mai curand! Si ea si Fily si Ciprian! ;)
Black Eyes
Junior Member

Virgiustin

Mesajde Izabela » Sâm Mai 22, 2004 8:53 pm

Dupa parerea mea as vrea sa iasa invingatoare ori Virginia ori Iustin sau in cel mai improbabil caz George.
In ciuda faptului ca-i bucurestean (i hate those motherfuckers) George pare al dracului de ardelean.
Totusi ,pan' sa se termine showul ar fi bine sa mai vedem niscaiva partide de sex
intre Monica si George \/ Iustin si Virginia
Izabela
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Mai 23, 2004 10:19 am

iza, daca-mi permiti, ce argument ai tu contra bucurestenilor? de ce ii urasti pe toti? eu ar trebui sa urasc moldovenii ca au accentul ala de tot rahatu, sau pe ardeleni ca se zice ca proceseaza mai greu? da? asa crezi ca ar trebui sa fac? eu inteleg sa iei ce-i bun de la un om, nu sa iei orbeste, totul.
eu vreau sa castige iustin. sau virginia, dar nu cred ca vrea si ultima tv.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Izabela » Dum Mai 23, 2004 2:24 pm

Hai sa nu zic ca-i urasc pe bucuresteni(ura e obositoare),dar ii detest si ii dispretuiesc
si nu am chef sa mai explic aici si de ce.Si mi se pare pueril(la 15 ani nu te condamn)savorbesti de accentul de rahat al moldovenilor, avand in vedere ca cei mai multi(si mai buni) ingineri electronisti sunt moldoveni.
Apoi cred ca faci o confuzie intre a procesa mai greu si a vorbi mai putin(a nu vorbi negandit)
Iti spun eu cine proceseaza mai putin:drogatii
Si daca e sa dam crezare statisticilor care spun ca Bucurestiul are cei mai multi drogati la mia de locuitori...
Izabela
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Mai 23, 2004 4:21 pm

iza, n-ai inteles nimic.
ce vroiam eu sa subliniez e ca nu toti bucurestenii is drogati, nu toti ardelenii is prosti si nu toti moldovenii is tzarani, desi mentalitatea celor din alta parte asta e.
ce vroiam eu sa-ti e ca generalizezi prea mult. tot oameni suntem, tot romani suntem. ce-ar fi sa ne acceptam asa cum suntem fara sa facem diferente de acest gen.
in plus in bucuresti, ca sa-ti dau un exp, sunt cei mai diversi oameni. de la ardeleni simpatici la germani sobrii. si or fi cei mai multi drogati, nush, da nu uita ca aici is cei mai mult locuitori.
hai sa nu intram in rasisme, ca nu-i cazu.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde SCORPY » Dum Mai 23, 2004 4:42 pm

Si pana la urma cine o sa castige? Moldovenii sau bucurestenii?

Lasand gluma la o parte, nu prea m-am uitat la BB2, dar, atat cat am vazut, consider ca sarea si piperul s-au dus demult. Asa cum imi spunea si Gabuba, astazi, cei buni au fost prea controversati si, ulterior, eliminati. Dovada ca romanii nu sunt pregatiti pentru un astfel de concurs. Nu stiu cine va fi marele castigator, dar parca as merge pe mana lui....Iustin?
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde Izabela » Dum Mai 23, 2004 5:02 pm

N-a vorbit nimeni aici de rasism.Dar ca sa vezi ca nu doar eu ii detest pe bucuresteni,cum iti explici ca din 5 bucuresteni intrati in casa (un numar exagerat de mare si partinitor pentru o preselectie care se vrea omogena),4 au si iesit deja printre primii 5.
Iti spun eu:ii sunt antipatici tarii intregi!
Izabela
Junior Member

Mesajde Necko » Dum Mai 23, 2004 5:06 pm

dispretul fata de bucuresteni provine dintr-un nesfirsit si rusinos sentiment de inferioritate pe care multi provinciali, n-am spus "toti" ci doar "multi", il au datorita imposibilitatii de a se adapta unui alt mediu decit celui in care au trait foarte mult timp. drept pentru care este mai usor pentru ei sa considere ca "strugurii la care nu vor ajunge niciodata sunt acri".

G., nu insista, nu ai cu cine.
aizzz&co
Necko

Mesajde Izabela » Dum Mai 23, 2004 5:19 pm

Draga mea Neckro,apropo de complexati,de ce aproape toti bucurestenii de pe acest forum se feresc sa-si scrie la rubrica "Loc:" orasul si scriu tot soiul de aberatii gen always here,above you,de negasit etc.
...datorita imposibilitatii de a se adapta unui alt mediu decit celui in care au trait foarte mult timp...
Stai linistita ca nu-i trebuie nimanui mediul vostu prafuit,dimpotriva, dorim descentralizarea,eu sunt pentru regionalizare.(pe care o impune de altfel si UE)
Izabela
Junior Member

Următorul

Înapoi la Antichitati